Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון\יבואן\מקורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בעבר עלתה שאלה זו בפורום, יחד עם זאת לצערי לא התקבלה תשובה סופית.

אם קיים רכב גולף ג"י טי איי 2010 בגרסת גימור פרמיום עם פנסי קסנון ושאר הגולפים אפילו ה ג"י טי איי ברמת גימור אחרת מגיעה בלי קסנון, האם חוקי להרכיב את הפנסים של גרסת הפרמיום והקסנון של הפרמיום בגולף 2010 רגילה?

תודה

פורסם

לא מכיוון שקסנון מקורי מגיע עם מתזים לפנסים עצמם ומערכת נוספת שמאזנת את האלומת האור לפי המהירות ותנאי הדרך.

מבחינה חוקית זה אסור,אבל אין סיבה שאם תקנה קסנון בגוון זהה לקסנון המקורי בגיסרא הבכירה יותר זה לא ימשוך עיניים.

אני כבר למעלה מחצי שנה עם קסנון לא מקורי על מאזדה 3 חדשה ופעם אחת לא עצרו אותי המשטרה.

פורסם

אל תתן המלצה על משהו שאין לך מושג בו.

לעומת הרכב שלך(מאזדה 3 לפי התמונה) לגולף יש פנס בעל רפלקטור ולא פרוג'קטור.

ברגע ששוטר יציץ קדימה הוא יבין בזה שהאלומת אור לא "נקודתית".

שביררתי על מערכת כזאת לשירוקו המחיר היה 9.5K,נשמע לך מחיר בסדר? כי לי לא.

אולי ניתן לרכוש את המערכת כולה לבד ולברר אם מרכיבים אותה בארץ אם ניתן לאשר אותה.

איפה אפשר לראות מחיר של מערכת כזאת? זה כמו לקנות חלקי חילוף.

המחיר שמעניין אותי הוא כמה היא עולה בגרמניה כי משם אני יכול להביא אותה לארץ כל שבועיים :).

בן.

Got To love It

פורסם
היי, בעבר עלתה שאלה זו בפורום, יחד עם זאת לצערי לא התקבלה תשובה סופית.

אם קיים רכב גולף ג"י טי איי 2010 בגרסת גימור פרמיום עם פנסי קסנון ושאר הגולפים אפילו ה ג"י טי איי ברמת גימור אחרת מגיעה בלי קסנון, האם חוקי להרכיב את הפנסים של גרסת הפרמיום והקסנון של הפרמיום בגולף 2010 רגילה?

תודה

בן ה,תקרא ותפנים קצת מה שהבחור אמר...

ובנוסף גם אם ירצה להתקין קסנון ללא פרוג'קטור ישנן מנורות מתאימות היום שמרכזות לך את האלומה ומונעות פיזור אור מהצדדים נגד סינוור.

דובר על זה בפורום באיזה נושא אחד והובאו דוגמאות ותמונות לאותן המנורות.

פורסם
אל תתן המלצה על משהו שאין לך מושג בו.

לעומת הרכב שלך(מאזדה 3 לפי התמונה) לגולף יש פנס בעל רפלקטור ולא פרוג'קטור.

ברגע ששוטר יציץ קדימה הוא יבין בזה שהאלומת אור לא "נקודתית".

שביררתי על מערכת כזאת לשירוקו המחיר היה 9.5K,נשמע לך מחיר בסדר? כי לי לא.

אולי ניתן לרכוש את המערכת כולה לבד ולברר אם מרכיבים אותה בארץ אם ניתן לאשר אותה.

איפה אפשר לראות מחיר של מערכת כזאת? זה כמו לקנות חלקי חילוף.

המחיר שמעניין אותי הוא כמה היא עולה בגרמניה כי משם אני יכול להביא אותה לארץ כל שבועיים :).

בן.

מה זה מערכת שכזו? מה אתה רוצה אותה בחינם?...סט פנסי חזית של שירוקו הוא לא רק קסנון..אלא מערכת שלמה של autoballnsing מערכת מתזים, עדשות ומערכת חשמל. אגב גם אז יתכן שתצטרץ להתחבר למחשב הרגב כדי להגדיר אותו

ברוך

• תוכן חדש...