Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, יצאתי מהמפגש ב17:00 ואני עדיין לא רואה שעלה סיכום מפגש.

לדעתי, היה מפגש אחד הגדולים שאני יכול לזכור, למעט מפגש אחד היסטורי שהיה המפגש על האש הראשון שלא היה בו מקום לרכבים בחניה המרכזית מול הבאולינג :-D

ראיתי שיש חברים חדשים, ראיתי רכבים עם מערכות נהדרות שלא יצא לי להכיר עדיין ולראות.

היה נהדר לפגוש את כל בראנצ' הCARPC - גורל, חגי, אופיר, גיל, אדגר, אלמוג, צביקה (ואנוכי :-P)

היה נהדר לפגוש שני חברי פורום שמוסיפים המון צבע לכל נושא הDIY - סטאס S3T, עידו MINDMOMB

היה נהדר לפגוש וותיקי פורום שמגיעים באופן קבוע למפגש.

היה נהדר לפגוש ספונסרי פורום וחברים - אליקו, דני

היה נהדר לפגוש מתקינים מבית - יוסי, ישראל

היה נהדר לראות את מיקי מנצח על המנגל ומרים הר של נקניקיות ושאר בשרים

באמת היה מפגש רווי סאונד, ידע ואחוות פורום.

עידו - באמת הבאת את המערכת ברכב שלך למצב יוצא מן הכלל, מערכת שני חלקים שנשמעת פשוט נהדר.

לג'ורג' עם המיצובישי - מאוד אהבתי את המילה שלוש ואת ההתקנה ואת הרכב - צריך עוד לעבוד על הכוונים אבל המערכת נשמעת פשוט נפלא.

גיל - סוף סוף יש לך סאונד ברכב, אחרי שתכוון אותו כבר תהיה לך שם מערכת רצינית שתוציא לך חיוך מהפנים.

רומם - הפונטק מאוד יפים, קטנים ופרקטיים ואני מחכה שהם יפתחו אצלך ושתוכל לכוון אותם ולתת להם קצת יותר נוכחות - מבחינת סאונד - לא שמעתי שהם משנים במשהו את אופי הסאונד ברכב ולכן אני מאמין שאחרי כוונים - אתה תיתן מכה טובה ומרוכזת מאוד לבטן של מערכות יקרות בהרבה.

גורל - הבאת רכב לפנים!!! איזה מכונית סקסית - תתחדש! תהנה!

אלכס - אתה היורש הרשמי לכינוי - LANOS :-D:-P - תתחדש ותהנה :-) (אפרופו - לרכב הזה יש אקוסטיקה טובה מאוד - מנסיון).

אבל דבר אחד הפריע לי והפריע מאוד -

זה מפגש אודיו לרכב ובהתאם לשמו, כולל בפנים גם SPL וגם SQ וגם SQL וגם חברים שרק רוצים לבוא לדבר ולהפגש ולהחליף חוויות אפילו עם טרנזיסטור של סבא.

אבל ההונדה עם הBTL - ביקשנו מכם כל כך הרבה פעמים לקחת את הרכב 20 מטר הצידה - הושבתם את ההונדה ישר מול נקודת המפגש, ניפחתם את המוח עם באס בעוצמה מאוד גבוהה וגם הפרעתם לכל האנשים שניסו להתרשם ממערכות SQ בצורה מובהקת.

בבקשה - כשמבקשים מכם להעתיק את מיקום הרכב בכדי שלא תפריעו - אנא כבדו את הבקשה.

מעבר לזה - אני נהיניייייתי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש מושלם. לא היה חסר חומוס, לא בשר, לא שתייה, לא חד פעמי - פ33ה. רק הפיתות חוסלו תוך דקות עם החומוס המעולללה שהגיע בקופסאות הקטנות. ממש מעניין אותי איפה הוא נקנה. עידן?

היו הרבה אנשים, רכבים ומערכות כמו שצריך להיות. כן ירבו מפגשים כאלה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהחלט אפשר לומר שזה היה 1 ה-מפגשים!

אני אישית מאוד נהננננתתיייייי

ואני יודע שעוד רבים אחרים נהנו.

כן ירבו

חג שמח

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

חסר הפלפל של המפגשים שהיו לפני שנה+. אולי באמת בגלל שחסר SPL (מבחינתי לפחות). מקווה שאחרים נהנו יותר :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה מפגש מעולה, ונקודת ציון להתחלות אודיו חדשות, הרבה דברים חדשים עומדים לקרות ברכבים.

תודה לכולם על המחמאות על הרכב, ממש כיף לשמוע.

אז שוב - תודה רבה לכלם

פורסם

ללא ספק מגה-מפגש! כיף לאללה, אחלה אנשים, אחלה על-האש, והרבה סאונד טוב.

אדי-תודה.. מקווה לשיפור נוסף עם הוספת המידים במהרה בימינו.

יוסי-אני עדיין בהתלהבות מהשקיפות בסאונד אצלך, עונג

עידן-שני מילים: מגה-אפלווד :-)

אעלה תמונות בקרוב

פורסם

היה אחלה מפגש , לא היה חסר חומוס תודות לארז ואחלה אוירה .

גורל , תתחדש על הרכב , אתה בטוח שזה 2002 ? :-D ותודה על העזרה .

אדי , אכן מתחיל להיות כיוון חיובי ברכב שלי , לאט לאט נמצא את הדרך , לא חסר עבודה.

פורסם

באמת היה מפגש מעולה!

לא היה חסר כלום.

אני כמיטב המסורת שווב פירקתי חצי רכב.

תודה לכולם שהגיעו והביאו כל מה שהיה צריך.

דבר אחד היה חסר לי היום - לא יצא לי לשמוע אפילו ברכב אחד.:-(

כן ירבו

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היה מפגש מצויין וכיף להתחיל להכיר עוד ועוד אנשים,

למרות שרוב הזמן הייתי עסוק בלהתלהב מהHU שגיל התקין לי לפני המפגש ולקנפג דברים משעממים שלא קשורים לאודיו כמו בלו-טות' וכולי.

לגבי החומוס- רובו הגיע מנתניה במשלוח מיוחד, לאור ההצלחה שלו נעשה מאמץ גם פעם הבאה :-)

אינשאללה במפגש הבא עם לוויתן עובד וסאב ומערכת שסופסוף אפשר להשמיע לאנשים אחרים :lol:

פורסם

אחלה מפגש!

Good bye my beloved Morel Tempo 5, you've been the one, you've been the one for meeeeeee...

לאחר המפגש נסעתי ישירות לACE לקנות מספרי פח, כדי להרחיב טיפה את החורים בדלתות - להכניס 6.5" (לפי המלצתו של אליקו). בACE נתנו לי מספריים שלא הייתי בטוח כמה הם יעילים מול חיתוכי פח, אז יצאתי לחנייה לבדוק אותם לפני שאני קונה... וחתכתי טיפה... טיפה פחות ממידת 6.5", אך גדול מ5". גם אין מקום ל6.5" וגם אי אפשר לחזור ל 5" :)

אני עצוב, שוב Rebecca Pidgeon לא נוסעת איתי :( ולא יודעה מתי תחזור :)

כנרא בקרוב, אך לבנתיים אני חוזר למערכת הSPL שלי - דיבורית בלוטוז' וNOKIA.

והמערכת הזות היה מערכת SPK לכל דבר! כמו כל שאר מערכות SPL, אי אפשר להזין לה בתוך הרכב כשהיה על פול ווליום. לא מדדתי את העוצמה, אך היה נשמעת כמו 150DB בתדר 1K :) :) :)

[under construction]

פורסם

+1 לאדי, באמת אחלה מפגש, לכל אלו ששאלו על האוטו שלי, יש עוד זמן, אולי במפגש הבא (למרות שלא סביר).

גורל ואלכס, תתחדשו על האוטו! :)

דני.

• תוכן חדש...