Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן אני יודע שזה טוב לביצועים וכו'...

יש בזה חסרונות?

לפני טיפול 10K רוצה כמה עצות מכם:

1. איזה שמן לשים? 10/40 - 15/40 - 20/50?

אני יודע ש-10/40 זה למנוע חדש... אבל המנוע שלי עשה 160,000. למרות שהוא במצב מעולה לשים 10/40 או 20/50?

ואיך השמן של הנשר? וואלה לא זוכר איך השם של החברה אבל מצוייר על זה נשר! יש להם הרבה מוצרין!

2. Motor Up שווה או שווה לתחת? (תוסף לדלק, מנקה פיח שסתומים, מנקה מעברי מנוע וכו'...)

ואם לא הפירמה הזו אז מה כן? ואיזה דברים כדאי לקנות לרכב כזה?

אגב הרכב זה איביזה שנת 94

פורסם

1. אתה מתכוון לאמריקן איגל - אני לא מומחה אבל ברשימה שלי זה לא ממש למעלה

2. מוטור אפ - שוב מדיווחים מארה"ב , בדקה את זה חברה שבודקת מוצרים צרכניים ( משהו דומה למכון התקנים ) והתוצאות לא היו מרשימות - אני מדבר על התוסף למנוע בלבד לא יודע לגבי שאר התוספים שלהם

עפר.

פורסם
כן כן אני יודע שזה טוב לביצועים וכו'...

יש בזה חסרונות?

לפני טיפול 10K רוצה כמה עצות מכם:

1. איזה שמן לשים? 10/40 - 15/40 - 20/50?

אני יודע ש-10/40 זה למנוע חדש... אבל המנוע שלי עשה 160,000. למרות שהוא במצב מעולה לשים 10/40 או 20/50?

ואיך השמן של הנשר? וואלה לא זוכר איך השם של החברה אבל מצוייר על זה נשר! יש להם הרבה מוצרין!

2. Motor Up שווה או שווה לתחת? (תוסף לדלק, מנקה פיח שסתומים, מנקה מעברי מנוע וכו'...)

ואם לא הפירמה הזו אז מה כן? ואיזה דברים כדאי לקנות לרכב כזה?

אגב הרכב זה איביזה שנת 94

בנוגע לפלאגים - לך לפי הוראות יצרן. פלאגים עם 3 או 4 אלקטרודות אינם משפרים ביצועים.

בנוגע לשמן - מומלץ 15/40 או 10/40 מחברה מוכרת (לא, אמריקן איגל זו לא חברת שמנים מוכרת או איכותית).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין בעירה יותר טובה יש חים ארוכים יותר למצתים מכיוון שבכל הצתה אלקטרודה אחרת עובדת..

ככה שבמצת 3 אלקטרודות אורך החיים של המצת הוא פי 3 ממצת רגיל..

אתה רוצה שיפור בביצועים?

תחליף כויל ליותר טוב..

מגבר הצתה וכאלה.. לא מצתי 3 אלקטרודות..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

בזה שאני קניתי פלאגים 3 אלקטרודות לא התכוונתי לשפר מנוע רק שאלתי מה החסרונות הפלאג כזה!

כי אני יודע שזה נותן בעירה טובה יותר (ככה קראתי) ומאריך חיי הפלאג... וכו'

השאלה היא מה החסרונות שבדבר חוץ מהמחיר שהוא 150 שקל ל-4 פלאגים של בוש.

• תוכן חדש...