Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מרגיש חופש במשענת הגב של המושב נהג אצלי ברכב, המושבים הם מושבי עור חשמליים כמו בדגם 3000. החופש לא גדול אבל מעצבן בעת בלימה. איך אני יכול לחזק את המשענת ?

תודה.

פורסם
תודה אני אבדוק

 

בדקת? תעדכן,

גם אצלי מושבי עור חשמליים וגם אני מתחיל להרגיש את אותו הדבר.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אם אני זוכר נכון דובר על מערכת של גלגלי שיניים שעם הזמן נוצר חופש ביניהם. לא בטוח שניתן לעשות משהו מלבד להחליף את הכסא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בדקת? תעדכן,

גם אצלי מושבי עור חשמליים וגם אני מתחיל להרגיש את אותו הדבר.

 

בדקתי ולא הצלחתי להגיע לפלאח. יש פלסטיק שנראה שמוברג מבפנים ולא על קליפסים. לא הצלחתי להוריד אותו אז עזבתי לפני שאני שובר משהו.

פורסם
אם אני זוכר נכון דובר על מערכת של גלגלי שיניים שעם הזמן נוצר חופש ביניהם. לא בטוח שניתן לעשות משהו מלבד להחליף את הכסא.

 

אני מחר מבקר במוסך, אשאל שם ונהיה בטוחים.

×
×
  • תוכן חדש...