Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ על הדינמייט,ואיזה רכב יש לך?איזה מערכת שאתה צריך איטום?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

טוב ככה

קלריון 775

פוקאל kf165

מגבר dls c51

מגבר מונו רוקפור t5001

סאב ascendant audio "12

היה לי איטום ברכב הקודם

פורסם

ובכן,הגיוני שתשים איטום.

רק לא הזכרת באיזה רכב מדובר,כי מבחינה פיזית זה משנה לשטח האיטום שתיצטרך,אתה מיתכוון כל פיסה ברכב לאטום או רק בדלתות ובגז'?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אישית לא הייתי נכנס לרולטה הרוסית הזאת ולהיסתכן,לך על הדינמייט.

פורסם
ובכן,הגיוני שתשים איטום.

רק לא הזכרת באיזה רכב מדובר,כי מבחינה פיזית זה משנה לשטח האיטום שתיצטרך,אתה מיתכוון כל פיסה ברכב לאטום או רק בדלתות ובגז'?

כריזמה glx star כל הרכב ריצפה גג דלתות תא מטען

פורסם

אוקיי זה אמור לעלות לך בוא נגיד לא משו זול.יש לבצעה את העבודה במיקצועיות אצל אחד המתקינים.

מה גם שההתקנה תעלה לא פחות מהחומר עצמו האם אתה מוכן להיכנס לסרט הזה? ולהיות מוכן להשאיר שם את הרכב לכמה ימים? לך ברגל!:-P

פורסם
אוקיי זה אמור לעלות לך בוא נגיד לא משו זול.יש לבצעה את העבודה במיקצועיות אצל אחד המתקינים.

מה גם שההתקנה תעלה לא פחות מהחומר עצמו האם אתה מוכן להיכנס לסרט הזה? ולהיות מוכן להשאיר שם את הרכב לכמה ימים? לך ברגל!:-P

אני מתכוון לעשות את זה לבד עשיתי כבר ברכב הקודם חלק חלק קודם גג שזה הקשה אחר כך ריצפה בסוף דלתות ותא מטען

רק כמה כמות חומר אני צריך בערך האם מה שנתתי לינקים זה מספיק או שצריך להזמין כפול ואיזה כדאי לקנות ומה יותר קל להשתמש בו

תודה רבה על היעוץ וההכוונה

פורסם

תראה איטום שבצעתי ברכב שלי עם הרכיבים שבחתימה,השתמשתי בדינמייט,נוח לעבודה.

אני אישית עשיתי איטום די אינטנסיבי התשמשתי אם אני לא טועה ביותר מ12 חבילות אולי יותר,חשבתי גם אל האיטום הנוזלי אבל ברגע האחרון ירדתי מהנושא.

פורסם
תראה איטום שבצעתי ברכב שלי עם הרכיבים שבחתימה,השתמשתי בדינמייט,נוח לעבודה.

אני אישית עשיתי איטום די אינטנסיבי התשמשתי אם אני לא טועה ביותר מ12 חבילות אולי יותר,חשבתי גם אל האיטום הנוזלי אבל ברגע האחרון ירדתי מהנושא.

מה הגודל של כל חבילה כזאת לאיזה כמות זה מספיק אני רוצה להדביק גם בתוך הדלת מאחורי החלון וגם מבחוץ מתחת לריפוד

אז בערך מה גודל של כל חבילה ואיזה מהם מהרשימה שנתתי וכמה המות שהלזמין?

פורסם

אם אני לא טועה סלח לי זה 45X81ס"מ ויש לך 9 חתיכות.

אבל שוב עשיתי את זה ליפני כמה חודשים.אתה צריך לקנות מינימום 5 חבילות תתחיל עם 5 ותיראה כמה אתה מכסה.

במידה ויש לך עוד הרבה תקנה עוד.

פורסם

glansfor הכמות שציינת זה הקיט של 36sq ft כשרק על הדלתות ילך לו בסביבות 27 sq ft

קובי אם אתה מתכוון לעשות גם דלתות אחוריות תארגן לך לפחות כמות של 200 sq ft מקסימום מה שישאר לך תמכור

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מצאתי בחור אוסטראלי שכביכול קנה את הVOODOOMAT. אני ממתין לתשובה שלו לגבי FEEDBACK על החומר :) צריך להיות מעניין.

[under construction]

• תוכן חדש...