Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה כבר כמה חודשים אבל ממש נמאס לי ממנה.

כשאני נוסע על דלק האוטו ממש בובה בלי קרטועים ובלי שום דבר

אבל שאני על גז האוטו מקרטע לי בשני מצבים:

1: כשאני במצב עמידה במצב סרק ואם אני בעמידה בהילוך אז הוא מקרטע קצת יותר.

2: כשאני מאיץ ממצב עמידה (האצה רגועה) אז בין הילוך 3 ל4 האוטו פשוט מקרטע

וגם בהילוך רביעי הוא מקרטע עד שאני מגיע למהירות הרצויה בד"כ 100 ואז אני שם

בקרת שיוט יכול לסוע שעות בלי שום קרטוע.

יש לציין שכשהמזגן דולק התופעה מחמירה עד כדי כיבוי האוטו במצב עמידה.

בשיחה שהייתה לי עם מנהל מוסך להנעה בגז, אמר לי שאולי יש לי בעיה בכוהל.

אני משווע לפתרון הבעיה

מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד.

תודה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

אם הייתה לרכב בעייה בכוהל או אחרת אז הוא היה עושה בעיות גם בנסיעה על בנזין בלבד.

די ברור שהבעיה היא במערכת הגז,יכול להיות בשסתום/וסת של מערכת הגז.

פורסם

נתקלתי באותה הבעיה בהונדה של חבר.

לאחר שהחלפתי לו את מסנני הגז בתא המנוע הבעיה חלפה.

במערכת הגז יש שני מסננים, האחד על הברז החשמלי (לחץ גבוה) והשני מעט גדול יותר על צינור לחץ נמוך שמוביל למזרקי הגז. בדומה למסנן דלק במנוע קרבורטור.

את מסנני הגז קניתי, לאחר מאמצים רבים לאיתור סוכן נוסע של חלקים למערכות גז.

אם תרצה אשלח לך בה"פ את הטל' שלו.

סוג מערכת הגז רשומה ברישיון הרכב שלך.

מחיר המסננים הוא 120 ₪ כולל מע"מ .

בהצלחה בועז.

פורסם

שבוע טוב לכולם.

מודה לכם ל התגובות.

המערכת שמותקנת ברכבי היא מסוג E-GAS התקנתי אותה לפני 3 וחצי שנים והמקום שהתקנתי כבר פשט את הרגל מזמן.

אני יודע שיש פילטר של המערכת גז שהוא ממש גלוי שאני כל פעם מחליף אותו לבד והבעיה לא נפתרה.

אם תוכל בבקשה בועז להסביר לי איפה נמצא המסנן השני ואיך יוצרים קשר עם הסוכן אודה לך מאוד.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

פנה למכון העוסק במערכות גז המערכת הזו מורכבת מאוד, וחבל לך לנסות לחליף סתם חלקים אולי צריך לכוון את המערכת או משהו כזה.

אני לא שולל בעיה בכוייל(סליל הצתה) משום שאם יש בו בעיה אז עם גז הבעיה מורגשת יותר.

האם הפלאגים הוחלפו, מה עם חוטי ההצתה?

שים לב לאחר החלפת מסננים או טיפול במערכת גז, יש צורך לבדוק שאין דליפת גז! קח כוס עם מים הוסף מעט סבון כלים ושפוך על החיבורים במסנן ותוודא שאין בועות= דליפה

פורסם

האמת לא בדקתי אם יש דליפה

אני רוצה לדעת איך אפשר להיות בטוח אם יש בעיה בכויל או לא?

ובועז אם תוכל תביא לי את המספר של הסוכן. תודה

פורסם
פנה למכון העוסק במערכות גז המערכת הזו מורכבת מאוד, וחבל לך לנסות לחליף סתם חלקים אולי צריך לכוון את המערכת או משהו כזה.

אני לא שולל בעיה בכוייל(סליל הצתה) משום שאם יש בו בעיה אז עם גז הבעיה מורגשת יותר.

האם הפלאגים הוחלפו, מה עם חוטי ההצתה?

שים לב לאחר החלפת מסננים או טיפול במערכת גז, יש צורך לבדוק שאין דליפת גז! קח כוס עם מים הוסף מעט סבון כלים ושפוך על החיבורים במסנן ותוודא שאין בועות= דליפה

חג שמח לחברים ולמנהלים.

אני כן שולל בעיה בכוייל. קרא שוב את התגובה של רמי.מ, היא תגובה נכונה.

ברז הגז נמצא מותקן בין הטנק למאייד בתא המנוע. (צינור נחושת מבודד) . בתוכו ישנו המסנן הקטן נעול עם פחית ובורג 10 מ"מ.

יש לפתוח את הבורג בהדרגה ולאפשר לגז הנוזלי לצאת. בפתיחה יש תחושה שכול הגז מהטנק מתרוקן. אל חשש לא כך הדבר.

יוצא רק הגז הנוזלי שנמצא בצינור בין הברז למאייד.

כאשר החלפת את המסנן הגדול בין המאייד למזרקים (צינור גומי), יצא לך גז מאוייד בלחץ נמוך.

יש 3 אסקולות לבדיקת דליפה. האחת ע"י מכשיר "שמריח" גז, השנייה כמו שכתב ba323f, השלישית ע"י חתולה שמסוגלת להריח אחד חלקי מליון של הגז. יש להרים אותה לתא המנוע ואם דולף היא תעשה "מייאו" ותפנה את הראש. :-D

לא מצאתי את מס' הטל' של הסוכן. מאחר שגם אני צריך אותו, אתה יכול להיות בטוח שתקבל אותו בזמן הקרוב.

בועז.

פורסם

שלום חברה!

צלמתי היום חלק ממערכת הגז ברכבי אם תוכלו לומר לי

איפה נמצא הפילטר השני, לא הגדול. (בהנחה שהוא מצולם כמובן.)

DSC01812.jpg

DSC01811.jpg

DSC01810.jpg

DSC01813.jpg

DSC01814.jpg

פורסם

שבוע טוב וחג שמח לכולם.

יש מישהו שיכול לעזור לי עם התמונות?

והאמת שאני מריח מידי פעם ריח של גז באוטו

אני כבר מיואש....:-(:-(

פורסם

יש מישהו שיכול לעזור לי עם התמונות?

בועז יש מצב שאתה מעיף מבט על התמונות?

פורסם

מצטער כל עוד אינך מטפל בדליפה, אין מצב שאתבונן בתמונות ואמשיך להתייחס.

היית צריך מההתחלה לכתוב שיש דליפת גז.

אם הגז דולף, הוא מוריד את הלחץ במערכת וגם זאת יכולה להיות סיבה לקרטועים.

גם במערכת ההזרקה (בנזין), כאשר תהיה דליפה, המנוע יקרטע מחוסר לחץ למזרקים.

אני מציע לך לא להעביר יותר את המנוע לגז, בטרם תפתור את בעיית הדליפה, אתה מסתכן ומסכן אחרים.

מפאת המצות האורחים והמנגלים, טרם חיפשתי את מס' הטל' של הסוכן. :-o

בועז.

פורסם

אוקיי בועז אתה צודק ב-100% (עד עכשיו לא טפלתי בזה כי מידי פעם מריחים גז לא באופן קבוע)

אם תוכל בבקשה להפנות אותי למקום טוב ואמין שמתעסק עם E-GAS באיזור קרית מלאכי שיוכל

לבדוק אם יש דליפה.

תודה רבה.

(אני מציין שוב שהריח הוא לא באופן קבוע ואני נוסע המון עם האוטו כ-50000 ק"מ בשנה ואם היה ריח קבוע לא הייתי יכול לנסוע ככה)

• תוכן חדש...