Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה גרם לך לחשוב שאני המום?

כדי להגיע למהירות של 250 קמ''ש קודם כל צריך כביש פנוי לגמרי, או לפחות נתיב אחד פנוי לגמרי. כי הנהג לא יצליח לבלום אם מישהו סוטה למסלול שלו וגם לא יצליח לעקוף כי מסטייה במהירות כזאת הרכב יתהפך.. או שנהג צריך להיות באמת מוכשר ואמיץ כדי באמת לנסוע במהירות של 7 מטר בשניה באיילון. כמו כן לוקח זמן מסוים ומרחק לא קטן כדי להגיע למהירות כזאת ועוד לנסוע בה כדי להתפס בלייזר. זה בהחלט אפשרי, אבל אצלי לפחות מעלה יותר מדי שאלות של אמינות הכתבה.

דבר נוסף, אם הנהג היה באמת נתפס במהירות כזאת, היינו באותו היום שומעים על המקרה בכל אמצעי התקשורת. הרי משטרה הייתה בהחלט גהה להציג תפיסת עבריין כזה. ומה? אף אחד לא שמע מעולם על הפרשייה.

לגבי "המון רכבים שאני רואה יום יום על הכביש שמגיעים למהירות כזאת"... אתה טועה. זה חייב להיות או רכב באמת משופר ומטורף, או איזו BMW עם 300 או 400 כ''ס ומסוג מכוניות האלה, שגם אצלהם זאת המהירות המירבית פחות או יותר (מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ''ש). לא VW GOLF GTI לא IMPREZA WRX STI לא EVO שהן כולן פחות או יותר 300 כ''ס לא מגיעות למהירויות כאלה. ואפילו שאפשר עוד להתווכח כן או לא, זה פחות או יותר המקסימות למה רכב כזה מסוגל. אז לא נראה לי כל הסיפור הזה הגיוני באיילון, שהוא לא כביש שומם אפילו בלילה.

אז נדמה לי שאם באמת הרכב שבכתבה היה מגיע למהירות כזאת ונתפס בלייזר הוא גם היה מוחרם ע''י המשטרה והיו מציינים בתקשורת את דגם הרכב. וגם לא מובן לי איך עצרו אותו. השוטר לא היה מספיק לקפוץ מהניידת כדי לסמן לו לעצור. ואם "צילמו" אותו מאחורה אז בטח לא היו משיגים אותו ללא מרדף ומחסומים ומסוק.

ואף אחד לא שמע על הסיפור אף פעם.

הגיוני ?

זה ממש לא חייב להיות רכב משופר בטירוף או כל דבר אחר שציינת.

גם לא צריך כביש פנוי לגמרי וגם לא נתיב פנוי לגמרי.

גם אם תסטה מהנתיב אתה לא בהכרח תתהפך אם הרכב שלך מתאים למהירויות האלה.

ה-ר-ב-ה רכבים מגיעים למהירות הזאת,רוב הגרמניות ה"בינוניות" (נניח סידרה 3,C קלאס,A4) בנפחים של 3 ליטר ומעלה יגיעו למהירויות כאלה.

נכון שיש הגבלה אלקטרונית,ב-5 דקות עבודה מבטלים את ההגבלה הזאת.

לראייה, בזמנו יצא לי לנהוג במהירות טיפל'ה יותר גבוהה מזו שבכתבה עם SLK350 (לא מוגבלת...בכלל),עד 180 קמ"ש בערך אישתי לא שמה לב אפילו למהירות (ועוד היינו עם גג פתוח..) החריגה,כשגירדנו את 250 מלמעלה הרפתי מהדוושא רק מהפחד לדו"ח\שלילה.

הרכב הגיע למהירות הזאת הרבה הרבה יותר מהר ממה שאתה מדמיין,וממש לא היה צורך בכביש ריק,מספיק שהכביש עם תנועה יחסית דלילה,תכנון נתיב נכון והשמיים הם הגבול.

עם CLK320 הגעתי למהירות מאוד קרובה לזאת שבכתבה,כנ"ל עם BMW 330.

אבל למה ללכת רחוק,עם 106XSI הגעתי למהירויות שנושקות ל-200 קמ"ש באיילון,וזה עוד עם בערך 110 כ"ס.

בקיצור,הגיוני מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקטעים האלה של איילון לא עוברים את ה-110 קמ"ש, הכי נוח למשטרה לתפוס שם.

לזירה מאחורה זה הכי מלחיץ שיש, הרדאר שלי השתגע והראה שיש לייזר מאחורה, אחרי דקה עוברת אותי ג'טה סמויה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה,

לזירה מאחור יכולה להתבצע רק אם הרכב עומד בצד הכביש? (אני לא מדבר על הדבורה).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ברוזום (אין לי כוח לאנגלית), כמו שכבר ציינו, בשעות הלילה (2-3 בלילה) בכביש איילון שבין הרצליה לת"א בהחלט ניתן להגיע למהירויות כאלה.

נ.ב

לא אציין לאיזו מהירות הגעתי (דיי גבוהה), אבל לי יש בסך הכל מאזדה 2 אוטומטית 4 הילוכים. אני מאמין שאיוו ושות' יגיעו ל-230+ בקלות יחסית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכל אלה שנסעו עם מאזדה 2 במהירות של 200 קמ''ש: תורידו סטייה של מד אוץ בין 5% ל-10% תגיעו למהירות של 185-190 כאשר אתם רואים 200. בבמ.וו. של הבחור צריך גם להתחשב בסטייה (ואולי אפילו גודל צמיגים ספורטיבי או מיוחד) של מד אוץ.... תגידו 5%, בסדר. המחוג במד אוץ צריך להראות לא פחות מ-265 קמ''ש כדי שהרכב יתפס בלייזר על 242. זה לא מעט. לבחור יש ביצים (ועו''ד מהמובילים בתחום). הייתי רוצה בסופו של דבר לדעת מה היה הרכב. ניחוש שלי: BMW סדרה 5 מעל 528i. ניחוש עוד יותר פרוע: M5

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בנורבגיה, ברכב 4A טורבו 2.7 נתפשנו בהילוך 4 מתוך 7, על 124 קמ"ש(תחילת האצה) וחטפנו 1000$ קנס (הסבר פניך לתייר/טייס).

אגב, המהירות שהוזכרה כאן גם הייתה על ה GPS אצלי(מד המהירות של הרכב מזייף) אבל עקפו אותי 2 ב.מ.וו, ופורש אחת.

בארץ, כביש 6, 210 קמ"ש ועקפה אותי A8. אני וויתרתי...

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
לכל אלה שנסעו עם מאזדה 2 במהירות של 200 קמ''ש: תורידו סטייה של מד אוץ בין 5% ל-10% תגיעו למהירות של 185-190 כאשר אתם רואים 200.

לא טענתי שנסעתי על 200, ואני גם לא חושב שהספידומטר שלי נכון, ואתה צודק בדבריך. אבל עדיין, רכב דיי חלש ואוטומטי מגיע למהירויות כאלה, נראה לי דיי הגיוני שרכב חזק פי כמה יגיע למהירות שבכתבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בורזום,

מה הקשר עכשיו לסטיית מהירות ולניחושים שלך לגבי סוג הרכב ?

מסבירים לך שרוב הגרמניות בנפחים הבינוניים ומעלה יכולים להגיע למהירויות שהן מעבר להגבלה האלקטרונית.

עכשיו תתחיל לנחש איזה מבין הרכבים האלה נתפס:

ב.מ.וו סידרה 3 (M או דגם אחר,למשל 335),ב.מ.וו סידרה 1,ב.מ.וו סידרה 5 (אולי 540 ? אולי M), ב.מ.וו סידרה 6,או אולי בכלל סידרה 7 ? או אולי Z4 ? אולי Z3M ?

אפילו עם סטיית מהירות של 5% הן מגיעות למהירות שבדו"ח בלי להשפך.

אגב, נניח והוא נתפס על 242 קמ"ש לאחר הפחתה,זה אומר שהוא היה במהירות של 260 קמ"ש (פחות 5% סטיית ספידומטר תביא אותנו ל-247,תוריד 5 קמ"ש סטיית מכשיר אכיפה ותגיע למהירות בדו"ח).

אם המהירות שהוא נתפס היתה 242 קמ"ש לפני הפחתה משמע (על פי החישוב שלך עם סטיית ספידומטר) הוא נתפס על 255 קמ"ש בספידומטר.

מהירויות לא דמיוניות בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה גם בבתי משפט יש "תפריט ישראלי" ו"תפריט צרפתי" (אותו התפריט רק כפול 4) ???

קנס על מהירות זה 1000 ש"ח, השופט ראה צרפתי והכפיל את הסכום בארבע ,כמובן בגלל שהיורו לא יציב כרגע וירד מתחת לחמישה שקלים אז השופט התחשב בתייר וחייב אותו לפי שער נמוך (4 שקלים בלבד).

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...