Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיא חדש למישהו שתפסו אותו נוהג הכי מהר בארץ? היו כבר כמה מקרים, לא זוכר שהם התקרבו ל-242 קמ"ש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר להסתמך על קריאת מהירות של מכשיר לייזר שבוצעה מעבר לטווח הפעולה המותר כפי שנקבע בפסיקה, גם אם הרכב עבר את מהירות הקול. לכן השאלה אינה אם העונש הוא קל או כבד, אלא מה פשר ה"הנחה" שקיבל הנאשם, אלא אם היא תוצאה של עיסקת טיעון.

פורסם

לפי דעתי המידע שנמסר בכתבה אינו אמין.... 242 קמ''ש זאת מהירות של רכבת נוסעים אקספרס באירופה. אבל באיילון? זה כמעט 7 מטר בשניה.... משהו לא מסתדר פה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מצחיק/עצוב (איך שתרצו) שאותי תפסו לפני חודש על 142 קמ"ש (100 קמ"ש פחות בדיוק) וקבלתי שלילה על תנאי לכמעט 800 יום, עונש חמור בארבעה מונים + שלילה מנהלתית ל-30 יום + 1000 ש"ח קנס + 10 נקודות + קורס נהיגה נכונה + שכר טרחת עו"ד.איפה הצדק פה בדיוק?!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אגב הסרט טקסי פשוט סרט מצחיק.

אחד הקטעים שהכי הצחיקו אותי היה קטע הפתיחה מסרט 2

מומלץ בחום לראות. :roflmao: :roflmao: :roflmao:

למי שלא מבין צרפתית הנהג שואל את הנווט מי מהבהב לו באורות גבוהים ,

והנווט עונה לו "זה טקסי ?! "

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

וכשרודפים אחריו שוטרי תנועה במיצובישי EVO בכביש מהיר, אחד השוטרים אומר לשוטר נהג: "תתקרב אליו, אני רוצה לראות את מספר הרישוי שלו." כשהם משיגים אותו השוטר אומר: "זה לא מספר רישוי, זאת כתובת אי מייל!"

פורסם
לפי דעתי המידע שנמסר בכתבה אינו אמין.... 242 קמ''ש זאת מהירות של רכבת נוסעים אקספרס באירופה. אבל באיילון? זה כמעט 7 מטר בשניה.... משהו לא מסתדר פה.

למה אתה המום? יש המון רכבים שאתה רואה יומיום על הכביש שמגיעים למהירות כזאת (שהיא לא בעננים אגב...).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למה אתה המום? יש המון רכבים שאתה רואה יומיום על הכביש שמגיעים למהירות כזאת (שהיא לא בעננים אגב...).

מה גרם לך לחשוב שאני המום?

כדי להגיע למהירות של 250 קמ''ש קודם כל צריך כביש פנוי לגמרי, או לפחות נתיב אחד פנוי לגמרי. כי הנהג לא יצליח לבלום אם מישהו סוטה למסלול שלו וגם לא יצליח לעקוף כי מסטייה במהירות כזאת הרכב יתהפך.. או שנהג צריך להיות באמת מוכשר ואמיץ כדי באמת לנסוע במהירות של 7 מטר בשניה באיילון. כמו כן לוקח זמן מסוים ומרחק לא קטן כדי להגיע למהירות כזאת ועוד לנסוע בה כדי להתפס בלייזר. זה בהחלט אפשרי, אבל אצלי לפחות מעלה יותר מדי שאלות של אמינות הכתבה.

דבר נוסף, אם הנהג היה באמת נתפס במהירות כזאת, היינו באותו היום שומעים על המקרה בכל אמצעי התקשורת. הרי משטרה הייתה בהחלט גהה להציג תפיסת עבריין כזה. ומה? אף אחד לא שמע מעולם על הפרשייה.

לגבי "המון רכבים שאני רואה יום יום על הכביש שמגיעים למהירות כזאת"... אתה טועה. זה חייב להיות או רכב באמת משופר ומטורף, או איזו BMW עם 300 או 400 כ''ס ומסוג מכוניות האלה, שגם אצלהם זאת המהירות המירבית פחות או יותר (מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ''ש). לא VW GOLF GTI לא IMPREZA WRX STI לא EVO שהן כולן פחות או יותר 300 כ''ס לא מגיעות למהירויות כאלה. ואפילו שאפשר עוד להתווכח כן או לא, זה פחות או יותר המקסימות למה רכב כזה מסוגל. אז לא נראה לי כל הסיפור הזה הגיוני באיילון, שהוא לא כביש שומם אפילו בלילה.

אז נדמה לי שאם באמת הרכב שבכתבה היה מגיע למהירות כזאת ונתפס בלייזר הוא גם היה מוחרם ע''י המשטרה והיו מציינים בתקשורת את דגם הרכב. וגם לא מובן לי איך עצרו אותו. השוטר לא היה מספיק לקפוץ מהניידת כדי לסמן לו לעצור. ואם "צילמו" אותו מאחורה אז בטח לא היו משיגים אותו ללא מרדף ומחסומים ומסוק.

ואף אחד לא שמע על הסיפור אף פעם.

הגיוני ?

פורסם
גלאי חניה + גלאי רדאר = 4000 ש"ח = ראש נקי.

זה היה פתרון בחינת הבגרות במתמטיקה , מקווה שהצלחתם.

:)

לא מדוייק, צריך גלאי חניה גם מאחורה ואז הראש באמת שקט.

לפי דעתי לזרו עליו מאחורה ובגלל זה הוא גם יצא מהטווח (ד"א לזירות מאחור די פופלריות בצפון).

לגבי סוג הרכב, הרבה רכבים מגיעים למהירויות כאלו בלי בעיה, בעיקר רכבי מנהלים BMW\מרצדס\אודי וכו' ובעיקר אלו עם המנועים הגדולים יותר ובעלי המומנט.

פורסם
מה גרם לך לחשוב שאני המום?

כדי להגיע למהירות של 250 קמ''ש קודם כל צריך כביש פנוי לגמרי, או לפחות נתיב אחד פנוי לגמרי. כי הנהג לא יצליח לבלום אם מישהו סוטה למסלול שלו וגם לא יצליח לעקוף כי מסטייה במהירות כזאת הרכב יתהפך.. או שנהג צריך להיות באמת מוכשר ואמיץ כדי באמת לנסוע במהירות של 7 מטר בשניה באיילון. כמו כן לוקח זמן מסוים ומרחק לא קטן כדי להגיע למהירות כזאת ועוד לנסוע בה כדי להתפס בלייזר. זה בהחלט אפשרי, אבל אצלי לפחות מעלה יותר מדי שאלות של אמינות הכתבה.

דבר נוסף, אם הנהג היה באמת נתפס במהירות כזאת, היינו באותו היום שומעים על המקרה בכל אמצעי התקשורת. הרי משטרה הייתה בהחלט גהה להציג תפיסת עבריין כזה. ומה? אף אחד לא שמע מעולם על הפרשייה.

לגבי "המון רכבים שאני רואה יום יום על הכביש שמגיעים למהירות כזאת"... אתה טועה. זה חייב להיות או רכב באמת משופר ומטורף, או איזו BMW עם 300 או 400 כ''ס ומסוג מכוניות האלה, שגם אצלהם זאת המהירות המירבית פחות או יותר (מוגבלת אלקטרונית ל-250 קמ''ש). לא VW GOLF GTI לא IMPREZA WRX STI לא EVO שהן כולן פחות או יותר 300 כ''ס לא מגיעות למהירויות כאלה. ואפילו שאפשר עוד להתווכח כן או לא, זה פחות או יותר המקסימות למה רכב כזה מסוגל. אז לא נראה לי כל הסיפור הזה הגיוני באיילון, שהוא לא כביש שומם אפילו בלילה.

אז נדמה לי שאם באמת הרכב שבכתבה היה מגיע למהירות כזאת ונתפס בלייזר הוא גם היה מוחרם ע''י המשטרה והיו מציינים בתקשורת את דגם הרכב. וגם לא מובן לי איך עצרו אותו. השוטר לא היה מספיק לקפוץ מהניידת כדי לסמן לו לעצור. ואם "צילמו" אותו מאחורה אז בטח לא היו משיגים אותו ללא מרדף ומחסומים ומסוק.

ואף אחד לא שמע על הסיפור אף פעם.

הגיוני ?

242 זה לא כזה בשמיים...

לא ראית בארץ קורבט? פורש חזקה? למבו? (טוב נו כנראה לא ראית אבל יש, ראיתי אותה שבוע שעבר P:)

וגם הBMW, אודי (אהם אהם R8 S8 ועוד) המרצדס החזקות, EVO משופרות וכו'.

Auto Emoción

פורסם

כל רכב סלון (A6, סדרה 5, E קלאס וכו'...) עם נפח של לפחות 3.0 ליטר (270-280 כ"ס) מגיע למהירויות האלו.

תתפלא אבל גם EVO, STI וה-GTI שלנו מגיעות ל-240 קמ"ש+- , לפני שיפורים :wink:.

יש קטעים באיילון, צפונית למחלף רוקח, שבשעה 2:00-3:00 בלילה יחסית ריקים ומאפשרים נסיעה במהירות כזאת.

השוטר בטח לזר אותו ממרחק של 500 מטר+- , לפי החוק "תופס" רק פחות מ-320 מטר אם אני לא טועה...תקנו אותי אם כן,

לכן אני מאמין שהוא הספיק לעצור.

למה לא שמענו על זה בתקשורת? שאלה מצויינת. אולי כי מה שהם עושים מנוגד לחוק? תפסו אותו ממרחק גבוה ממה שקביל בבית-משפט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תיזהר מהקטעים צפונית לרוקח, במיוחד אלו שקרובים להרצליה.

לא מדוייק, צריך גלאי חניה גם מאחורה ואז הראש באמת שקט.

לפי דעתי לזרו עליו מאחורה ובגלל זה הוא גם יצא מהטווח (ד"א לזירות מאחור די פופלריות בצפון).

לגבי סוג הרכב, הרבה רכבים מגיעים למהירויות כאלו בלי בעיה, בעיקר רכבי מנהלים BMW\מרצדס\אודי וכו' ובעיקר אלו עם המנועים הגדולים יותר ובעלי המומנט.

פעם ראשונה שאני שומע על לזירה אחורית, לפי דעתי הנוהל של המשטרה הוא לזירה קדמית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תייר צרפתי טס ב-240 קמ"ש בנתיבי איילון

שוטרי התנועה של מחוז תל אביב נדהמו אתמול כאשר נהג מכונית BMW חלף על פניהם במהירות של לא פחות מאשר 240 קמ"ש בנתיבי איילון. זה נגמר בקנס

תושב צרפת שהגיע לביקור מולדת ונהג ברכב BMW שהובא עבורו במיוחד מחו"ל - נתפס נוהג במהירות של 242 קמ"ש בנתיבי איילון בתל אביב

הצרפתי הזריז הועמד לשיפוט מהיר, אך נחלץ ממאסר ופסילה בפועל. זאת בשל העובדה שמרחק המדידה של מכשיר הלייזר היה מעל טווח המדידה שנקבע בהלכת בית המשפט העליון - 300 מטר.

עורך הדין דוד גולן, המתמחה בדיני תעבורה, ייצג את התייר הצרפתי ואמר בבית המשפט כי "שוטרי התנועה שגו כאשר הילכו אימים על הנהג בכך ש'ידאגו שייכנס למאסר'. בכך הם נסחפו בהתנהגותם לחלוטין. ראוי שיזכרו שם את הסיסמה 'הסבר פניך לתייר'".

שופט בית המשפט לתעבורה, שלמה איזקסון, גזר אתמול (יום ג') על הנהג קנס של 4,000 שקלים, פסילה על תנאי ומתן התחייבות להימנע מביצוע עבירות דומות בעתיד.

"נכון שמדובר בעבירה בה קיימת סכנת מאסר כאשר מדובר באזרח הישראלי, אך טוב עשה בית המשפט שלקח לתשומת לבו שמדובר בתייר", אמר עו"ד גולן בתום המשפט.

פורסם

הגיוני ?

לא. אתה יכול לבצע לי את כל החישובים האלה למהירות של 260 בבקשה? ;)

כמה נקודות קטנות לגבי רכבים שמגיעים (ואמורים להגיע...) למהירויות כאלה:

- הם יכולים לבלום.

- הם יכולים לעקוף.

- הם לא צריכים 400 כ"ס.

- הם לא צריכים 3.0 ליטר ומעלה...

- זה ירגיש בשבילהם כמו שירגיש בשבילך ב170.

• תוכן חדש...