Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם רמקולים 6X9.

יותר נכון הבעיה עם תיבת התהודה. הרמקולים יושבים בתוך קונסטרוקציה מפח. המשך של הכנפיים בג'יפ.

התיבה שנוצרה לרמקול היא מפח ולכן בסים... אין.

מה יכול לעזור פה? אמרו לי לשים בתיבה צמר סלעים, אמרו לי לצפות אותה, אמרו לי לעשות בה חורים... כל מיני רעיונות שונים ומשונים.

לפני שאני עושה משהו לא נכון, למישהו יש רעיון??

פורסם

תבודד את הפח באמצעות בידוד אקוסטי יעודי לרכב.

יש מגוון חומרים של חברות טובות, רק קח בחשבון שזה לא ממש זול.

מתחדשת*

פורסם

הבנתי... לרפד את המיקום של הרמקול מבפנים עם בידוד... מה זה הבידוד הזה? איפה קונים?

אם זה עד כדי כך יקר, אי אפשר משהו פשוט יותר? אני לא מחפש איכות גבוהה, אבך טיפה בסים שיהיה מעניין באוזן

פורסם

זה לא "עד כדי כך יקר" גם שאתה לא צריך כמות כל כך גדולה..

זה הפתרון הטוב ביותר בשבילך לדעתי במקרה שלך.

תבצע חיפוש חיפוש תחת הערך "דיינמאט אקסטרים" או "סקנד סקין" אלה יריעות בידוד שעשויות מזפת בעיקר ותפקידם לבודד רעשים ולמנוע ויברציות בפח הרכב. כתוצאה מעבודת רמקול.

בהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני חושב שיספיק לך חתיחה אחת כזאת , המחירים נעים בין 50-70 ש"ח אם אני לא טועה ...

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הדבר הנכון ביותר לעשות בשלב הזה זה ללכת לאזורי הרפדיות (כמעט בכל אזור תעשיה של כל עיר תמצא רפדיות) ולקחת צמר אקרילי מתוך הצפרדע שעומדת מחוץ לרפדיה ולדחוף בצורה מסודרת מסביב לפח

מומלץ להדביק עם קצת ספריי דבק פשוט

פיתרון טוב שלא עולה כלום בשלב הראשוני

כמובן שתמיד ישנה האופציה היותר טובה והיא לגשת למתקין טוב ולמצוא מקום נכון יותר לתיבות בבניה עצמית

חג שמח

דרור

• תוכן חדש...