Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTR נגד LFA במירוץ דראג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסה פעם לפנות בניסאן R35 או R36 במהירות מעל 100... תופתע מאוד לגלות שהיא ממשיכה לנסוע ישר.

אין לי נסיון עם LFA כמובן.

תגיד, אתה רציני? לא רק שמה שאמרת זה שטויות מוחלטות - מה הקשר בין הניסאנים האלו לבין ה-GT-R? (חוץ מהיצרן :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. יצאה לי לנסוע בתור נוסע בניסאן GT-R R35 משופרת קלות. (600 כ"ס).

יש לה תת היגוי ברמות שקשה לתאר למרות הנעה כפולה.

פורסם

ממש לא אהבתי את העיצוב של הלקסוס, הפרונט אנמי מידי (כבר שכבר הוזכר בשרשור לפני)

האם למישהו חוץ ממני מבנה הפנסים האחוריים מזכיר אאודי R8?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר. יצאה לי לנסוע בתור נוסע בניסאן GT-R R35 משופרת קלות. (600 כ"ס).

זה היה במציאות או בגראנד טוריסמו 5?

מה גם שמזכרוני המעורער אין דבר כזה עדיין R36

עוד דבר... לרוני, R35 זה הקוד שלדה של הGT-R כמו שהסקיליינים לפניו שנקראו R32-R34.

סימוכין תמצא פה http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_GT-R

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

רק בשביל הסאונד הLFA שווה 400K,

ממש F1. :twisted:

מה גם שב0.6 שניות המנוע עולה מ0 ל9000 סל"ד.

יאמי!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
זה היה במציאות או בגראנד טוריסמו 5?

מה גם שמזכרוני המעורער אין דבר כזה עדיין R36

עוד דבר... לרוני, R35 זה הקוד שלדה של הGT-R כמו שהסקיליינים לפניו שנקראו R32-R34.

סימוכין תמצא פה http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_GT-R

זאת הייתה אחת החוויות היותר מפחידות באותו לילה. אגב, אחריו נסעתי בבראבוס מבוסס SL ופורשה 966 טורבו משופרת שתודלקה במתנול. (יש כאלה בגראן טוריסמו? :wink: )

פורסם

מי שקונה מכונית על, קונה אותה לא רק בגלל פאר טכנולוגי, אלא גם בגלל הפוזה. אין מה לעשות: לאיטלקיות יש יותר "פוזה", מכוניות כמו פרארי או למבורגיני הן סמל של מכוניות מאותו סגמנט. למה שמישהו ירצה להסתפק ברכב שהוא כמו פרארי כאשר אפשר לקנות פרארי.

זה אומנם תרגיל הנדסי מאוד נחמד מה שעושה החבר'ה של טויוטה, אבל אין לרכב הזה שום הצדקה מול ניסאן שעולה מחיר הרבה יותר שפוי.

אם היה לי $$$, הייתי רוצה למבורגיני דיאבלו SV.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אה סליחה... למה לא אמרת שאנחנו משחקים בכאילו? אם ככה, לי יצא לנסוע בפאגאני זונדה F ויומיים אחרי זה בפרארי 430 סקודריה, ולשתיהן יש גם המון תת היגוי!

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נעים לומר אבל אם הנהג של ה-GT-R לא הצליח להפוך פנייה ב-100 קמ"ש (סה"כ) להיגוי יתר אז כנראה שהנהג שנסעת איתו לא ממש משהו...

הרכב "סובל" מכל כך הרבה מומנט שבשילוב עם צורת ההנעה שלו זה קצת משעשע לומר עליו שזה רכב לקו ישר\לא יכול לפנות מעל 100 קמ"ש\סובל מתת היגוי.

וכן,נסעתי ברכב המדובר,לא פעם,אפילו בכמה אקזמפלרים שונים מהדגם המדובר,הוא מתנהג ר-ח-ו-ק ממה שאתה מתאר.

מעל 100 קמ"ש קיבלת תת היגוי בפנייה ?

כמו שאומרים- "תן קצת יותר גז!!!".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי מי שטען שהמחיר מוגזם אני אענה בתשובה הבאה:

כשלקסוס יצאו עם הדגמים הראשונים שלהם הם תימחרו את הרכבים באופן מודע כרכב יקר יותר מהמרצדסים המקבילים באותה התקופה,

כל החכמים למיניהם אמרו שהמעשה מעיד על יהירות וחוצפה ומה היפנים האלה חושבים לעצמם אין כמו רכב גרמני ולא יהיה.

היום המהלך נכנס לספרי ההיסטוריה של עולם הרכב והשיווק למופת שיש ללמדו.

לגבי עניין של פוזה ,

דווקא להיפך למי שיש כבר פררי ולמבורגיני ועוד אקזוטיקות שונות שרוצה להשוויץ ברכב שאין לכולם [כל העשירים שמשתייכים למועדון] הוא שיקנא את ה LFA כדי להוכיח שיש לו משהו אקזוטי ביד.

לדוגמא כל אופנת ההוט קוטור .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רכב חביב למדי לא מתרגש יותר מידי בעיקר בגלל, כמו שכולם פה ציינו, המחיר.

כמו שמישהו אמר, מישהו עם סכומי כאלה יעדיף ללכת על פרארי בלי לחשוב פעמיים... אלא אם כן הוא איזה פטריוט יפני..

תגידו, באיזו שנהיוצרה הGTR הזאת?

פורסם

לגבי עניין של פוזה ,

דווקא להיפך למי שיש כבר פררי ולמבורגיני ועוד אקזוטיקות שונות שרוצה להשוויץ ברכב שאין לכולם [כל העשירים שמשתייכים למועדון] הוא שיקנא את ה LFA כדי להוכיח שיש לו משהו אקזוטי ביד.

לדוגמא כל אופנת ההוט קוטור .

אתה טועה ידידי,

הגישה של מי שמחזיק את האקזוטיקות האמיתיות כלפי האקזוטיקות היפניות היא שהיפניות באמת מצויינות אבל לא יעזור, ה-GTR זו ניסן אחרי הכל וה-LFA זו טויוטה אחרי הכל.

למי שיש כסף ורוצה לעשות "רושם" על החברים שלו יש דרכים אחרות ליצור את הרושם, הוא פשוט קונה עוד אקזוטיקה לחנייה הבייתית או לחילופין הוא הולך על גירסא עוד יותר בחירה,נניח והיתה לו F430 "רגילה",הוא יילך ויקנה את הסקודריה.

משפט שאני תמיד זוכר בראש כשנסעתי עם חבר באחד ממפגשי המועדון בהונג קונג ולא הבנתי איך הם מרביצים מהירויות מטורפות ולא מפחדים מהמשטרה:

"השוטרים לא מציקים לנו כי הם יודעים שאנחנו לרוב מבוגרים יותר שרוצים את הפאן של פעם בשבוע עם הרכב בכביש הפתוח,אנחנו לא הילדים עם ה-GT-R ושאר היפניות שעושים מירוצים ברחובות".

זה יכול פחות או יותר לסכם לך את העניין.

ואני שוב אומר,המחיר של ה-LFA מ-א-ו-ד יומרני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אה סליחה... למה לא אמרת שאנחנו משחקים בכאילו? אם ככה, לי יצא לנסוע בפאגאני זונדה F ויומיים אחרי זה בפרארי 430 סקודריה, ולשתיהן יש גם המון תת היגוי!

:-P

:lol:

האמת שהאכזבה הגדולה הייתה מכיוון הצליל. בגראן טוריסמו הוא הרבה יותר יפה דרך המערכת הקפית 7.1 עם סאב אקטיבי רצפתי.

במציאות מנועים האלה נשמעים כמו מאוורר תעשייתי 19" על טורבו.

• תוכן חדש...