Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק, קוד מנוע BWA. אני מחפש כרגע RCD510 או RNS510 או אפילו את הRCD310 שכולל MP3 (אם הוא במחיר טוב)

גוזל, זה בסדר, הדיבורית BT כבר לא שם וגם לא תהיה שם. התכנון הוא ל-HU מקורי שכולל BT מובנה.

מה שיותר מפריע לי שם זה הקודן שאני מפחד להרים ולראות את החור שבטח קדחו מתחתיו.

1. אתה יכול לחפש גם RCD300 שהותקן החל משנת 2008 עם MP3. אומנם הרכב שלי MK5 שנת 2006 אבל מצוייד ב-MP3 מכיוון שלקראת סיום תקופת האחריות מערכת השמע התקלקלה והחליפו לי חינם אין כסף ל-RCD300 עם MP3.

2. המלצת הייצרן היא דלק באוקטן 98 עם אפשרות למלא אוקטן 95 וירידה קלה בביצועי המנוע.

3. בדוק עם צ'מפיון האם לרכב קיים RECALL או TSB שקט.

כאשר הכנסתי את הרכב בתקופת האחריות למוסך הם החליפו לי צמה/חיישן של משאבת הדלק במסגרת TSB שקט.

איזה כייף לי :)

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם ידעתי לפני כולם אך שתקתי. סופסןף אפשר לאחל מזל טוב ענקי!!!

יפהפייה אמיתית.. הסבלנות משתלמת בסופו של דבר ואני לא חושב שיש מישהו בפורום שיכול להתחרות איתך בקטע הזה ידידי.

שחקת אותה ואני מאמין שתוך כמה ימים תעיף את הקודמת בשקט.

סיימת כבר עם כל ההתקנות של האביזרים הנלווים מהקודמת?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש, הגיע הזמן!

2006 כמעט בלתי אפשרי למצוא, כל הכבוד.

יש לך חיבור USB או צ'נג'ר? כי אצלי יש חיבור USB, כבר שכחתי איך דיסק נראה...זה הכי נוח :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה לי שזה הזמן להחליף תמונה בסימלון שלך לא?8)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

תתחדש ואני בטוח שתהנה מהרכב, לפחות כמו שנהנית מהקודמת !!

אני מאד מקנא בך, אתה חי את החלום שלי :( טוב לפחות הייתה לנו את אותה ההתחלה גולף MK4 רגילה ידנית.. (אמנם שלך הייתה 1.6 ו שלוש דלתות, אבל מספיק קרוב).

נ.ב. לפי דעתי מבחינה חיצונית ה MK4 הרבה יותר יפה מה5.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תתחדש! מחליפה ראויה. גם ידנית וגם 3 דל'.. חתיכת שיחוק.

אם היה לי את הממון, זה בהחלט היה השדרוג המתבקש שהייתי רוצה לעשות (או שירוקו :wink:).

לדעתי ה-GTI MK5 נראית הרבה יותר טוב מה-MK4 גם מה-MK6.

תבלה!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אייל - חבר יקר, תתחדש ותהנה. שמרתי על בקשת השתיקה עד לפרסום התמונות... :wink:

שמחתי לשמוע שמצאת את הכלה המבוקשת ולא ויתרת על הידני לטובת DSG (עם כל הכבוד ל-DSG...)

מצטרף להמלצה על צביעת החצאיות (סטייל Edition 30), זה משדרג את המראה החיצוני (למרות שהיא שחורה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש ותהנה. נראת נהדר.

מעניין איך תסתדר עם הצבע השחור אחרי הכסוף שעוזר "לבלוע" את הליכלוך הקל.

בכל השרשור לא מצאתי איזכור של הקילומטראז' שהיא נסעה עד לרכישה, סתם סקרנות.

החל משנת 2008 או אמצע 2008 קיימת תמיכה ב-MP3 (קיים כיתוב על הפנל הקידמי של המערכת MP3).

שלי (TSI דור V) עלתה לכביש ב-9/10/2007 [מודל 2008] כבר עם MP3.

• תוכן חדש...