Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסח שמח לכולם,

ברצוני לשאול לגבי ניסיון שיש לאנשים עם סקודה אוטביה בכלל ועם דגם ה 1.8 TSI בפרט. האם הדגם אמין? כמו כן אני יודע שלסקודה יש רשת מוסכים נפרדת משאר מותגי צ'מפיון (הידועים לשמצה בנושא זה). האם זה משפר א המצב? כלומר עלות טיפולים ובעיקר חלפים זולים יותר

תודה וחג שמח

פורסם

הרכב חדש מידי בארץ בכדי לקבל מידע כפי שאתה מבקש.

עקרונית רשת המוסכים של סקודה זולה יותר מהרשת של פולקסווגן ואאודי למרות שהחלקים ברכבים זהים ברובם (חלקים מכניים).

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

עם זה עוזר היה לי אוקטביה דיזל 2002 ,אני היתי מרוצה עד הגג עד שגנבו אותה.:-(

מנסיוני אני יכול לספר שבמשך 4 שנים לא ניכנסתי אפילו פעם אחת למוסך חוץ מטיפולים שעשיתי בחברה .

מצד שני רכב מאוד מאוד גניב ולכן הביטוח מאוד גבוה בזמנו היה מעל 6.5 אלף ועם קומבינות שילמתי 4.5 :lol:

כפי שכתבתי חוץ ממצבר שקניתי חדש (בגלל גילו) ויצא קצת יקר בגלל שצריך 72 אמפר ,היתי יד 2 עם 92K וכשגנבו עשיתי 195K עם אני זוכר נכון כך שנסעתי הרבה עם האוטו .

מקווה שעזרתי לך למרות שזה לא הדגם ששאלת אליו

מי שלא נהנה מהחיים לא יודע לחיות !

פורסם

המנוע הנ"ל קיים גם בפאסאט, ולמיטב ידיעתי אין לו "מחלות" ידועות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...