Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברצוני לשאול / להתייעץ בנוגע לרכישת צמיגים חדשים לא תקינים.

ברשותי פולקסוואגן גולף שנת 2006 דגם tdi 170ps אשר יובאה ביבוא אישי מגרמניה.

לאחרונה (לפני חודש וחצי) החלטתי להחליף את ארבעת הצמיגים של רכבי ולא התפשרתי ולכן רכשתי סט של ארבעה צמיגים מסוג pirelli p7 225/45/17 91w וגיליתי שיש חוסר איזון בכל ארבעת הצמיגים נוכ רעידות עוד מיום קנייתם. נוכחתי לדעת שיש סטייה של 140-160 גר' בכל אחד מן הגלגלים וזוהי סטייה מאד מאד גבוהה שלא ניתן לאזנה באמצעות משקולות (או פשוט כפי שעשו במקרה שלי-לשים שורות של משקולות על כל גלגל בתקווה שזה יועיל משהו). לאחר שהקדשתי את כל היום לבירורים התברר לי שכנראה הצמיגים אינם תקינים ונקבעה לי פגישה מול היבואן בנוגע לצמיגים הללו.

מה עושים במצב שכזה? האם זה דבר נפוץ שקונים סט של 4 צמיגים חדשים מהפירמה הנ"ל בעבור 4000 ש"ח וכולם פשוט פסולים? (ראוי לציין שבדקתי את הנושא מול 3 פנצ'ריות וכולם אמרו לי שהצמיגים אינם תקינים. הגלגלים הם גלגלים מקוריים אשר קודם לכן היו מאוזנים עם הצמיגים הקודמים ללא משקולת אחת).

איך עליי לפעול מול היבואן? האם הוא אמור להכיר בכך? ראוי לציין שהיבואן נותן 4 שנים אחריות.

אודה להתייחסותכם, תודה.

golf mk5 gtd

פורסם

תלך לפנצ'ריה שממנה רכשת, בקש שיפרקו את הצמיג מהג'אנט ויסובבו על הג'אנט 1/4 סיבוב (לסמן מצב קיים עם גיר וככה לדעת), בצעו איזון נוסף וראו איך המצב משתפר/הופך גרוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

על פניו ופי משאתה מתאר נראה שאחריות היבואן לצמיגים תקנים , לדעתי עליו לספק לך 4 אחרים תקנים .

הכי חכם ללכת לפגישה איתו .

בהצלחה

עידכון : לאחר שקראתי את המודעה שלך וחשבתי שוב נראה לי תמוה שהפנצריה שממנה קנית את הצמיגים קצת מתנערת מן האחריות והפניתה אותך ישירות ליבואן במקום לדאוג לך לצמיגים חדשים ותקנים .

יכול להיות שהם ידעו על הבעיה מראש ומכרו לך צמיגים פגומים ! עם כן יש לך אחלה סיפור עם היבואן ועם הפנצריה ! אולי אפילו סיפור לעיתון .

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

האמת שניסו לסובב את הצמיג פעמיים בזויות שונות אך היה שיפור מזערי בסטייה (130 גר' במקום 160גר') אבל עדיין זו סטייה מטריפה. הצמיגים הובאו ישירות מהיבואן תמיג בע"מ - יבואן פירלי בארץ באמצעות מונית ע"פ הזמנתי ובקשתי ולכן אני לא חושב ש"דחפו" לי אותם. מדובר במקרה מאד נדיר שאני אישית עוד לא שמעתי על מקרים כאלו. כנראה שהפתרון הוא לפתוח תיק בביהמ"ש לתביעות קטנות כנגד המוכר וכנגד היבואן.

golf mk5 gtd

פורסם

אולי צריך כיוון פרונט בכלל . וגם לחץ אוויר שווה בכול גלגל ...נדיר ביותר שהצמיגים פגומים כי במפעל זה אותו פס יצור של כול הצמיגים אותו דבר אז אם הצמיגים שלך פגומים אז כול הצימגים שעברו בפס יצור הזה פגומים אז זה לא הגיוני בכלל

פורסם

האמת שכרגע דיברתי עם הסמנכ"ל והוא שלח אותי לבד' נוספת אצל מישהו שמתמחה באיזוני גלגלים בחולון. הוא עוד אמר שלאח' הבד' ניתן יהיה לקבוע אם להחליף את כל ארבעת הצמיגים. הוא עוד ציין שיש לפעמים סדרות של צמיגים עם "פאקים" אי אפשר לשלול את זה.

בכל אופן תודה רפי לין על ההכוונה.

golf mk5 gtd

• תוכן חדש...