Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה חשבתי על שדרוג לא קטן לצנרת המקורית של האיביזה FR וכרגיל לפני כול צעד אני מתייעץ עם בעלי הניסיון.

אני שוקל להחליף את הדאון פייפ המקורי לדאון פייפ 3" אינץ שיורד ל2" (רוחב הצנרת המקורית) לאחר מכן ממשיך לממיר מאגנאפלו ספורטיבי ומסתיים באגזוז סברינג אובאלי

רציתי לדעת עם הסטאפ הזה יעבור טסט ?

ומה יהיה השינוי המורגש בכוח של הרכב?

הרכב סטנדרטי לגמריי

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אבי למה לקפוץ מעל הפופיק לפני היסוד?

למה שלא תשקול בחיוב לעשות "סיפתח" ולרכוש ציפ לרכב כהתחלה הכי יעילה כתמורה אל מול מחיר? אחרי זה תתחיל לטפל קלות בשיפור היניקה ואז תעבור לשיפור ויעילות הפליטה?

נ.ב:לא אמורה להיות שום בעיה לעבור טסט עם הצנרת כל עוד יש לך ממיר קטליטי[במקרה שלך מתקינים אחד ספורטיבי ופתוח]וכמובן אגזוז איכותי לדוגמת רמוס וסופרספרינט.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צ'פצ'פ ודי להיתעסק עם קומבינות.

בצחיר של דאון פייפ וממיר אתה עושה צ'יפ ועוד נשאר עם עודף להזמין אותי לצהריים...

פורסם

ההשלכות יהיו לטובה, הדאון פייפ המקורי מגביל מאוד.

יאללה צ'פצ'פ כבר ותן לאחיך בראש בשני שלישי :wink:

פורסם

אני שואל כי יש דאון פיפ לגולך GTI MK4 באיי ביי במחיר טוב

ממיר גם יעלה בערך 400 שקל

דוד משומש לא חסר

חשבתי לסגור עניין כולל הרכבה ב 1500-1700 שקל

השאלה אם זה יהיה שווה את ההשקעה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שווה את ההשקעה כניגזרת לאחר הציפ,אינלט,פילטר,ולקינוח פורק מאסיבי.

יאלה תן לי כבר בראש..:-D

פורסם

בתור בעלים לשעבר של קופרה שנעשו בה כל הצ'יפס, סלט חמוצים וטחינה על הטורבו המקורי, הצ'יפ זה החלק הכי מורגש בכל הסיפור, בשלב יותר מאוחר הצנרת מענגת בטירוף, בעיקר בגלל הצליל, ונשימה טובה יותר בטורים הגבוהים, אבל לא שינוי כה דרמתי כמו שתקבל מהצ'יפ.

סתם כדרך אגב, הבעייה עם האיביזה היא דווקא בכלל לא במנוע, שכולם רצים לשפר אותו, את הכסף צריך להשקיע בהתנהגות, שם הבעייה האמיתית.

בכל מקרה, בהצלחה.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
שלום לכולם,

אני שוקל להחליף את הדאון פייפ המקורי לדאון פייפ 3" אינץ שיורד ל2" (רוחב הצנרת המקורית) לאחר מכן ממשיך לממיר מאגנאפלו ספורטיבי ומסתיים באגזוז סברינג אובאלי

הרכב סטנדרטי לגמריי

אתה מתכנן להשאיר את הצנרת המקורית?

רק להחליף דאון פייפ+ממיר+דוד אחורי?

למה לא להחליף את כל הצנרת ל2.75 אינצ' יעשה את העבודה מעולה.

אני גם בדעה של קודם שים צ'יפ,כרגע עם הצנרת השינוי לא יהיה מקצה לקצה.אם אתה מחפש כוח שנה תוכנה+פילטר.

פורסם

אני דווקא מכיר קופרה של חבר שאחרי כל החמוצים (אינלט ,צ'יפ ,פורק) הוא שם צנרת מלאה מהדאון פייפ עד הסוף המכונית התקדמה בערך 4 מכוניות קדימה נבדק לפני הצנרת ואחרי.

פורסם

אצלי בFR יש צנרת ולעומת אחת בלי ההבדל מורגש,זה בטוח. כמובן שצ'יפ נותן יותר חמורים אבל אם אתה מעוניין להמשיך בשיפורים חובה לשים צנרת,רק אל תחסוך ותקנה ממיר,הריח פשוט בלתי נסבל לפעמים.

לא חייב לעשות הכל במכה.

פורסם
רק אל תחסוך ותקנה ממיר,הריח פשוט בלתי נסבל לפעמים.

ריח בילתי ניסבל? לא קצת ניסחפת?

הוא בילתי ניסבל ברגע שאתה דוחף את האף לאגזוז,אבל בנסיעה בתוך האוטו אתה לא מריח שום דבר,גם מבחוץ אין ריח ואם יש הוא ממש לא מורגש.

יכול להיות שיש לך אף חד ורגיש המקביל לזה של כלב צייד.במקרה נורמאלי ורגיל לא תריח שום ריח בנהיגה באיביזה ללא ממיר.

פורסם

יכול להיות שיש לך אף חד ורגיש המקביל לזה של כלב צייד.במקרה נורמאלי ורגיל לא תריח שום ריח בנהיגה באיביזה ללא ממיר.

בתור אחד שיש לו חמוצים בקופרה כולל צנרת בלי ממיר, יש ריח אין ספק,

אחרי לחיצות מריחים אותו טוב מאד גם כשאתה בתוך האוטו.

אבל זה כל היופי בגוף האדם, הוא מתרגל מאד מהר... :wink:

ועכשיו אני בכלל לא יודע אם יש ריח או לא כי אני כבר לא מריח אותו. אז שזה לא יהיה מה שיעצור אותך.

• תוכן חדש...