Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהבנתם מהכותרת, השאלה היא מי לדעתכם עדיפה, אלפא רומאו מיטו, או סיאט איביזה קופרה (או FR))החדשה ?

לא ערכתי נסיעת מבחן בקופרה עדיין (ב FR כן), וגם במיטו לא.

מעניין אותי לשמוע דעות מאנשים שכן נהגו בשתי המכוניות הנ"ל.

בחו"ל נעשו מספר השוואות מסוג זה, אך הפסיקה לא הייתה חד משמעית, למרות שב "OVER ALL" העדיפו את הסיאט.

פורסם

מיטו - איזה גרסה?

נהגתי במיטו 120 ובמיטו 155. בקרוב אנהג גם במיטו QV.

הקופרה החדשה טובה מבעבר - נעימה יותר, מעט נוחה יותר, זריזה לא פחות מהיוצאת (למרות הקטנת הנפח. רק התחושה מעט שונה) ומתנהגת טוב יותר.

זה מסיבוב קצרצר (לעומת המיטואים) בקופרה בוקנגרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עשיתי סיבוב קצר בקופרה הקודמת של חבר וגם נהגתי במיטו 155.

תקשורת ההגה בקופרה זוועה, במיטו קצת פחות גרועה. חדות ההגה במיטו מצוינת בקופרה סבירה.

נטיה בולטת לתת הגוי בשתיהן, נראה לי שבמיטו קצת יותר אם כי ראוי לציין שאת המיטו הבאתי לנקודות יותר קיצוניות מאשר את הקופרה.

תנוחת ישיבה בקופרה הרבה יותר טובה.

קשיחות מרכב בקופרה יותר טובה.

נראה לי שהמיטו תהיה מהירה יותר בנהיגה טכנית.

פורסם
עשיתי סיבוב קצר בקופרה הקודמת של חבר וגם נהגתי במיטו 155.

יש הבדל בין הקופרה הקודמת לחדשה, שעליה שאל חבריקו שלנו.

בקרוב אעשה על ה-FR והקופרה החדשות נסיעות מבחן ואז אוכל להגיב גם מנסיון אישי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אמיגר, כביש ספציפי שאני מכיר היטב - אלפא מיטו 155 וסיאט איביזה FR עם 200 כ"ס - במיטו היה קל, מהיר ומהנה יותר לנהיגה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אענה כרגע במובן של נהיגה ספורטיבית בלבד:

הקופרה החדשה מאוד מהירה, אחיזה טובה מאוד, מערכת XDS עושה עבודה טובה במניעת תת-היגוי במצבי קיצון. תיבת DSG מהירה מאוד, אבל מורידה לטעמי מחווית הנהיגה (אבל כל אחד ומה שהוא אוהב). הגה מדויק ובעל משקל נכון - אבל חסר תקשורת לחלוטין.

מיטו - קצת פחות הארד-קור, בעיקר מבחינת קשיחות מתלים (אם כי גם היא לא מכונית נוחה במיוחד). ההגה יותר טוב, אבל לא באופן מאוד משמעותי, ובשיוט רגוע בקו ישר הוא די מעצבן (מחייב תיקונים חוזרים). עם זאת, לטעמי התנהגות הכביש שלה במובן של דיוק, פעולת מתלים, משחק עם תת-היגוי והיגוי-יתר היא עדיפה.

נהגתי בשתיהן הרבה - אבל לא אחת מול השנייה. אני מקווה שעם יציאה ה-QV ניתן יהיה להשוות בין שתיהן (קופרה מול QV) ולקבל מושג טוב יותר על ההבדלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינת ביצועים אנחנו אמורים להשוות את המיטו QV לקופרה (ובמקרה הזה המיטו יקרה יותר)

מבחינת מחיר המיטו בעלת 155 סוסים קרובה יתר במחיר לקופרה מאשר ה QV.

amiger - השוואה לקופרה הקודמת מעט בעייתית, מכיוון שהדגם הנוכחי שלה אמור להיות טוב משמעותית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המחיר של הקופרה לא ריאלי!עדיף לחכות לבואה של הפולו GTI ואז מחיר הקופרה ירד ל 145 אלף שקלים

בקשר למיטו אני ביצעתי נסיעת מבחן על הדגם של ה -170 כ"ס וקצת התאכזבתי מרגיש כאליו משהו חסר שם (ולא רק כח)

• תוכן חדש...