Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי 106 דור ראשון מנוע 1300.

כאשר אני מניע האוטו נדלק ישר ומחזיק טורים ואפשר ליסוע קצת, כאשר הוא כבר מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה הטורים מפסיקים להיות יציבים והוא מתחיל להכבה בניוטרל.

אחרי שהוא נכבה אני יכול להתניע אותו ואני ממשיך את הנסיעה אבל בשלב מסויים אם נכבה המנוע בניוטרל הוא לא יתניע יותר, וצריך לחכות שהמנוע ייתקרר ואז הוא יתניע.

עד עכשיו נבדקו ונמצאו תקינים הדברים הבאים: מחשב, מנוע צעדים, כוייל, ומשאבת דלק.

רציתי לדעת מה עוד אפשר לבדוק?

פורסם

אני יאמר לך מדוע להיתמקד במשאבה...

אני מכיר מישהו שהייתה לו את אותה בעיה ובמיוחד בימי הקייץ החמים בערך אחרי חצי שעה של נסיעה הרכב היה ניכבה לו. אם היה נוסע עם מזגן הכיבוי של הרכב היה מקדים. לאחר שהרכב היה ניכבה לא היה יכול להניע עד שהרכב היה מיתקרר. מה שקורה זה שהמשאבה מיתחממת ומיתנתקת בעצם מפעולת ההזרקה עד אשר הרכב מיתקרר. מיותר לציין שיש לו אותו רכב כמו שלך.

:)
  • תוכן חדש...