Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי את החומר VOODOOMAT, נרא זהה למה שיש לי ברכב מבחינת עובי, רק ברכב שלי הציפוי הוא לא של אלומיניום אלה של ניילון כסוף, וVOODOOMAT בעל שכבה של אלומיניום.

אין לי מושג מה מודבק אצלי ברכב.

אין לי DYNAMAT שאפשר להשוות עליו.

9 יריות שוקלות די הרבה, אך כל יריה לא כזות כבדה לדעתי, וגם לא עבה - טיפת אכזבה ישנה בקולי - החומר יקר מידי יחסית למה שהוא נרא. אם הוא זהה לDYNAMAT, אז אני ממש אבל ממש מאוכזב מסדרי גודל של עלויות שבני אדם משלמים על כמה חתיכות מסכנות של חומרים האלו... סתם בזבוז כסף. עדיף לקחת כמה ברזלים כבדים ולהדביק אותם לפח הרותת, או לשים ספוג באזורי חיבור של חלקים.

זה כמו לקנות מגבר ב10000 ש"ח, לפתוח אותו ולגלות רכיבים שעלותם הכוללת לא עוברת 100ש"ח.

למי יש חתיכה קטנה של DYNAMAT EXTREME פנוייה? אני חייב להשוות :)

עלק חומר איתום :)

[under construction]

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...