Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,אני מעלה כאן תמונות של האימפרזה שלי אחרי ניקיון יסודי יסודי

שביצעתי לה ביום שישי בצהריים.

אשמח לתגובות הערות או כל דבר אחר.

למנהלים מקווה שכאן אכן נכון לפתוח את שירשור זה,אים לא אנא העבירו למקום אחר.

תודה לכולם.

תהנו, סורי רק צולם במצלמה של נוקיה פשוט :brickwall: .

תמונה0089.jpg

תמונה0088.jpg

תמונה0091.jpg

תמונה0094.jpg

תמונה0095.jpg

תמונה0093.jpg

תמונה0090.jpg

imprza new age

פורסם

קשה לשפוט לפי איכות התמונה, ככה שמכונית המלוכלכת של השכן נראת נקיה גם :]

אבל מבין אותך, איזה כיף זה להסתכל על האוטו אחרי הניקוי שהוא נקי ונוצץ, וכשאתה קונה את כל חומרי ניקוי ואז כבר מחכה לזמן שתשתמש בהם. :-o

פורסם

לצבוע טמבונים דחוף, ובנתיים להעיף את המדבקות על הטמבון האחורי זה פשוט נראה זוועה , יש לך פה אחלה של אוטו תעשה שהוא גם יהיה יפה !

בהצלחה חביבי :wink:

פורסם

תגיד אתה מאזור חדרה ?

מסתובב בחדרה הרבה ?

כל הזמן אני רואה אוטו שנראה בדיוק כמו שלך בעיר.

אה כן, אחלה ניקוי (פעם הבאה לצלם קצת יותר טוב).

פורסם

האוטו שלך נראה מדהים..רואים שהשקעת הרבה עליו מבחינה חיצונית.

לדעתי כמו דעת רבים אחרים פה,צביעה של הטמבונים בצבע אדום יעשה את האוטו יפה יותר.

פורסם

ואני רוצה להוסיף : דחוף להעיף את הפסי קישוט בדלתות זה פשוט כיעור !

אני קשה איתך כי אני רוצה שהאוטו שלך יוציא את הפוטנציאל שהוא יכול ויש בו , לצבוע את הטמבונים להוריד פסי קישוט מהדלתות לעשות החלקה לאוטו.

מקדימה בגריל אתה יכול להביא מטירה בגרושים רשת כוורת יפה כזאת זה באמת גרושים, ותאמין לי שזה יצא פצצה

מי שחושב כמוני ישים :evil:

בתודה מראש וגם מהגוף :wink:

בן

פורסם

רואים שהרכב מטופל עם המון אהבה וזה הכי חשוב.

אני חושב שאתה צריך לשנות את צבע הטמבונים, המשחק הגס עם השחור והאדום

ממש לא מתאים לרכב.

התוספות בסדר גמור אבל הטמבונים הורסים וחבל.

אחרי צביעת הטמבונים אני בטוח שהרכב יראה מדהים.

שלומי.

פורסם

לילה טוב לכולם,קודם כל אני מודה לכולכם על ההערות והעצות שלכם כאן,רק הבעיה היא שאני חושש שאחרי צביעת הטמבונים

כל נגיעה ומכה קטנה הצבע יתקלף ויבאס אותי מיכוון שבטח עלות צביעת 2 טמבונים כאלו קצת יקרים.

לגבי הפסים הזוהרים תקנו אותי אים אני טועה אבל החוק מחייב רכב משנת 93 או 94 לנסוע אים פסים זוהרים לא?

אשמח לקצת מידע בנושא זה,מה גם שאני אישית שונא אותם שהם כל כך מכערים את הרכב מאחורה.

שאלה אחרונה:לגבי הפסי קישוט לאורך הדלתות,היכן אני יכול להסיר אותם מבלי לפגוע בצבע של הרכב או כל נזק אחר?

שוב תודה לכולם.

נ.ב. איך לדעתכם יראה הגא'נט הזה על הרכב?

תמונה0073.jpg

תמונה0074.jpg

imprza new age

פורסם

לגבי ההוצאת פסי הקישוט מהרכב זה לך לפחח שיעשה לך את זה בצורה מקצועית הוא גם יצטרך למלאות לך את החורים שיהיו אם זה פסי קישוט שמוברגים לדלתות ולא מודבקים בכל דרך שתסתכל על זה אתה צריך ללכת לפחח.

עכשיו לגבי הג'אנטים - מתי אתה מארגן לי כאלה בול עם 4 חורים ומידה 16 ומתי אני פוגש אותך ? !

זה בדיוק מה שאני מחפש לשים על האיביזה שלי אבל הם 5 חורים ואני צריך 4X100

פורסם

בוקר טוב לכולם,אני השבוע ניגש לפחח טוב חבר מתל אביב שסידר לי את החלודה בגג שהיה לי

דיברתי איתו על מחיר וקיבלתי הצעת מחיר מעולה באמת שקשה מאד לסרב לה.

לדעתי הרכב יצא ממש יפה וישנה את כולו .

לבחור אים האיביזה,הייתי שמח מאד למכור לך את הג'אנטים האלו אים הם היו מתאימים לך אבל אני יכול לעזור לך

בלי בעיה,יש לי חבר טוב מאד שמייבא ג'אנטים אז אים אתה מעוניין בכאלו ג'אנטים צור איתי קשר בפרטי ואעזור לך.

שוב תודה לכולם.

נ.ב. ככה לדעתי יצא הרכב אחרי צביעת מגינים והורדת פסי קישוט,וקצת אולי צביעת של הג'אנט לשחור.

123456.jpg

imprza new age

פורסם

לפי דעתי יהיה הרבה יותר יפה אם לא תצבע את הידיות ולא תוריד את הפסי מגן ואת הפס הזה שעל הפגוש תשאיר בשחור ורק את שאר הפגוש תצבע

זה לא יפה שהכל הכל בצבע האוטו...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

רק ''יותר יפה''?

זה יצא מדהים.

לדעתי, אם אתה כבר מחליף את הג'אנט (לפי מה שהבנתי), נסה להשיג ג'אנט עם מסגרת בצבע אדום.

כמו ברכב של פיליפ שנראה מדהים לדעתי (התמונה נלקחה מהשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301230&highlight=%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94+%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4 ):

nktrncr5hjmd.jpg

בהצלחה.

שלומי.

• תוכן חדש...