Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך על ה- BIT1. הבנתי שניתן לרכוש אותו חדש בפחות מ- 3000 ש"ח (אוסיף ואומר שיש אנשים שרכשו אותו ב- 2500 חדש מהיבואן בארץ).

ה- LRX4.1K מעולה, אך המחיר הזול ביותר שנתקלתי בו (חדש) הוא 4000 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה אם הBIT 1 יפתור את העניין עם הHU המקורי שבא עם האוטו וישפר את הסאונד או שאם הHU לא טוב שום דבר לא ישמע טוב?

Got To love It

פורסם

מדובר במנחת שהוא גם DSP פסיבי

משמע שהוא מבצע את האקולציה באופן אוטומטי בעצמו

בנוסף הוא משמש כליין דרייבר 8V

וגם מאפשר לך יציאת AUX לחיבור אביזרים נילווים.

עלותו כ-1700 שח +-

המנחת הנ"ל משפר משמעותית את איכות הסיגנל

מדובר במנחת איכותי ומומלץ מאוד לעבודה פסיבית עם רדיודיסק OEM.

מידע נוסף:

http://mobile.jlaudio.com/products_cleansweep_pages.php?page_id=92

פורסם

אז בעצם הוא לא יעשה את אותה העבודה כמו פרוססור?

אם כן אני מעדיף להשקיע עוד סכום יחסית זעיר ולרכוש את הBIT 1 שהרבה ממליצים עליו.

שאלה נוספת היא אם אני מגביר פאסיבית ולא אקטיבית,יש לי טעם בפרוססור בכלל?

Got To love It

פורסם

פרוססור הוא לא רק קרוסאובר.

יש בו עוד הרבה אפשרויות, ואחת החשובות (במידה ואתה הולך להגביר פאסיבית) היא האקולייזר מרובה הערוצים, שבעזרתו תוכל "לפצות" על הבדלי עוצמות שמע בין אלמנטים, בורות או פיקים בסאונד.

וכמובן שיתאפשר לך בעתיד להגביר אקטיבית סט קדמי 3WAY, על כל המשתמע מכך: קרוס, טיים קורקשיין וכו'.

פורסם

פרוססור זה דבר מבורך כמעט תמיד.

לא הייתי קונה פרוססור ב- 2 מצבים:

1. אני מתכנן מערכת Pure Passive.

2. אין לי כסף :)

פורסם

מערכת שכולה פאסיבית, ללא כל עיבוד שהוא, ר"ד שמוציא סיגנל בלבד ללא שום כיוון. הכל נעשה בזכות הזוויות והקרוס הפאסיבי.

פורסם

זאת אומרת שימוש בקומפוננט עם הקרוסים הפסיביים

הגברה אקטיבית לא משתמשת בקרוס ,היא מפנה 4 ערוצי הגברה לסט: 2 לטוויטרים+2 למידבאסים

כאשר הפרוססור חותך את התדרים בניהם במקום הקרוס הפסיבי ,דבר המאפשר לך "לשחק" עם האלמנטים כרצונך.

הקלין סוויפ של JL כפי שכבר אמרתי הוא מנחת איכותי לעבודה פסיבית.

פורסם

אתה מציין שיש לך מכשיר PRS880 .מכשיר מצוין שיתן לך מענה במקום להכנס לכל מיני הרפתקאות כלכליות על מנת לפתור בעיה מראשיתה.

תוציא את המקורי מהרכב ותכניס את ה880 במקומו .השינוי הזה עולה כסף.כמה?-אינני יודע אבל סביר שאולי זול יותר ובהרבה מאשר לקנות פרוססורים למיניהם שאמורים "לתקן" את הפגמים של OEM.

AUDIO-נתן לך בראשית התרד את דעתו.ואני מוסיף יחד איתו-שהר"ד זה המוצר האחרון שאתה צריך לגעת כרגע.

בהצלחה

ליאור

פורסם

במידה ואני לא מגביר אקטיבית יש בכל זאת טעם לפרוססור כמו הbit one?!

ליאור,ה880 כרגע באיביזה. בשירוקו יש מערכת דאבל דין ופירוק והרבה של ה880PRS לא בא בחשבון.

Got To love It

פורסם

אם אתה לא מגביר אקטיבית אין צורך ב-BIT1 ,אני גם בספק אם תצליח למצוא אותו במחירים

שסרול ציין ובנוסף אם אתה עובד אקטיבי תצתרך עוד מגבר 2 ערוצים או מונובלוק שזה הוצאה כספית נוספת.

בשורה התחתונה ההצעה שהצעתי ,היא לדעתי הטובה והאכותית ביותר עבורך בהתאם לדרישות שהצבתה.

אם אתה רוצה לחסוך 1000 שח אתה יכול לרכוש מנחת 4 ערוצים איכותי ללא DSP בכלל

למשל של גנסיס או אודיסון בעלות של 700 שח ,אך אני ממליץ בחום על ה-CL441dsp

פורסם

לגבי המחיר של הBIT אני לא דואג.

אני שוקל אולי לרכוש את הLRX יד שניה ואז בהבדל שבין החדש לרכוש מגבר מונו כנ"ל יד שניה ולהגביר אקטיבית הכל.

חיפשתי ביד שניה בפורום "מכירה-אודיו" אך ללא הצלחה.

Got To love It

• תוכן חדש...