Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כבלים אני חייב לקנות בשביל לחבר את המגבר עם כל העסק בתוך הרכב (רדיו דיסק , חשמל ) ואיזה כבל אני צריך כדי לעשות גישור לסאב של KENWOOD ולחבר אותו עם המגבר ? ראיתי שלסאב יש רק שתי יציאות והן כל כך צרות . מה הוא סוג הכבל הנידרש ?

תודה חברה .

פורסם

שלום eid.

יש קיטים התקנה מוכנים להרכבת מגבר,הקיטים אמורים להכיל,כבל מתח 5 מטר לערך,בית פיוז+פיוז,כבל מינוס חצי מטר לערך,כבל רימוט,וrca

יש סטים של שתי זוגות rca ויש סטים של בודד.

ולהרכבת הסאב, תצטרך כבל רמקולים פשוט מהתיבה עד ליציאת המגבר.

מקווה שעזרתי נירן.

פורסם

תודה נירן :)

אתה יודע כמה עולה הקיט הזה בערך ?

והאם אתה יכול להסביר לי בבקשה איך עושים גישור ? או שתגיד לי איפה אני יכול למצוא מידע , כי קראתי מה שיש בנעוץ ולא כל כך הבנתי .

פורסם

שלום.

יש הבדלים עצומים במחיר בין קיט לקיט,

קיט סיני 6 גייג' יעלה בסביבות 80 עד 120.

וקיט איכותי יעלה לך 250.

קיט סיני 4 גייג' יעלה בערך 200 עד 300

וקיט איכותי יכול להגיע גם ל500

הכול תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע, ומה אתה מתכוון להגביר.

נירן

פורסם

יש לי רכב מאזדה 323 מודל 2000 . אני רוצה לחבר ראדיו דיסק והרמקולים המקוריים עם המגבר וגם לחבר בנוסף רמקול קינווד 800 WATT .

משמע אני לא רוצה להשקיע הרבה , אבל אני רוצה להבין מה הוא ההבדל בין סיני לאחרים מבחינת כבלים ?

• תוכן חדש...