Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

גם לי יש מערכת גפ"מ מותקנת ברכב.

קודם כל, מתי החלפת מצתים?

מצתים לא תקינים מורגשים הרבה יותר במצב גפ"מ.

שנית כל,קורה והמערכת יוצאת מכיו"ל ומדי פעם צריך להכנס למוסך לכיול מחדש.

המערכת שלך חד נקודתית? או רב נקודתית?

פורסם

שלום מקס

לצערי הבעיה לא קשורה למצתים כי גם מיד אחרי טיפול תקופתי שעשיתי לאוטו שכלל כמובן החלפת מצתים הבעיה נשארה.

דרך אגב על המצתים היו סימנים שחורים בצורת פסים שנגרמו כנראה בעקבות הבעיה שיש לי.

לגבי רב נקודתי אני לא יודע כי אני לא מבין בזה.

היום נסעתי מקרית מלאכי לחדרה עם מזגו וזו הייתה נסיעה בלתי נסבלת גם במהלך הנסיעה ובמיוחד בעצירה ברמזור הבעיה יותר

מורגשת עם מזגן עד שהיו מצבים שהעברתי את האוטו למצב בנזין עד שיתחלף לירוק!! כדי שלא יתכבה לי.:cry:

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

הרצליה זה חתיכת מרחק ממקום מגורי.

אם תהיה שוב תקלה, לחזור לשם שוב זה סיפור מההפטרה.

נ.ב. הם מתעסקים בכלל עם E-GAS?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בועז מצאת במקרה את הטלפון של הסוכן אני חייב דחוף להחליף פילטרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב לכולם!

רצתי לעדכן את חברי הפורום בקשר לבעיה שיש לי.

אז ככה..

לפני כשבוע עשיתי טיפול שגרתי לאוטו שכלל החלפת שמן מנוע מסוג 5w40 עלה לי 230 ש"ח ל4 ליטר של חברת total, החלפת פילטר שמן, פילטר אויר ופלגים. הכל מקורי של פיג'ו.

אחרי הטיפול שמתי לב שבעיית הקרטועים פחתה בצורה משמעותית! (עדיין יש פה ושם אבל בהחלט לא כמו שהיה).

מישהו יכול להסביר לי מה השתנה בדיוק שהשפיע על הבעיה?

אני רוצה לציין שבאחת הפעמים שהלכתי למישהו שמתעסק עם המערכת גז שיש לי ברכב (מסוג e-gas( הוא טען שהבעיה היא ברווח של הפלג ,כלומר, בגלל שהגז ניצת יותר לאט צריך טיפה לסגור את המרווח של הפלג כדי שלא יהיו קרטועים. לעומת הגז הבנזין ניצת יותר מהר לכן אין בעיה בבנזין.

למישהו יש דעה בנושא?

אשמח לשמוע ולעת איך אפשר לפתור לגמרי את בעיית הקרטועים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

boaznewman, זה לא הסוכן אליו התכוונתי.

הסוכן שקניתי ממנו גר ברשל"צ בבית פרטי, יש לו מחסן בבית.

לצערי לא מצאתי את מס' הטלפון שלו.

בהזדמנות כאשר אהיה שוב באזור, אקח את מס' הטלפון שלו, ואשלח לכל אלה שפנו אלי בה"פ.

בועז.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכולם על הנכונות לעזור

הבעיה של הקטועים נפתרה סופית ע"י החלפת כויל (סליל הצתה).

• תוכן חדש...