Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

HB- Hot Babe .

בחורה יפה או כל בחורה שמדורגת על סקלה של יופי מ-1 ועד 10

סט=יצירת האינטרקציה הראשונה עם הבחורה .

ולסיום

Close - הסגירה של הסט. "השגת המטרה" אם תרצו. מתחלק לפי מה בדיוק קרה בינך לבין המטרה בסופו של דבר. (סגירת מספר, סגירת נשיקה KC, סגירה מלאה - סקס וכו....)

אפשר לקחת את זה כהליך רציני עם הבחורה או הליך כיבוש המאפיין:AMOG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם לזה יש סטים חשבתי שזה רק במכון כושר.:wink: דרך אגב,מה המשפטי פתיחה המומלצים?

אני לאחרונה נכנסתי לשוק אחרי קשר ואני קצת חלוד בנושא.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ילד, זה מה שאתה לא מבין: גבר בוגר שולח הודעות לנשים, לא לבחורות. אתה יודע, נשים... שיש להן קריירה, בית, לפעמים ילדים, כלומר, חיים. לא בחורות שגרות אצל אבא ומחפשות מישהו שישלם להן על הבילוי של שישי בערב.

בכלל לא משהו שאתה מכיר או מבין את מערכת השיקולים שלו.

קצת טועה, גם הנשים שגרות לבד ויש להן אפילו ילדים, מחפשות שישלמו עליהן בבילוי.

יש לי חבר גרוש שנמצא באתרים האלה ויצא לנו לדבר על איך זה עובד וכ"ו, זה הולך בצורה פשוטה, אתה קובע איתה נפגשים לדייט ראשון, משלם עליה, דייט שני נפגשים משלם עליה ויש סקס כדי שהיא תראה כמה גדול יש לך, ואחרי זה אם יש לך מספיק גדול והיה לה טוב בסקס אתם ממשיכים הלאה. אם לא, הלכו לך הדייטים ואיתם הכסף.

וחבר שלו כבר שנים עושה את זה וטוען שכל המשכורת שלו הולכת על הדייטים האלה כי מילא פגישה ראשונה יצאת לבית קפה, בשניה זה כבר מסעדה ועל כל דייט אתה מבזבז סביב 150 שקלים מינימום, אתה יוצא לכמה כאלה בשבוע וההמשך ברור.

כמו שגבר בוגר (שנות 40) מחפש סקס, ככה עם האישה מחפשת וזה די זמין להם כשיש להם מבחר שאפשר לסנן ממנו באתר. זה כנראה לא אתר הכרויות למטרות רציניות אלא אתר למציאת סקס ואולי במקרה יוצא משהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
2

ובלי קשר,אפרופו מה שכתבת "אני לא אתן לבחורה לבחור בי", ברוך הבא לשנות ה-2000,בחורות היום מתחילות עם בחורים, בחורות אומרות לך שלא מתאים להן להיות איתך במערכת יחסים כי אתה נחמד אבל הן רק בקטע של זיונים,בחורות מציעות נישואין לבן הזוג.

הלוואי שהיו יותר בחורות שמוכנות לקחת את מערכות היחסים בידיים.

זה היה פותר המון בעיות.

אבל זה בעצם ההבדל בין בחורה לאישה. אישה תגיד מה היא חושבת כי חשוב לה שתדע מה היא חושבת והיא דורשת שתקבל אותה כמו שצריך ולא כמו חור עם בשר מסביב.

כן, יש עובדה א' ועובדה ב', אם בחורה בוחרת בך אז כנראה שהיא גם תבחר את הרכב שלך, את המוזיקה שלך ואת התנהלות החיים שהמשותפים שלכם - אגב היא גם תבחר את המאהב מהצד שלה :)

מסכים איתך, כי הגברים נהיו אפסים.

אני מעדיף להסתובב עד סוף חיי עם שמלה פרחונית ורודה מאשר שהבחורה שאני במערכת יחסים איתה - תציע לי נישואין.

אבל אם זה נראה לך תקין ובסדר - בהצלחה גם לך.

זו לא עובדה. אם אתה לא מצליח להחזיק מערכת יחסים עם אישה חזקה, אולי לך יש בעיה.

אנשים לא בוגדים כי הם רוצים לשלוט. אנשים בוגדים כי יש בעיה עמוקה במערכת היחסים או כי הם אנשים חארות שלא אכפת להם מהצד השני.

אבל זה לא קשור לכוח בתוך מערכת היחסים.

ואני ממש לא מסכים שגברים נעשו אפסים. נהיינו פחות ניאנדרטלים, וזה דבר חיובי.

ברור שיש כאלו שנעשו רכיכות כי הם רק רוצים שישימו עליהם, אבל בשביל לחיות בחברה שוויונית (ולכיוון הזה אנחנו הולכים), צריך לדעת לשים את המצ'ואיזם בצד ולקבל את העובדה שלפעמים גם האישה תבחר לך את המוזיקה, לפעמים היא תרצה להחליט לגבי הרכב שלך ולפעמים היא גם תעיר אותך באמצע הלילה בשביל סקס, כי היא יודעת שיש לה את הכוח, בדיוק כמו שלך יש את הכוח לעשות את זה.

בכלליות, נשים חזקות זה טוב.

פורסם
כן, יש עובדה א' ועובדה ב', אם בחורה בוחרת בך אז כנראה שהיא גם תבחר את הרכב שלך, את המוזיקה שלך ואת התנהלות החיים שהמשותפים שלכם - אגב היא גם תבחר את המאהב מהצד שלה :)

מסכים איתך, כי הגברים נהיו אפסים.

אני מעדיף להסתובב עד סוף חיי עם שמלה פרחונית ורודה מאשר שהבחורה שאני במערכת יחסים איתה - תציע לי נישואין.

אבל אם זה נראה לך תקין ובסדר - בהצלחה גם לך.

תתחדש על השמלה :)

פעם גם אני הייתי בגילך והייתי מסכים עם כל דבר שאמרת. בגילי הדברים נראים קצת אחרת.

אשתי בחרה בי כמו שאני בחרתי בה. כשהכרנו לא הגעתי עמוס טררם וצלצולים וכבשתי אותה ונעצתי את הדגל. בנינו מערכת יחסים ביחד, לאט לאט שלב שלב.

ובכל זאת היא לא בחרה את האוטו שאני נוהג בו או את הטלוויזיה שאנחנו צופים בה. מצד שני אני לא עיצבתי את הבית ולא בחרתי את הצבע של הספות. ולמרות זאת אם היא הייתה מתנגדת לחלוטין לטלוויזיה שלנו, או מסבירה למה צריך אוטו אחר (למזלי אנחנו מסכימים על הנושאים האלה) אז הייתי מקשיב לה והיינו מוצאים פשרה.

בקיצור, מה שאני, עידן עופר וכו' מנסים לרמוז לך - שבמערכת יחסים שני הצדדים עושים פשרות. הרבה פשרות. אם לי בא ללכת לסרט ולה בא ללכת לפאב ואנחנו רוצים להיות ביחד, אז נתפשר. (נלך לסרט ואז לפאב, לא?)

אם אתה לא מוכן להתפשר בכלל, אז או שתמצא את עצמך עם סמרטוט, או שבשלב מסויים היא ממש תשנא אותך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
HB- Hot Babe .

בחורה יפה או כל בחורה שמדורגת על סקלה של יופי מ-1 ועד 10

סט=יצירת האינטרקציה הראשונה עם הבחורה .

ולסיום

Close - הסגירה של הסט. "השגת המטרה" אם תרצו. מתחלק לפי מה בדיוק קרה בינך לבין המטרה בסופו של דבר. (סגירת מספר, סגירת נשיקה KC, סגירה מלאה - סקס וכו....)

אפשר לקחת את זה כהליך רציני עם הבחורה או הליך כיבוש המאפיין:AMOG

אתה מסתובב בקניון עם בלוק נייר צהוב?

גם אתה עשית את הקורס פיתוי?

משכנתא זה קל

פורסם

בוגר "מאפי" לשעבר,ולא -לא היסתובבתי עם נייר ועט ,רק מצוייד בפלאפון לעת הצורך.

בכ"א אני כרגע מאכסן בבויידם את הכישורים שרכשתי ,היות ואני במערכת יחסים רצינית,שלמעשה התחילה כמשחק כיבוש מהיר באותה התקופה.

שוב בהצלחה לכל הרווקים שבנינו,מי יתן ותממשו את הפוטנציאל הגברי שלכם ותמצאו לכם את האחת שתגרום לכל להיות שבעים בכל מישור אפשרי.:wink:

רק אל תשבו בבית ותחשבו שהיא תבוא,צאו לווינג טוב עם חבר או 2 ותתחילו אסטרטגיות שיובילו להצלחה עם נשים שתוביל בהמשך להיכרות אחרת שלכם עם האני הפנימי שלכם ,ובמסלול הזה סביר להניח שבסוף תמצאו את האישה שלכם.

שבת שלום

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור, למען פרנקוס ושאר חברי הפורום הבודדים שאוהבים את זה באינטרנט.

לאחרונה החברים בארץ מדווחים על אתר היכרויות חדש שהם נוחלים בו הצלחה יחסית.

אני לא מתרגש בד"כ מהסיפורים האלה, אבל שמעתי את זה מ-3 מקורות שונים, ומיד

נזכרתי בפרנקוס הגלמוד. :-D

בכל אופן, מדובר באתר שקורא לעצמו "החצי השני" ומתיימר להתמחות באנשים איכותיים,

קרי אקדמאים גזעיים וסטודנטיות גודשות. לא יודע להעיד ממקור ראשון על איכות השירות

או האנשים מאחוריו (בינתיים אין להם נציגות בספרד), אבל כאמור, שמעתי דברים טובים.

חברי הפורום מוזמנים לנסות, ולספר לנו איך היה (+ תמונות עם אבטיח או פרי העונה).

בלי קשר להמלצות וסיפורי הצלחה, מומלץ לנקוט משנה זהירות לפני שאתם נותנים למישהו

את מספר כרטיס האשראי שלכם, מספר הטלפון וכו', בדומה לכל אתר אחר. ראו הוזהרתם.

פורסם
שלום שלום.

יש לי גם ברייטלינג וגם וולבו ישנה.

ללא ספק, כוח המשיכה והסקס אפיל המדהים שיש למכונית הזו פשוט ממגנטים בחורות, ואין להשוות אותו לכוח המשיכה של הברייטלינג או האומגה שלי.

ממליץ לכל מי שרוצה לחוות מה שיותר היכרויות, וכפועל יוצא מה שיותר ז...ים, לקנות וולבו ישנה.

אבל ממש ישנה, כמה שיותר ישנה, על משקל כל המרבה הרי זה משובח.

קשה לעלות על הדעת מכונית סקסית יותר מוולבו ישנה, פשוט מכונית נוטפת סקס אפיל.

מומלץ בחום !

שאני רואה את הוולוו הצהובה אני נזכר באיזה סרט פורנו שבדי שראיתי פעם :lol:

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
מקפיץ את השרשור, למען פרנקוס ושאר חברי הפורום הבודדים שאוהבים את זה באינטרנט.

ל, ומיד

נזכרתי בפרנקוס הגלמוד. :-D

מה אתה מדבר? יש לי חברה!

(וכן, היא דפוקה כמוני ואפילו הולכת איתי למפגשי רכב!) :)

פורסם

מה הייתה שורת הפתיחה בשביל להתחיל איתה?

"תות או מחוספס?"

"משלמים עכשיו או בסוף?"

"אתה בטוח שלא ירד לה האויר באמצע?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סליחה פרנקוס, משום מה זכרתי את מעורבותך בשרשור, כנראה בגלל שאתה היחידי שדיבר פה לגופו של עניין.

שמח לשמוע שאתה מסודר.

לעניין החברה - אתה בטוח שזה היה פין באולינג, ולא הפסל ההוא שהבאת במכולה, עם ה-Zין המאסיבי? :rolleyes:

• תוכן חדש...