Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אתכם חולון, זה עיר של כוסיות (לא הבחורות, הערסים).

אין הרבה מה לעשות, וכל כך מצידך יגרור דאגה סתם לאוטו בשעות לילה, החל מלהוריד לך את האוויר בצמיגים, ועד שריטות "הפתעה" על הדלתות.

רק אם תצא אליהם, תהיה תקיף ואסרטיבי, וקצת חמום מוח - הם יבינו שאתה יכול לחנוק אותם בשנתם, ויזמינו משטרה...(סתאם, הם יפסיקו לחמם אותך).

בהצלחה.

משכנתא זה קל

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Fitch בכייף אפשר להיפגש וניראה באמת אם בחולון יש כוסיות כדבריך :lol:

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
לחילופין, תמיד יש את "ברירת עפולה":

לקח לי איזה 20 שניות להבין. חזק.:lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לחילופין, תמיד יש את "ברירת עפולה"

הבעייה שזאת כבר מזמן לא ברירת עפולה אלא שיטה מקובלת "לטפל" בגורמים בלתי רצויים במינימום עדות ומקסימום נזק.

בארץ מפתחים ומייצרים מכשירים מאוד מתקדמים לצורך זה. בעיניין הפצה של נשק אנרגייה ממוקדת, יש נהלים ברורים במסמכים של משרד המשפטים הזמינים לכל אזרח דרך חיפוש באינטרנט. לפי מקורות בעיתונות יש בארץ קבוצות מעקב שנועדו לטפל באוכלוסייה בעייתית. מעקב הזה כולל דיכוי אזרחים באמצעות נשק כזה, למשל דיכוי של אזרחים פעילים פוליטית שלא נוחים לזרם עיקרי של שלטון.

ככל הניראה שקבוצות האלה נבנות מפושעים שכחלק מעיסקה עם מוסדות המדינה מקבלים חסות למעשים שלהם תמורת עבודתם בתחום דיכוי אזרחים. ככל הניראה דוגמא שלנו היא בדיוק כזאת, למפעילי ציוד הקרנה יש תחביב לפגוע בנכה ומשפחתו כנקמה על תלונות.

אלה הם אמצעים של שלטון טוטאליטרי מודרני, בו דיכוי אזרחים הוא חלק בלתי נפרד.

אין לי בכלל ספק שיש עוד אזרחים בארץ שתוקפים אותם באמצעים האלה, רק שרובם אינם מבינים מדוע קורסת בריאותם, אינם מסוגלים לקשר בין הרגשה לא טובה שנגרמם ללא הסבר למקור חיצוני.

אפילו עיריות בגנים ציבוריים מתקינים מתקנים שבאמצעות גלי קול מדכאים צעירים שעדיין שומעים תדרים האלה. על כך כתבו בידיעות אחרונות, הנה קישור לניתוח שלי של הכתבה הזאת:

http://terrorkrina.blogspot.com/2010/03/blog-post_5082.html

אני מבין שבעקבות פרסום תגובה שלי, זה יכול לעורר כאן גל של תגובות סקפטיות של משתמשים שעושים צחוק מדבר שאינם רוצים להבין. אבל אני מקווה שיש בין קוראי תגובה הזאת גם אנשים שיכולים להניח כי אפשרות כזאת יכולה להיות. זה לא דת כדי להאמין או לא להאמין, יש בדיקות אובייקטיביות שיכולות להוכיח חלק מעובדות שאני פרסמתי כאן ובבלוג (למשל עובדה של שימוש נגדינו במקורות קרינה רדיואקטיבית אשר מוכחת באמצעות מד קרינה בעל תעודת כיול רשמית).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
Fitch בכייף אפשר להיפגש וניראה באמת אם בחולון יש כוסיות כדבריך :lol:

עזבו אתכם , חולון באמת אחלה עיר.

מאז שמוטי ששון הגיע הוא העלה את החינוך ואיפה שאני גרתי [קריית שרת],

היה אחלה חברה.

לצערי מאז שהאישה לחצה לעבור לגור ליד ההורים אני לא ממש מסתובב שם.

היום אין לי חברים :-( ,אני גר בעיר של סנובים שלא אומרים אפילו בוקר טוב.:nono:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
המשטרה/חוק לא יעזרו לך, מניסיון.

הניסיון שלי הוא אחר. פנה לשיטור קהילתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לך איתם בטוב או ברע.

בטוב, תתחיל לשחק איתם כדורגל. נראה לי שתקבל יחס שונה.

ברע, תיזום משחק כדורגל משלך, הפעם המכונית של השכן תתפקד בתור שער.

פורסם
שתי אופציות כמו שאני רואה את זה:

2. בתקופת הבחינות בלימודים היתה שכנה שכל הזמן היתה יושבת לי עם הנכדים מחוץ לחלון והם היו מייצרים המון רעש,

למרות שביקשתי הם לא ממש היו זזים (חצר של כולם), רק ששמתי להם פורנו בפול ווליום (סרט זר משובח) היא העיפה אותם במהירות האור פנימה. אני מניח שאם תצרוב דיסק ותשמיע אותו ברכב שלך בזמן שהם משחקים ותלמד אותם קצת גרמנית, השכן יבין את הרמז.

עידן

יצירתי!! :roflmao:

• תוכן חדש...