Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לייעץ לי לגביי הרכב, שנת 06 36.000 ק"מ יד ראשונה ,ידני,מה אתם אומרים בכלל על פולו?

פורסם

רכב איכותי וטוב. השנתונים שאחרי 2005 הרבה יותר אמינים ואיכותיים ממה שהיה לפני כן.

עם גיר ידני ועם המחירון הדיי נמוך שלו , אני חושב שבמדובר בבחירה טובה מאוד.

לאחרונה החלפנו משנתון 2003 לשנתון 2008 וניכר שיפור באספקטים רבים כולל מנוע וגיר. (וגם איכות חומרים).

המחלות לפני המתיחת פנים היו קויילים וחלונות חשמל קדמיים (בערך 500 שקל לכל קוייל פלוס 600 שקל לכל חלון חשמל),

לפי מיטב ידיעתי בשנתונים המתקדמים (2006 ואילך) הבעיות הללו כבר לא יהיו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי מיטב ידיעתי כן, אתה יכול להתייעץ עם מוסך רון.

הבעיה בפולואים הללו בשנים המוקדמות (2003-2004) שערכי הסף שמקפיצים תקלת חיישן/מחשב היו הדוקים מדי ואז (ואני מצטט את רון ממוסך רון) כל פעם שהפלצת ברכב, נדלקה נורת CHECK ENGINE למרות שאין באמת בעיה.

תכלס, מה שקרה זה שפעם בחצי שנה היתה נדלקת נורה ונכבית לאחר כיבוי והדלקה של הרכב.

אחותי עברה לפני כמה חודשים ממודל 2003 למודל 2008 והיא מאוד מרוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...