Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר טוב שלי שכרנו דירה בבית דירות בגבעתיים

מדובר בבניין בן שלוש קומות , ובו 6 דירות

יש חניה משותפת למטה , ויש לנו חניה כפולה מקורה.

לאחר חצי שנה שאנחנו גרים בבניין , בוקר שבת אחד אנחנו שומעים רעשי כדורגל מכיוון החניה , פתחנו את החלון וראינו את אחד השכנים וילדיו משחקים כדורגל במגרש החניה שהוא די קטן , כאשר הם אינם חוסכים בבעיטות חזקות ממש משחק כדורגל לשמו.

לי ולשותף שלי ישנם 2 רכבים ( פולקסווגן שירוקו חדשה , ןפיג'ו 206cc )

הרכבים נפגעו מס' פעמים מהכדור , וזה ממש מעצבן אותנו

כשירדתי למטה ודיברתי עם הדייר הוא "ציפצף" עליי ואמר שהוא משחק פה כבר שנים ובעיה שלי.

האם לפי חוק הגנת הדייר יש איזה חוק/סעיף האוסר עליהם לשחק כדורגל?

האם מספיק שדייר אחד בבניין מתלונן ואסור להם לשחק , או שמא צריכים רב בבניין בשביל לאסור עליהם?

תודה למי שיענה

שלומי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההיגיון הבריא אומר שמגרש חניה הוא מקום לכניסה ויציאה של כלי רכב ולכן צריך להתייחס אליו כחלק מהכביש ולא להסתובב בתוכו סתם. זאת בהנחה שלא מוצב בו תמרור "רחוב משולב".

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

תאלץ להסתדר עם השכן.

המשטרה/חוק לא יעזרו לך, מניסיון.

הם פשוט לא מתערבים, היה לי נושא דומה, אך לא זהה. במקרה שלי הם צידדו בצד המפריע שזכותו להפריע על פי החוק כאהבת נפשו.

נאלצתי לוותר ולהתרגל להפרעה.

את המקרה שלך לא בדקתי, אך עצה מניסיון, תסתדר עם השכן, אל תפנה ל"מדינת ישראל" שתעזור לך.

אופנוען

פורסם

אם יש באזורך תחנת שיטור קהילתי, פנה לשוטר שמוצב שם. תאר לו את המקרה ותסביר

שאתה חושש מנזק שייגרם למכוניתך. מניסיוני זה עובד, והוא יגיע לשכן וישוחח איתו.

לפני כן, הייתי מנסה לשוחח שוב עם השכן בצורה רגועה - כלומר לא תוך כדי המשחק

כשאתה עצבני (בצדק) ו"מפריע" לו. תסביר לו שאתה שכן חדש במקום ושהמכונית

שלך חשובה לך, וכי אתה חושש שהמשחק שלו יפגע בה. אם יהיה לך מזל, אולי

תצליח לקרב אותו אליך בנחמדות. אם לא, אופציית השיטור הקהילתי צריכה לעבוד.

פורסם

אפשרי אולי להתקין סוג של מצלמה או משהו שתהיה מכוונת למטה, וכאשר יהיה מתועד שהרכב שלך נפגע, תראה לו את זה ותגיד לו שאם הוא לא יפסיק אתה תתבע אותו.

ברגע שרואים הוכחה מול העיניים העניינים ישתנו. אבל אז סביר להניח שהשגת לך אוייב כל זמן שהותך בבנין :o

• אהבתי 1

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני אומר להצטרף עימם למשחק.

בכל פעם שהכדור יגיע לרגליך, העף אותו קיבינימט בכל כוחך ותגיד: "מצטער, אני חדש בזה".

חיש מהר הם יתבאסו וילכו לשחק במקום אחר.

(אני חי בסרט אה?).

• אהבתי 1

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אצלינו בחצר ישנה אותה התופעה - משחקי הכדורגל בין הרכבים תוך פגיעות בהם. מדובר באוכלוסייה מאוד מסויימת, כמו שאומרים, הגרעין הקשה, כך שעדיף שלא להכנס איתם לדין ודברים. אני פשוט מתעקש להחנות בצידן האחר של החצר. ולמראות זאת לפני שנה הכדור פגע לי בגג והשאיר מעיכה קטנה. הדברים נהים קשים במיוחד בחגים, כאשר באים האורחים ואז הכדורים אכן עפים לכל הכוונים. כך שנאלצתי אף לרדת ולבקש בנימוס שיתרחקו מרכבי. לא קל להתקיים במיזוג התרבויות שכזה.

פורסם

העצה של "להצטרף אליהם למשחק" טובה מאוד.

תבוא רק עם כל הג'מעה (עוד כמה חבר'ה), ומכוון שאתם כבר תהיו הרבה, תציעו שתלכו לשחק באיזה מגרש/גינה סמוכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

תגיד, כמה כדורי הרגעה לקחת?

אני שואל כי אף בן אדם נורמלי לא ישב בחלון ויראה את האוטו שעלה לו 200 אלף שקל חוטף בעיטה ולא יעשה כלום.

במקרים כאלה המשטרה לא עוזרת ולכן אני לוקח את החוק לידיים, אני יודע שזה נגד הפורום ונגד החוק ואני עבריין וערס ומה שלא תגידו, אבל יודעם מה?

נראה מה אתם תעשו שילדה בת 16 תחליט שלא מתאים לה להתכופף ולכן נוח לה לקשור שרוכים כאשר הרגל מונחת לה על החתיכת פח ששילמתי עלייה ממיטב כספי (ועזבו את העובדה שהאוטו שלי שווה 5 אלף שקל, בשבילי 5 אלף זה חתיכת סכום)

אני יודע שעם היא לא הייתה רצה ברגע שצעקתי עלייה הייתי תופס אותה וגורם לנזק גופני קשה מאוד וזה בשפה יפה, ויותר מזה, מה יותר חצוף מזה, שאני מתקרב לאוטו שלי, רואה נער יושב לי עליו, לוחץ על השלט בשביל לפתוח את הדלתות הוא שם לב וממשיך לשבת? לא עברה דקה והוא התחנן שאני יסלח לו בעצם זה נשמע יותר ככה "נשבע לך שאני לא עושה את זה יותר בבקשה אני אפילו ישטוף לך את האוטו" עזבו מה בידיוק אותו ילד חטף לפרצוף.

ומצידי? תקראו לי ערס עבריין שצריך לשבת בכלא, אני ממש לא כזה עד שזה מגיע לרכוש שלי, עם המשטרה הייתה עושה משהו אז לא הייתי נוהג ככה אבל יש מקרים שהמשטרה לא עוזרת אז אני לא ישתוק. תחסכו ממני הערות שיום אחד איזה בחור גדול יהיה במקום אותה נערה, אני מוכן למצב כזה.

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ להצטייד במגפון וכל פעם שאתה רואה אותם משחקים ליד רכבך לצעוק עליהם מחלון. מניסיון זה עובד. בוסף כמובן להתקין אזעקת ביפר ומצלמת אבטחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממליץ להצטייד במגפון וכל פעם שאתה רואה אותם משחקים ליד רכבך לצעוק עליהם מחלון.

אני ממש לא ממליץ על זה - ידפקו ברכב בכוונה. התנהגות של הדמויות שכאלה מאוד צפויה. מי שמסוגל ואיננו פוחד מעלימות זה הפתרון - או פשוט שלא לחנות במקום המיועד לפורענות.

פורסם

שתי אופציות כמו שאני רואה את זה:

1. כמו שהם משחקים במגרש החניה אתה יכול לעשות שם קצת פתיחות ולפרפר קצת עם הגלגלים,

בעיקר שהילדים במגרש- תגיד לשכן שאתה עושה את זה שנים ועד עכשיו אף אחד לא נדרס.

2. בתקופת הבחינות בלימודים היתה שכנה שכל הזמן היתה יושבת לי עם הנכדים מחוץ לחלון והם היו מייצרים המון רעש,

למרות שביקשתי הם לא ממש היו זזים (חצר של כולם), רק ששמתי להם פורנו בפול ווליום (סרט זר משובח) היא העיפה אותם במהירות האור פנימה. אני מניח שאם תצרוב דיסק ותשמיע אותו ברכב שלך בזמן שהם משחקים ותלמד אותם קצת גרמנית, השכן יבין את הרמז.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כך או כך ידפקו את הרכב. בנוסף למגפון כדאי להצטייד בכיסוי, כך פחות שמים לב לרכב. שמתי לב שכאשר הרכב ללא כיסוי פוגעים בו יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האמת שעד היום אני מגיב והייתי מגיב בדיוק כמו dj_dani רשם (כנראה שגם אני ערס :twisted:)

אבל כל יום לומדים משהו וההודעה של edanj היא מקורית ונראית לי פתרון יצירתי וטוב לבעיה

• תוכן חדש...