Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2. בתקופת הבחינות בלימודים היתה שכנה שכל הזמן היתה יושבת לי עם הנכדים מחוץ לחלון והם היו מייצרים המון רעש,

למרות שביקשתי הם לא ממש היו זזים (חצר של כולם), רק ששמתי להם פורנו בפול ווליום (סרט זר משובח) היא העיפה אותם במהירות האור פנימה. אני מניח שאם תצרוב דיסק ותשמיע אותו ברכב שלך בזמן שהם משחקים ותלמד אותם קצת גרמנית, השכן יבין את הרמז.

עידן

מעולה :mm_yeah:

כל הכבוד על המקוריות.

emotion of motion

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון שעובד תמיד:

1.שים עליך גופיית סבא עם כמה חורים

2. תלבש כפכפי אצבע.

3. תכנס למכנסי שרוול לבנים בגזרה נמוכה.

4. תצבע את השיער לצבע בלונד מזעזע [סגנון קובי פרץ.]

5. אל תתגלח כמה ימים.

6. תתלה דיסק על המראה באוטו.

7. שים פרווה על הדשבורד [עדיף מנומרת]

8. שים דיסק של זוהר בפול ווליום ותיכנס לחניה ברייס.

איך שהם מתחילים לשחק תצא מהרכב בהליכת ברווז עם הכפכפים ומחזיק המפתחות ביד ימין.

תשאל אותם : "מה הבעיות של אמא'שכה ? 'תה רוצה שאני יבזבז אותך ?" [עם מבט רצח בעיניים שמבהיר שאין איי קיו]

הבעיה נפתרה.

למטיבי לכת עדיף לצאת מהרכב עם מוזיקה של אבי ביטר ואיזו בחורונת מתחת ליד ימין [היד עם השלט כן]

ברוב המקרים הבעיה נפתרת והם מבינים שאין עם מי להתעסק , חוץ מבכמה מיקרים שכנראה יפרקו לך את הצורה.

:shock:

גילוי נאות: הכותב התגורר בחולון למעלה מ 30 שנה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני אומר תביא כמה חברים ולך תשחק ליד האוטו של אותו שכן.

רק תזהר שהכדור לא יעוף על האוטו שלו כן? :twisted:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

לא תמיד חייבים לרדת לרמה שלו, זה יהפוך למשחק של חתול ועכבר. חוות דעת מבעל מקצוע בתחום, שהדבר גורם נזק לרכב שלך, בצירוף למכתב עם לוגו מתאים תעשה את העבודה :-P

פורסם

מחזק את ההצעה להצטרף אליהם למשחק

רק מה ,

תברר מה האוטו של השכן , וכל פעם תבעט את הכדור על האוטו שלו.

• אהבתי 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה קרה גם בחצר של הבניין שלי כמה פעמים, במיוחד בתקופת החגים...

במצבים כאלה קשה לי לשלוט בעצמי מרוב עצבים! כמעט קפצתי למטה מהמרפסת כשהם פגעו לי ברכב הישן שלי גולף MK2.

ברוב הפעמים הם מפסיקים או עוברים מקום אבל היה מקרה אחד שהם שמו פס וההורים שיחקו איתם וצידדו בהם :shock:

טלפון 1 וחבר שלי מגיע עם שני האמסטפים שלו שגם הם אוהבים לשחק כדורגל. מהר מאוד הם הבינו את המסר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תגיד, כמה כדורי הרגעה לקחת?

אני שואל כי אף בן אדם נורמלי לא ישב בחלון ויראה את האוטו שעלה לו 200 אלף שקל חוטף בעיטה ולא יעשה כלום.

במקרים כאלה המשטרה לא עוזרת ולכן אני לוקח את החוק לידיים, אני יודע שזה נגד הפורום ונגד החוק ואני עבריין וערס ומה שלא תגידו, אבל יודעם מה?

נראה מה אתם תעשו שילדה בת 16 תחליט שלא מתאים לה להתכופף ולכן נוח לה לקשור שרוכים כאשר הרגל מונחת לה על החתיכת פח ששילמתי עלייה ממיטב כספי (ועזבו את העובדה שהאוטו שלי שווה 5 אלף שקל, בשבילי 5 אלף זה חתיכת סכום)

אני יודע שעם היא לא הייתה רצה ברגע שצעקתי עלייה הייתי תופס אותה וגורם לנזק גופני קשה מאוד וזה בשפה יפה, ויותר מזה, מה יותר חצוף מזה, שאני מתקרב לאוטו שלי, רואה נער יושב לי עליו, לוחץ על השלט בשביל לפתוח את הדלתות הוא שם לב וממשיך לשבת? לא עברה דקה והוא התחנן שאני יסלח לו בעצם זה נשמע יותר ככה "נשבע לך שאני לא עושה את זה יותר בבקשה אני אפילו ישטוף לך את האוטו" עזבו מה בידיוק אותו ילד חטף לפרצוף.

ומצידי? תקראו לי ערס עבריין שצריך לשבת בכלא, אני ממש לא כזה עד שזה מגיע לרכוש שלי, עם המשטרה הייתה עושה משהו אז לא הייתי נוהג ככה אבל יש מקרים שהמשטרה לא עוזרת אז אני לא ישתוק. תחסכו ממני הערות שיום אחד איזה בחור גדול יהיה במקום אותה נערה, אני מוכן למצב כזה.

אני מכיר מישהו שנקט בגישה הזאת שלך ועיקם לאיזה ילד את היד. הילד אמנם הלך בוכה הבייתה, אבל זמן קצר לאחר מכן אותו אדם נתבע בבית משפט על הוצאות רפואיות (ופסיכולוגיות) של הילד הנ"ל שהסתכמו בסכום מאוד מכובד.בנוסף נפתח נגדו הליך פלילי בגין תקיפת קטין והוא נעצר ועכשיו יש לו רישום פלילי. מאז למרות העצבים הוא מתנהג באופן יותר רגוע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

2. בתקופת הבחינות בלימודים היתה שכנה שכל הזמן היתה יושבת לי עם הנכדים מחוץ לחלון והם היו מייצרים המון רעש,

למרות שביקשתי הם לא ממש היו זזים (חצר של כולם), רק ששמתי להם פורנו בפול ווליום (סרט זר משובח) היא העיפה אותם במהירות האור פנימה. אני מניח שאם תצרוב דיסק ותשמיע אותו ברכב שלך בזמן שהם משחקים ותלמד אותם קצת גרמנית, השכן יבין את הרמז.

עידן

זה אחד הרעיונות היותר מבריקים ששמעתי אליהם. :mm_yeah:

גם אצלנו היתה הבעיה הזו אבל רק עם הילדים. היו משחקים כדורגל בחניה (לא הבנתי למה- יש ליד שטח דשא בגודל של אותה חניה שאפשר לשחק עליו :shock:). קצת צעקות ממספר שכנים שונים וכיום הם משחקים רק בדשא.

פורסם

נראה לי פותח השרשור יצא אליהם בסופו של דבר ולא חזר(עדיין לא הגיב).

ואם אתה עדיין בחיים, קנה גלון של שמן מנוע הכי זול שיש,פזר אותו בנקודות אסטרטגיות שבו הם משחקים(עדיף בשעות שלא יראו אותך) הוסף כל דבר מסריח או מגעיל או דביק שלא ירצו שהכדור יגע בו(דבש,סילאן או דברים אחרים) וחכה לראות מי יתייאש ראשון.

בהצלחה.

פורסם

את האזעקה אתה יכול להפעיל מהשלט?

תפעיל כל פעם שהכדור מתקרב לרכב.

לא כיף לשחק כשהאזעקה פועלת ממש לידך!

אם מישהו מתלונן - תסביר שהיא נדלקת לבד שהרכב מקבל מכה.

אולי פתאום גם לשאר השכנים יפריע כשהאוטו שלך נפגע...

פורסם

זה פטנט זמני שעוד מעט יחלוף מנוף ארצנו.

לפי החוק החדש שאמור להיכנס לתוקף - אסור להתקין אזעקות רעשניות ומי שיש לו כבר אחת כזאת, יאלץ להחליפה תוך כמה שנים למשהו שקט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הפתרון שעובד תמיד:

1.שים עליך גופיית סבא עם כמה חורים

2. תלבש כפכפי אצבע.

3. תכנס למכנסי שרוול לבנים בגזרה נמוכה.

4. תצבע את השיער לצבע בלונד מזעזע [סגנון קובי פרץ.]

5. אל תתגלח כמה ימים.

6. תתלה דיסק על המראה באוטו.

7. שים פרווה על הדשבורד [עדיף מנומרת]

8. שים דיסק של זוהר בפול ווליום ותיכנס לחניה ברייס.

איך שהם מתחילים לשחק תצא מהרכב בהליכת ברווז עם הכפכפים ומחזיק המפתחות ביד ימין.

תשאל אותם : "מה הבעיות של אמא'שכה ? 'תה רוצה שאני יבזבז אותך ?" [עם מבט רצח בעיניים שמבהיר שאין איי קיו]

הבעיה נפתרה.

למטיבי לכת עדיף לצאת מהרכב עם מוזיקה של אבי ביטר ואיזו בחורונת מתחת ליד ימין [היד עם השלט כן]

ברוב המקרים הבעיה נפתרת והם מבינים שאין עם מי להתעסק , חוץ מבכמה מיקרים שכנראה יפרקו לך את הצורה.

:shock:

גילוי נאות: הכותב התגורר בחולון למעלה מ 30 שנה.

לגבי חולון בתור תושב חולון מאז שאני מכיר את עצמי אז אולי פעם זה היה ככה, אבל היום הוא סטייל אחר אתה כבר לא צריך להראות שאתה מפחיד מספיק מילה אחת וכבר ישר נעמדים אצלך בחניה כמה מכוניות שמחכות לפרק אותך (לא שניסיתי את זה פשוט שמעתי שהיום ככה זה :wink:) .

לפותח האשכול יש לך חברים הכוונה לחברים שאומרים מילה ואחר כך כבר לא יתעסקו איתך, אם כן אז למה אתה מחכה ואם לא אני אוכל לעזור לך.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...