Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב. בנתיים חשבתי על פיאט פונטו ורציתי לשאול איך היא מבחינת צריכת דלק,אמינות, עלות הטיפולים והאחזקה שלה וכו'

השנה של האוטו היא בסביבות 2000 ואני מעוניין ברכב ידני, אלא אם הגרסה האוטו' יותר טובה.

תודה, רונן.

פורסם

בעיקרון הפיאט פונטו רכב זול ואחזקה זולה ולא שותה הרבה בכלל

אבל אם כבר לקנות פיאט פונטו זה רק איזה דגם ספורטיבי כי המנועים שלו לא משו בכלל ויהי מה

פורסם

מה צריכת הדלק שלה לקילומטרים? ומישהו יכול להמליץ לי על רכב אחר שמשתווה לפונטו , הסיבה העיקרית שאני מעוניין בפונטו היא שאפשר למצוא חדשות יחסית משנת 2000 והיא דיי זולה

פורסם
מישהו?

כמו שאמרו לפני.

אחלה רכב. אמין(יחסית ).צריכה(דלק) אני לא יכול להגיד לך(כי אני לא יודע על איזה מנוע אתה מדבר).

יש: 1.0(פייר) 1.1 1.2 1.3 1.6

אני ממליץ לך לחפש את ה1.3 כי בדגם XTZ יש הגה כח.(גם ב1.6 יש אבל הוא כבר לא ממש חסכוני כמו ה1.3).

בגדול אחלה רכב.

פורסם

תוסיף עוד כמה שקלים (אם אתה יכול) ותעלה ל2001-2002, אז כבר מדובר בפונטו ספייס ברמה מעט יותר גבוהה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין גיר אוטומטי בפונטו מודל 2000. וכמו שכבר כתבו לך, כדאי לך להוסיף עוד כמה ג'ובות ולעלות למודל 2001 (או במילים אחרות, פונטו ספייס).

לגבי תצרוכת דלק - ראשית אני ממליץ לך לקרוא את המדריך שלנו בנושא תצרוכת דלק. באופן כללי אתה יכול לצפות לצריכת דלק משולבת של משהו באזור ה1:11 עד 1:13.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר שאני יכול להשקיע הוא בסביבות 10K-/+

מבחינת דלק,ביטוח וטסט אני מסודר, השאלה היא כמה כסף בחודש אני אצטרך להשקיע בתחזוקת האוטו, ובמה תחזוקת האוטו מתבטאת? אולי יש איזשהו מדריך לגבי התחזוקה וכו' ?

• תוכן חדש...