Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אקדים ואומר רק שאינני מתמצא כלל בנושא מערכות שמע, אני עומד לרכוש כנראה בקרוב רכב פיג'ו 207 חדש מהחברה, ומאד חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר את מערכת השמע שלו לאייפוד אפל שברשותי (או לפחות לטעון שירים מדיסק און קי) ולשמוע משם שירים, דבר שהבנתי שהוא בלתי אפשרי במערכת המקורית שמגיעה עם האוטו.

אני מחפש מערכת שתיתן צליל מאד איכותי, לא אכפת לי כלל מעוצמות ווליום גבוהות, הרבה יותר חשוב לי שיהיה צליל נקי ועשיר, צליל איכותי ששומעים בו את כל התדרים, בצורה נקייה בלי רעש רקע, ובעיקר את התדרים הגבוהים (מה שנקרא טוויטר, לא?) שזה הרבה יותר חשוב לי מהבאסים והתדרים הנמוכים (למרות שגם על זה אני לא רוצה לוותר).

על איזו מערכת אתם ממליצים? והאם החלפה של המערכת המקורית של הרכב במערכת חדשה לא עלולה לגרום לבעיות? סה"כ הרכב יהיה חדש לגמרי, הכל מסונכרן שם למחשב מרכזי, ולא הייתי רוצה לגרום נזק לאוטו שרק נקנה... כמו כן האם אין בעיה מבחינת האחריות של האוטו בפעולה כזו?

אשמח להסברים,

תודה מראש.

פורסם
איזה שירים אתה שומע בעיקר?

כמה אתה מוכן להשקיע על מערכת?

אני שומע כל מיני סגנונות, מה זה משנה? אני רוצה מערכת עם צליל נקי, מערכת שנותנת צליל עשיר ששומעים בו את כל התדרים בלי הנחתות.

קשה לי לענות על שאלת המחיר, אני צריך לבדוק לפני כן מה המחירים המקובלים פשוט אין לי מושג, אני מניח שאהיה מוכן להוציא על זה כמה אלפי שקלים כל עוד המחיר לא יראה לי מוגזם.

פורסם

תחליט אם להוציא את הר"ד המקורי ולשים מתאם ולקנות ר"ד רגיל , או לשים מנחת למערכת המובנת.

צריך לבדוק אם המערכת המובנית אחראית לעוד פעולות של הרכב שלא קשורות לאודיו ואז זה בעיה

פורסם

במקום להסתמך על פיסות אקראיות של מידע לא בהכרח רלוונטי, אני מציע שתגיע לאחד המפגשים של הפורום, תדבר עם האנשים, תכיר את המושגים הבסיסיים ותקבל תשובות לכל השאלות שלך.

המפגש הקרוב בשבת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312970

בהצלחה.

פורסם
במקום להסתמך על פיסות אקראיות של מידע לא בהכרח רלוונטי, אני מציע שתגיע לאחד המפגשים של הפורום, תדבר עם האנשים, תכיר את המושגים הבסיסיים ותקבל תשובות לכל השאלות שלך.

המפגש הקרוב בשבת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312970

בהצלחה.

מצטער אבל כרגע אני ממש לא בקטע של מפגשים חברתיים עם חברה מהפורומים, באמת בלי רצון לפגוע באף אחד.

עברתי קצת על הקישורים, אבל יש שם יותר מדי חומר טכני שקשה לי מאד לבלוע כרגע מה גם שאין לי כוונה לעשות תואר דוקטורט בנושא מערכות שמע, ובטח אינני מתכוון להרכיב את המערכת בעצמי.

אני בסך הכל מעוניין לשמוע המלצות על מערכות איכותיות שמתאימות לפיג'ו 207 מבחינת האקוסטיקה, מיקומים וכל השאר, וכאמור צליל עשיר ונקי זה מה שמעניין אותי וזה הרבה יותר חשוב לי מעוצמות קול גבוהות.

כמו כן הבנתי שאסור לתת כאן המלצות על מתקינים ספציפיים, אז איך בכל זאת אוכל להגיע למתקין מערכות אמין ומקצועי שאוכל לסמוך על העבודה שלו ולא לפחד שיעשה לי עבודה חאפרית? אין בחברה שלי אף אחד שמתמצא בנושא של מערכות לרכב.

תודה שוב.

פורסם

אם אתה רוצה לגשת ישר לעיניין ,ושמישהוא שמבין {נניח אני :-P} יתן לך הצעה למערכת

צריך דבר ראשון תקציב.

דבר שני שצריך לדעת ,האם אתה מעוניין להשאר עם המערכת המובנת של הרכב

או להחליף אותה לרדיודיסק חלופי עם מסגרת רדיו מתאימה {יותר איכותי אבל גם יותר יקר}.

דבר שלישי אם אתה מעוניין בהמלצה למתקין,ציין באיזה אזור.

ותקבל המלצה לפרטי {כיוון שאסור להמליץ על גבי הפורום על מתקינים}.

דבר רביעי ,אתה מעוניין בסט רמקולים אחורי.?

• תוכן חדש...