Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בית משפט לתעבורה בתל אביב גזר היום (שלישי) קנס בגובה 4,000 שקל על תושב צרפת שנתפס כשהוא נוהג בנתיבי איילון במהירות של 242 קמ"ש. כמו כן, ביהמ"ש פסל על תנאי ל-200 יום את רשיונו של הנהג. לדברי פרקליטו, עו"ד דוד גולן, ביהמ"ש נמנע מלגזור עליו מאסר בפועל, בין השאר בשל העובדה שמכשיר הלייזר המשטרתי שמדד את מהירות הנסיעה הוצב מעבר לטווח המדידה שנקבע על ידי בית המשפט העליון."

מקור:

http://news.walla.co.il/?w=//1668065

יש לו מזל שהוא לא תושב ישראל ...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הלייזר מדד מעבר לטווח איך הנהג הורשע בכלל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

על זה:

taxi4%202%5B12%5D.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אם הלייזר מדד מעבר לטווח איך הנהג הורשע בכלל?

באמת מוזר.

או שמשהו לא מדויק בידיעה.

או שהשופט נבהל, העניש, ועכשיו בערער זה יבוטל. :?

משכנתא זה קל

פורסם
ניראת פג'ו מהסרטים אין כזאת בארץ ביכלל (מיתכוון שניראת ככה עוד נהג מונית חחח).

אכן מהסרטים, ניראת כמו זו מ-TAXI 4 (לא יודע אם יש 5, אבל 4 בטוח יש).

פורסם
אם הוא באמת נסע במהירות כזאת

הוא צריך להות בבית הסוהר ולא

לקבל קנס מצחיק של4000 שח

לקביעות כאלו יש בעלי מקצוע שנקראים שופטי תעבורה.ובאשר למי שטוען שיש לו מזל שהוא תושב חוץ,המזל הוא שלנו,כל אחד מאיתנו יכול היה להמצא בסביבתו עת היה מאבד שליטה או לא מספיק לעצור מסיבה כלשהיא,יש לנו מזל גדול שכך נגמר.

אני לא מאחל או מציע לאיש במדינה שלנו להתחכך באוירת האובדן(לא עלינו)בשל תאונות דרכים.

פורסם
אכן מהסרטים, ניראת כמו זו מ-TAXI 4 (לא יודע אם יש 5, אבל 4 בטוח יש).

אכן התמונה מ-TAXI4, פיג'ו 407, הסרט משנת 2007

לגבי פסק הדין: אולי הוא נסע באופנוע?

picture.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...