Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חקלאי. מי שמע,מי יודע?

matanfr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

התעניינתי בהצעות ביטוח של חברות שונות.קיבלתי הצעות לביטוח חובה החל מ2000 שקל ומקיף כולל שמשות וגרירה החל מ4300.

אמא שלי,שהיתה מבוטחת בביטוח החקלאי לפני שנתיים בערך הסבה את תשומת לבי לחברה.

יצרתי עמם קשר,וההצעה שלהם היתה נמוכה מבין כל ההצעות-הציעו 2500 על המקיף כולל שמשות וגרירה,יש לציין שההצעה היתה ממש זהה להצעה של חלק גדול מהחברות.גם בביטוח החובה הייתי המום מההצעה הזולה..הפרש של למעלה מ1500 שקל במקיף ו200 שקל בחובה..

מישהו מכיר את החברה הזו ויודע מדוע ההצעה הזו כל כך נמוכה?האם באמת פה על הזול אשלם בסוף ביוקר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנים האחרונות הייתי מבוטח בחברה זו דרך מקום העבודה. אמנם כקולקטיב, אבל השירות שקיבלתי באמצעות הסוכן שייצג אותם (לא מייצג פרטיים) היה מעולה כולל כל מה שכרוך בכך (תשלומים\ חלופי ועוד).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבטח אצלהם, אתה חייב להיות מההתיישבות העובדת .

זול כי זו אכלוסיה שלכאורה בפחות סיכון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכתבתי,אמא שלי היא לא מההתיישבות העובדת אלא מההתיישבות העירונית :wink:

ועדיין-הם ביטחו את הפיאסטה שלה ללא שום בעיות,והמחיר מאד זול..האם יש עוד מישהו שיכול לתת מידע על החברה הנ"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מבוטח שם לפני כשנתיים במחיר די טוב, דרך סוכן.

לשמחתי לא נאלצתי להפעיל את הביטוח ולכן לא אוכל לחוות דעה על השירות במקרה כזה.

החברה היא חברת ביטוח לכל דבר, ומבטחת כל מכונית פרטית, מהתחום העירוני/מושבי/קיבוצי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...