Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי את המערכת הזו לפני שבועיים. מאוד מרוצה ממנה. חיפשתי להזמין באינטרנט מכל אתר אפשרי, לא היה חדשים בפחות מ750$ (לא כולל משלוח ומכס). משומשים חיפשתי, אבל פחדתי להזמין מהאינטרנט לך תדע מה עשוי להתקלקל ואתה לא יודע איך השימוש היה במכשיר, ומה עשו לו.

בדקתי מכירים בארץ, היה מחיר גבוה, ואז נאמר לי שיש רק 3 מכשירים כאילו שנשארו חדשים, והם מפוזרים בחנויות. בדקתי איפה היה, ועפתי לקנות לפני שיגמר.

עצה שלי, אם תמצא בארץ, תקנה. מכשיר מעולה ושווה את הכסף, והכי חשוב אחריות!

פורסם

יש בארץ יבואן טוב - אודיו סיסטמס (דרור) - הייתי מתייעץ איתו.

מעבר לכך אל תישכח שהMKII הוא מכשיר DECK כלומר אין לו מגבר פנימי שזו גולת הכותרת לאיכותו של המכשיר הזה ומעבר לכך הגימיק של גוף נחושת...

אבל בכל השאר מתחריו מבית אלפיין, קלריון ופיוניר לא נופלים ממנו, עולים פחות ממנו וגם עדיין מיוצרים והרבה יותר קלים לרכישה.

אתה הולך לשלם כאן על מכשיר הרבה מעבר למה שהוא שווה בגלל שהביקוש עלה הרבה מעבר להיצע - לא משתלם וחבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, לדרור אין יותר במלאי, והוא לא ייבא את זה יותר. יש אולי עוד איזה אחד או 2 בארץ סה"כ שמסתובבים בחנויות.

פורסם

וזה מצדיק לרוץ אחרי מכשיר שקטעו לו את פס הייצור כמו דביל כשיש לך מכשירים שלא נופלים ממנו, עדיין מיוצרים, נמכרים בנגישות מלאה ואתה יודע שיש לך אחריות מלאה?

אם פותח הת'רד רוצה דווקא את המכשיר הזה בגלל פטיש כזה או אחר - זה כבר סיבה להשקיע, בפועל - לא חכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני מחפש אקליפס בנרות אבל במחיר שפוי וכדאי.צודק אדי לגמרי.יש מכשירים שאולי לא עולים אבל מתקרבים אליו ובמחיר נורמאלי ועם אחריות ועדיין פס ייצור עובד.

לאחר שוידאתי שמכשיר הפיוניר שלי לא תומך אקטיבי :-(-החלתי השבוע בחיפוש מכשיר תומך.

האקליפס קוטף גביעים ומחמאות על ימין ושמאל אבל עדיין לא מביס את מתחריו אך ורק בגלל המחיר.

אלפיין 9887R הוא כמעט ואולי שווה ערך ברמתו ובמחיר פחות מפחיד וחישבו על זה.ניתן אח'כ במחיר זנותי להוסיף לו פרוססור של 3 ו4 וואי...:twisted:

אני אישית,ממש רוצה אותו.ואולי אשים עליו יד בארה'ב בפחות מ500 דולר.אולי.אבל פתאום באורח פלא צצים לי עוד ועוד הצעות קוסמות.כאן לידי.

זרוק בקבוק למים חבר.התאזר בסבלנות.יש הפתעות.שיהיה לי ולך רק בהצלחה.:wink:

ליאור

פורסם

ליאור,

כבעלים בעבר של האקליפס, לדעתי הכנה הוא לא שווה את המאמץ. כן, הוא בהחלט מהווה חבילה של "הכל כולל הכל" ויש לו סאונד מעולה אבל כמו שאמרת המחיר לא הגיוני בעליל ובאמת שהתצוגה מהווה חסרון. אם חושבים על זה, במחיר של האקליפס ניתן לרכוש אלפיין ודיבורית BT איכותית..

פורסם

תומר-תודה מראש על התייחסותך .

אני לא מתכוון ליתרונותיו של האקליפס בה"כל כלול" שבתוכו.ממש לא.ישבתי וחרשתי את הפורום .וללא הגזמה לקח לי כשעה וחצי לקרוא כל מה שהעלה לי החיפוש כנושאים או כהודעות ואפילו באתר יד 2 של מודעות מלפני שנה ושנתיים.

הוא מכשיר מעולה.נקודה! מה שד"דופק" אותו ולקוחות בפוטנציה כמוני הוא כמובן תמחורו הלא הגיוני והבלתי נתפס בעליל.אולי אם היה מחירו בחול ד'אז כמו כאן ולא 500 דולר בממוצע לפני סגירת המפעל אולי היינו אומרים-דיינו.

לאון הגדיר אחת לאחת את תכונות המכשיר וציין את איכותם לעומת האלפיין והפיוניר (880) והוא לטענתו ולטענת ותיקים ומבינים ממני בפורום זה ה-מ-כ-ש-י-ר לפני קטגורית ההייאנד שיש לשוק להציע.ואולי אנחנו בעצם חזירים.כי מכשיר כל כך טוב שהשקיעו בו צריך גם לעלות בהתאם.

תראה עכשיו.השוק בחו'ל מתחיל "להתיישר" לפי הכלכלה הישראלית. :lol: עדיין זה לא זה אבל אין להשיג בפחות מ780 דולר שזה נמוך עדיין ממחירו כאן אבל לא בהרבה.

למה הפיוניר החדש כל כך יקר למה? :brickwall::brickwall::brickwall:

פורסם

תמצא אדם שטס לבריטניה לא מדע בדיוני ותגיד לו שיביא לך 9887R.

שער הסטרלינג בריצפה ניתן לקנות שם 9887R חדש בפחות מ1800 שקל לא רואה משהו יותר משתלם מזה.

תוסיף דיבורית BT בנפרד עדיין תיצא עם הרבה פחות מהאקליפס.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...