Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצעותי jbl gto 1004 מערכת pioneer 1250 רמקולים pioneer 400\80 watt

אני רוצה לקנות סאב מחיר לא חשוב העיקר שאני אנצל את כולו אבקש עזרה מבעלי ניסיון בסאב הזה ואם אצטרך להחליף רמקולים או להוסיף קומפוננט לשמיעה יותר איכותית זה אפשרי(יש לי עוד מגבר לא בשימוש)

פורסם

אפשר להמליץ אבל זה תלוי במיגבלה של התקציב שיש לך.

אבל בכל זאת:

סאב-http://www.creatix.co.il/cs/alexsander/product.aspx?p_id=10412 herzt es250

קומפוננט-Morel Tempo 6

Morel Pulse 6

תלוי במידת הרמקול שלך ברכב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
אני רוצה לקנות סאב מחיר לא חשוב

זה חשוב כי אני לא יודע מה להציע לך משהוא ב 1000 ש"ח או ב 3000.

בלי קשר לזה עדיף לשפר קדימה.

MOREL TEMPO טוב אבל עם תקציב שלך גמיש אז אפשר ללכת על משהוא יותר טוב ועל תשכח על בידוד בדלתות.

אתה צריך סאב עם תיבה? פתוחה סגורה? בזוקה? אטומה?

תגיד מה תקציב ויעזרו לך כי זה חשוב, למה לבזבז כסף סתם.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

תיבה אני כבר מאגן מחבר ואיטום דלתות זה בלאגן בשבילי

על הקומפוננט אני חושב ש800 שקל יספיק לקומפננט לא?

וסאב אני חושב שאו jbl gto 1204d או סאב אינפיניטי דגם לא ידוע שניהם 300 rms המחיר פחות חשוב לי למה אם ההבדל הוא של 150 ואני אהנה הרבה יותר אז אני אשקיע עוד קצת אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 ואם אין משהו אטרקטיבי תגידו לי והתקציב יעלה בהתאם

פורסם

למה לרדת מאינפיניטי שמעתי מאנשים שהוא סאב שנותן תפוקה

בוא נעזוב לרגע את הקומפוננט כי זה פחות חשוב לי אני מחפש סאב חזק אחרי זה קומפוננט

פורסם

מתן שלום רב,

לפי דעתי הייתי ממליץ לך על 2 סאבים:

1)jbl 1204d ולחבר אותו במבקביל כך שתקבל התנגדות של 2ohm והמגבר פשוט יפציץ את הסאב(שהוא 300 rms)

2)cervin-nega 200 rms.

אם אני לא טועה זה אתה עם הרוקפורד מהמפגש שהיה בתל אביב, אז אם כן פשוט תדע שאתה יורד א יותר נחות צונח ואני לא יודע למה באיכות ובעוצמה. אז פשוט תשאיר גם את הסאב של ה-cadance.

• תוכן חדש...