Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחר שאני לא בדיוק אוהב את הסאונד של המורל הייבריד , החלטתי לעשות שינוי דרסתי ולהחליף את הסט .

אני מחפש משהו בסגנון הוופרים שיש אצל עידן דויד ברכב , אז את הטווטרים יהיה לי (בדיוק כמו שלו) ועכשיו בעיית הוופר, אני לא מצליח להשיג את הוופר כמו הרוקפורד שיש אצלו (שמאוד אהבתי אותם) ואני מחפש סוגים דומים .

האם הוופר K2P יוכל לעבוד של הקרוסאובר של מורל הייבריד בלי בעיות בהתנגדויות ?

האם יש למישהו להציע סוגים דומים של וופר כמו שאני מחפש (הרוקפורד) ?

האם כדי לעבור ל3WAY ע"י הוספת וופר 4" שינגן כמו מיד ?

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמח שאהבת את הוופרים של עידן כי יש לי בדיוק כזה ברכב.קיבלתי מעידן למשמרת והם אצלי מקבלים משמרות של וואטים לממברנה.:lol:

גם אני ניסיתי בשעתם לבצע חיפוש אחר סט כזה ברחבי האינטרנט ופעם אחד הם נמכרו באיביי.

הדגם הוא POWER 64 ואולי תצליח "לדוג" אותם היכן שהוא.

מה שכן,יש למכירה ביד 2 סט שאמור להיות דומה של רוקפורד מדגם הFNQ שנמכרים במחיר מציאה על ידי אדי מחיפה.פנה אליו ,ושמע אותם.אולי תאהב אותם.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אני הייתי טס על ההמלצה של ליאור (ארזה) היות ומדובר בדבר היחידי שמתקרב אצל אותו היצרן לוופרים שיש אצל עידן.

מעבר לזה פוקל K2P או וופרים של פוקל אוטופיה הישנים יהיו המלצה חמה מאוד.

MBQ סדרות הQ תהיה המלצה טובה מאוד.

HAT קלארוס או אפילו הוופרים של הסדרה החדשה - סדרת הכניסה החדשה שלהם - אימאג'ין יכולים לפגוע טוב.

בעקרון - וופרים גרמניים כמו להזמין ETON למשל ממדיסאונד יכולים להיות פתרון טוב אבל הייתי נצמד לקיים ולמוכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן אני אקשיב להצעתכם לשמוע את הוופרים הללו, אני חושב שמהביקורות הם קנו אותי ;)

צריך לראות יש 2 כאלה שמוכרים אותם .

לגבי המידים אני עדיין מחפש את המיד של המורל אחר"כ נחפש את הקרוס =)

נראה לי יקר מידי קרוס ב 500 ש"ח,במיוחד שיש לי 3 סוגים של קרוסים בבית , אז השאלה היא האם אני יכול לעבוד וופר+טווטר על קרוס של מורל הייבריד + מידרנג' חתוך איכשהו בעזרת המכשיר + המגבר ?

האם יש הבדלים גדולים בין הקרוס של ההרצ' לבין הקרוס של המורל ? 3WAY ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם אני לא טועה ממברנה שלהם עשויה קוולר כמו כו גם K2P וגם סדרת וונדיום של ריינבו ,כך שצריכים הם להישמע דומה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

האם זה נשמע כמו נגיעה קטנה ב SQ :cry:

איך נשמע לך הסטאפ הזה ? האם הוא יכול להשתלב טוב ? להפעיל כמו שרשמתי עם הקורס והמיד ?

יעקב

פורסם

אז יעקב-מה הבעיה?

3 סוגים של קרוסים שוכבים לך באפס מעשה בביתך מחכים שתיגאלם מתרדמת החורף שלהם.

קנה איזה סט וופרים שתרצה ותתאים להם איזה קרוס שאתה חושב לנכון ולמשמע אוזנייך.

לא חושב שתיפול פה.

פורסם

האוזן שלי מבינה הרבה ברעש ולא במה יותר איכותי וטוב לרכיב אני צריך לציין ... למרות שאחרי ששמעתי אצל עידן זה פתח לי שם משהו :x

מלבד זה שאוזן אחת חצי הלכה לי מהסאב הזה (כן עשיתי בדיקות :cry: ) .

אני חושב שגם צריך לשמוע אצלך שיש לך אותו וופר כמו אצלו :x

יעקב

עריכה :

עוד שאלה קטנה וקצת עקומה - לא מצאתי בFAQ או בחיפוש , איך אני מבטל חיתוך מהמגבר ? יש אפשרות לעשות את זה ?

שהחיתוך יתבצע רק מרדיו דיסק ?

הכוונה היא להשם את המגבר על HZ הכי גבוה ועל FULL (לא LOW/HIGH) ואז לחתוך מהרדיו דיסק או איך ?

פורסם

הייתי אצל עידן יום אחד כדי לערוך לסט מבחנים ולעמוד על ההבדלים ביניהם.

אצלי הסט מחובר על הקרוסים של MB וחוץ מהפיכת פאזות והרמת גיין-זה בעצם הכל.

אצל עידן יש הגברה בריאה מאד(כ 350ו אט רמס),איטום וקרוס 3 וואי.

ההבדלים הם מינוריים אבל מורגשים בחיפוש.התדרים הנמוכים אצלו נשמעים קמעה טוב יותר ועל פניו נראה שהבאסים קל להם יותר עקב ההגברה ואו האיטום.

אצלי הם מקבלים (110 רמס) ללא איטום בכלל אבל בגובה הברכיים ובזויות לכיוון הפנים.

תחום המיד בולט אצלי קמעה בגלל זה כנראה.(ואולי גם הקרוס משחק תפקיד).

הסט נותן בראש ברמות מטורפות ולפעמים אני עושה לעצמי מבחן עיוור של השמעות עם סאב ובלעדיו.זה פשוט לא נתפס.

אבל-באסים ועוצמה זה לא מספיק והכל בחיים...

כרגע אני בשלב של העברת חיוט חדש לשני הצדדים,החלפה לטויטרים קרמיים שיגיעו עוד מעט ומעבר לאקטיבי.מקווה שעם המעבר לאקטיבי אוכל לנצל יותר את הסט.

ואגב,יש לנו אותו ר"ד מה שאולי יעניין אותך עוד יותר.

ליאור

פורסם

יש לך ולו את אותו הר"ד ?

שמע אני הולך על אותו כיוון איתכם , נראה איך ה FNQ המדובר ...

לגבי הטווטרים גם אני מחכה להם =) כרגע אני גם בלי איטום וגם לא יותקן עד המעבר לרכב אחר.

תודה רבה לך על ההמלצות :)

יעקב

פורסם

כמה חידודים.

לי ולך יש את אותו דגם הר"ד.

אתה צריך הגברה בריאה לסט כזה.

הFNQ שונה מהסט שלי ושל עידן מבחינת משקל,חומר,ממברנה וגודל המגנט.:twisted:

לא שמעתי את הFNQ ואינני יכול לחוות דיעה ולומר לך אם הם דומים לסטים שלי ושל עידן.שמעתי המלצות שזה סט בועט וחזק אבל ברור שתמיד עדיפה שמיעה אישית.

במחיר שאדי מחיפה מוכר ומה שאתה מחפש-נראה לי שזה מתאים.

בהצלחה ידידי

ליאור

פורסם

מישהו יכול לענות לי על השאלה ששאלי מקודם , איך מבטלים את החיתוך מהמגבר ועוברים לחיתוך רק מהרדיו דיסק ?

פורסם

בסופו של היום,או בסופו של דבר מי שצריך להנות מסאונד אלו יהיו האוזניים שלך. SQ זה מושג גדול מדי כך שאתה לא יכול לשייך אלמנט מסויים להגדרה זו.ב SQ אתה צריך לקבל טונאליות אחידה כמה שיותר,ותוצאה זו לאו דווקא תמצא חן בעינייך.אם אהבת רמקול אז תרכוש אותו ותהנה ממנו בכל פעם שאתה מפעיל את המערכת שלך.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
גם אני ניסיתי בשעתם לבצע חיפוש אחר סט כזה ברחבי האינטרנט ופעם אחד הם נמכרו באיביי.

הדגם הוא POWER 64 ואולי תצליח "לדוג" אותם היכן שהוא.

מה שכן,יש למכירה ביד 2 סט שאמור להיות דומה של רוקפורד מדגם הFNQ שנמכרים במחיר מציאה על ידי אדי מחיפה.פנה אליו ,ושמע אותם.אולי תאהב אותם.

בהצלחה

ליאור

הדגם שיש לך POWER 64 הוא דגם מעולה, שיוצר מ94 עד 97, הFNQ שהחליף אותו ב98 היה זול יותר ופחות טוב לטעמי.

-

פורסם
מישהו יכול לענות לי על השאלה ששאלי מקודם , איך מבטלים את החיתוך מהמגבר ועוברים לחיתוך רק מהרדיו דיסק ?

את הבורר HPF\LPF\FULL הקשור לערוצים הרלוונטיים יש להעביר ל-FULL וזהו. ברגע שהוא על FULL, בורר התדרים לא משחק תפקיד. קח בחשבון שאם במוסך מנתקים מצבר אז ההגדרות מתאפסות ואז ה-HU מעביר שוב הכל ללא סינון, וצריך להזהר שהאלמנטים לא ייפגעו.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...