Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

להלן שתי אופציות שאני מתלבט בינהם,אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עדיף.

-LRX4.1 שיגביר אקטיבית HSK165XL עם שידוך לBIT1 ללא סאב(לפחות לא בתקופה הקרובה ולאחר מכן מונו יתווסף עם סאב).

-LRX4.1 שיגביר גם את הHSK165XL וגם סאב מאותה הסדרה בגישור אך ללא BIT1.(וככה הסטאפ ישאר תמיד).

מה יהיה ההבדל בין הBIT1 עם הגברה אקטיבית על הקומפוננט הנ"ל לעומת הגברה רגילה ללא הBIT1?

הרכב הוא שירוקו.

בתודה,בן.

Got To love It

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הHU בא עם השירוקו,הבנתי שהיה להם תקלה עם המכשיר המקורי והוא הוחלף במכשיר של קנווד(מישהו יכול לאמת את הדבר?).

בן.

Got To love It

פורסם

אין לי מושג.

הרכב מגיע עוד חודש.

ואני רוצה לרכוש את הרכיבים מיד איך שהוא מגיע ולבצע את ההתקנה,אני לא מעוניין להתעכב עם הנושא של האודיו.

בן.

Got To love It

פורסם

ברכב הנוכחי יש לי 880PRS,SRX3,אנרג'י 165 וסאב ES250.

החלטתי שבשירוקו אני רוצה לעלות רמה.

התקציב לא משחק פה תפקיד,בשני המפרטים שכתבתי אני עומד בתקציב שלי כולל התקנה. מה שכן אולי אני אצטרך להוסיף בידוד אז התקציב אולי יצטרך לעלות טיפה.

הHSK165XL לא פראיר בכלל בעוצמה שלו והמיד שלו ידוע בתור אחד "שדופק" לכן אין לי בעיה להיות בלי סאב תקופה מסויימת.

השאלה היא גם אם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הגברה פאסיבית לאקטיבית עם אותו הציוד בדיוק?

Got To love It

פורסם

התקציב תמיד משחק תפקיד,אולי בתקציב שלך ניתן יהיה להציע משהוא יותר טוב

ה-HSK165XL הוא הדגם החדש של היי אנרגי סט טוב לכול הדיעות אבל אני לא רואה שום

סיבה לרכוש פרוססור יקר כמו BIT1 על מנת לתפעל אותו ,ממליץ על ללכת פסיבי +סאב לפי התכנון שלך

מצד שני אם באמת "הכסף לא משחק תפקיד" אז למה לא ללכת היי אנד עד הסוף.

בכול אופן תכניס עלות החלפה של HU ברכב החדש אין שום סיכוי שתקבל HU ששווה משהוא מהחברה.

פורסם

ברור שהוא משחק אבל למפרט שרשמתי יש לי תקציב.

ללכת על היי אנד עד הסוף אומר למתוח את התקציב עוד הרבה ואין לי את זה.

במידה ואני רוכש bit one זה משנה מה איכות המכשיר שאני מקבל?

ראיתי שרשור של בחור בשם אורי עם מערכת בכמה רמות מעל מה שאני מעוניין והוא נשאר עם המערכת המקורית,לכן לא נראה לי שיש צורך בהחלפתה.

אשמח לשמוע עוד תגובות.

Got To love It

פורסם

אין הגיון בלרכוש BIT1 ,מדובר בפרוססור שעלותו 3500 שח לחדש

אם הייתה רוצה להפעיל סט 3WAY+סאב אקטיבי ברמה גבוהה הייתי אומר לך ,לך על זה

אבל במקרה הנ"ל בעלות של 3500 שח אתה יכול להביא HU ברמה גבוהה באותו מחיר עם קרוס 3WAY מובנה.

אפשר לחבר כול מערכת ל-HU המקורי ,גם מערכות של 50K זה לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות

אם אתה רוצה "לעלות ברמה" מ-PRS880 זה הדבר האחרון שהייתי מציע.

פורסם

אז מה היית מציע? התקציב הוא 8K לרכיבים,ואני לא מעוניין לרכוש HU חדש מזה שבא עם השירוקו.

כרגע יש לי באיביזה מוצרים של הרץ ואוודיסון ואני מרוצה,אני לא חושב שיש לי מה לחפש אופי סאונד שונה.

להגביר פאסיבית עם המגבר הנ"ל HSK165XL וסאב,לעשות בידוד ולהסתפק בזה ?

בן.

Got To love It

פורסם

דווקא הרעיון שלך לא רע ו AUDIO KING לא צריך לפסול אותו על הסף, ההיי אנרגי סט מצוין, ולהגביר אותו אקטיבית לא רעיון רע בכלל, השאלה הנשאלת פה אם אתה הולך להביא ציוד חדש או משומש, ביד2 יש BITONE ב2200 ש"ח שזה כלום כסף, יש מגברים חזקים מאוד במחירים טובים שכדאי לשקול ויש וופרים מצויינים, תסתכל תבדוק תעשה שיעורי בית אולי תגיע לסטאפ כולל הכל חדש/יד שניה משולב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

תקרא את השרשור האחרון של איתמר, ותבין בעצמך מה משמעות HU נחות במערכת.

אם אתה מקבל HU מקורי אין לך באס בכלל, לא משנה דרך איזה מעבד תעביר את המידע למגברים. ואז גם לא משנה אם תהיה עם סאב או לא. באס אמיתי לא יהיה לך.

אם אתה מקבל HU שיש לו יציאות להגברה חיצונית, אז כדאי לבדוק אם ואיזה יכולות עיבוד קול יש לו (קרוס, TA, איקו' וכו')

ורק אז באמת תוכל לנצל את התקציב הכללי שלך לרכיבים ברמה אחידה, ולא ליפול בגלל חוליה חלשה.

מתחדשת*

פורסם

אם אתה רוצה להישאר עם הרדיודיסק OEM ,הוא תמיד יהיה החוליה החלשה במערכת שלך

אבל אפשר "לחזק" את החוליה הנ"ל ,לחיזוק קוראים CL441dsp של JL אודיו.

בנוסף אני חושב שאתה משקיע יותר מידיי כסף במגבר כאשר אתה צריך מערכת מאוזנת יותר.

אני מציע :

1.מנחת 4 ערוצים שכולל DSP אוטומטי CL441dsp של JL אודיו

2.קומפוננט הרץ MLK165

3.סאב הרץ ES300

------------------------

5700 שח בערך

4.מגבר 4 ערוצים {בתקציב של 2300 +-}:

דרוש מגבר 4 ערוצים חזק מעל 100RMS לערוץ בסכום הזה ניתן לרכוש

מגבר 4 ערוצים מצויין מיד שניה או מגבר טוב בהחלט חדש.

פורסם

מה העלות של מנחת כזה של JL? ומה בעצם הוא נותן?

מנחת לא מתפקד כמו פרוססור? (אם השאלות נשמעות דביליות אני מתנצל מראש כי הידע שלי בתחום לא גבוה במיוחד,מה שכן תמיד אני מנסה להשכיל).

מחר בבוקר אני אתקשר לסוכנות ואבדוק איזה HU מגיע עם השירוקו.

Got To love It

• תוכן חדש...