Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להתחיל להרכיב מערכת בגולף (שנת 2000, 1.6 ), איני מעוניין במערכת "מטורפת", כרגע התקנתי פאנל של פיוניר 3050MP עם יציאת מגבר אחת.

האם מישהו יודע מהו הסט אפ המקורי שמגיע מהחברה, כי כרגע מה שיש בדלתות הקדמיות והאחריות הוא זוג אלמנטים וזוג טוויטרים קדימה ואחורה. האם אלו קומפוננטים עם קרוסאובר שמגיעים מהחברה? מישהו יודע את ההספקים שלהם?

ועכשיו בנוגע לשדרוג, חשבתי להוסיף מגבר שיגביר סאב ואת הרמקולים המקוריים שנשמעים לא רע להשאיר. אופציה נוספת היא החלפת הסט הקדמי לסט קומפוננט איכותי יותר אבל שיכנס במקומות המקוריים בלי צורך בחיתוכים והתאמות, וכמובן שיוכל לעבוד בצורה טובה בהגברה של הפאנל בלבד.

אם יש פה מישהו בעל גולף ויכול לעזור לי להחליט איזה סאב ישמע טוב עם הרמקולים המקוריים בלי "לבלוע" אותם זה יעזור מאוד.

אני מניח שרוכבם תירצו להציע לי להחליף פאנל ולשים קומפוננטים טובים קדימה, אבל אני מראש מעוניין לא להתעסק בפירוק הרכיבים הקיימים היות וזה רכב שני. וברכב הראשי כבר יש מערכת מעולה.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...