Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מהבסטה במרכזית הישנה, אין בעיה בכלל.

מגבר, סאב ותיבה קניתי שמה.

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

יש המון חוות דעת עליהם.

אני יסכם לך:

בד"כ אמין וללא בעיות.

צריך לבדוק טוב את המוצר לראות שלא נפתח וכו'.

יש לך סיכוי סביר לרכוש מוצר REFURBISHID.

הפרשי המחירים כבר לא מצדיקים קנייה משם כמו פעם, היום מחירי האינטרנט לא פעם שווים או נמוכים יותר.

קניתי בזמנו משמה המון ציוד לי ולחברים.

הייתה פעם אחת שחבר לא היה מרוצה מרדיו דיסק אז הבחור פשוט החליף לו לאחד אחר.

פורסם

חבר שלי קנה משם לפני שנתיים כימעט, קומפוננט של JBL, סאב קיקר C12, עד היום תקין ועובד!

אני אישית לא הייתי קונה משם במיוחד כשמדובר על רכיבים ברמה גבוה לא הייתי משחק משחקים, אם אתה מחפש מערכת פשוטה אז אפילו אולי שווה.

מקס.

פורסם

את הסטים הראשונים שלי קניתי משם .

בסכום של 850 ש"ח שאז הם עלו 1100 ש"ח , חדשים סגורים ראיתי ובדקתי , עד שאני לא פגעתי בהם עבדו מעולה - חוץ מזה זה כמו קנייה בשוק אתה מתווכח איתו ובסוף מרוויח :wink: (או שלא:roll:) + סופיות ,כבלים לרמקולים ,שלט שהייתי צריך, 2 זוגות RCA נוספות לערכת חיווט .

כמו שאמרו מעלי לא הייתי קונה מערכת ברמה גבוה במיוחד משם, המחירים ברמות האלו כבר לא משנים.

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הציע לי מונו של היפוניקס טיטאן TXI 1008D וקבל לאנזר הורדתי אותו ל1100 אבל המגבר פתוח וניראה שהיה בשימוש איך אפשר לדעת אם הוא תקין או לא תקין וכ'ו?

פורסם

אמין אבל יש להם דברים קצת משומשים והם שמים אותם בקופסאות , זה לא ממטרה רעה אבל לפעמים אנשים קונים ומחזירים והם מוכרים את זה שוב כמו חדש לגמרי .

פורסם

רכשתי שם קומפוננט מורל טמפו. באריזה היה חסר טוויטר, והוא הוציא מאיזה מגירה טוויטרים שנראו לי משומשים, אז ביקשתי שיחליף. בלי להתווכח הוא הביא לי קופסאת טוויטרים מאריזה אחרת .הטוויטרים שבקופסא נראו חדשים.

פורסם

חברה אין שום בעיה בתחנה מרכזית

אם כל זה שהם מורידים מחירים ודי הורסים את הרמה בענף

ונכון שלפעמים אפשר ליפול במוצר חצי משומש (הותקן ופורק תוך זמן קצר) וצריך לבדוק כל קופסא בהקפדה

אבל רובם (לפחות ציון ויוסי) אמינים נותנים שירות ועומדים באחריות שהם מבטיחים

וצודק מי שאמר שאסור להתקין שמה כי זה כבר לקיחת סיכון מיותרת

שבת שלום

דרור

פורסם

+1 לאחים ציון ויעקב,

קניתי משם לא קצת רכיבים והייתי מרוצה מכל דבר.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...