Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור הת'רד הזה הוא פועל יוצא אך ממוקד יותר של הת'רד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290687&page=21

רק בעוד שהת'רד הקודם התמקד (התפזר יותר נכון...) בכל הנושא של הרמת הפרוייקט - הת'רד הנוכחי יתעסק אח ורק בתוצאות וברשמים של לאחר המעשה.

כפי שליאור - ארזה הציע אני אחלק את זה לבעד ונגד ואסכם.

נגד

למה אני מתחיל דווקא בשלילי? כי אני פולני ואני תמיד רגיל להיות שלילי קודם כל ואח"כ להיות אופטימי :-D

1. מצריך המון המון השקעה, מחקר, ידע, סבלנות

2. בפרוייקטים מסוג זה צריך לפנות מקום נוסף למחשב עצמו והמסך עצמו לקח את המקום של הHU.

3. הרכב מתמלא באביזרים שמושכים תשומת לב ולכן החשש מגניבות גדול יותר.

4. היות והכל מרוכז במקום אחד - תקלה אחת וכל המערכות הבידוריות של הרכב מושבתות - אלא אם כן מזגן נחשב כמערכת בידור...

5. לעיתים המסך מצריך בניה - במקרה שלי נחסך ממני אך המסך הרבה יותר קל לגניבה והרבה יותר בולט - חסרון אדיר מהפן הזה.

6. לא בטיחותי - הדפדוף בין התיקיות בזמן נסיעה מהווה מכשול שצריך להתרגל אליו.

7. פקטור האשה... לא צריך לפרט יתר על המידה. אפשר להיות פחות שוביניסט ולקרוא לזה פקטור חוקי מרפי פמיניסטיים :-P

בעד

1. מסע ארוך ומפרך שיש בו לא מעט בורות - אך יש בפורום הזה מומחים אמיתיים כמו גורל, אופיר, חגי ועוד ועוד שהופכים את הפרוייקט הזה לכמעט קליל ברמה בלתי נסבלת :wink: ובסופו של דבר הנאה תגיע מכל כוון אפשרי בין אם זה חקירה עצמית או הכיף האדיר הזה לדעת שיש חברים טובים בפורום.

2. אין יותר דיסקים - נגמר! אין יותר נסרט לי, אין יותר איפה שמתי את השיר הזה אין יותר מותק את יכולה להגיע למושב האחורי לשלוף את התיקיה? ואז אופס נתפס לה הצוואר ואין סקס... :-D

3. GPS, מצלמת רוורס צבעונית, רדיו, מוזיקה, טלוויזיה, אינטרנט, וידאו, דיבורית BT, חיישנים לסריקת תקלות מנוע, לוח מחוונים אלקטרוני - הכל אפשרי והכל תחת מטרייה אחת.

כל רכב הכי קטן וחסר אבזור יכול להפוך פתאום לרכב עם פינוקים של רכבי יוקרה.

4. הסאונד... הסאונד... הסאונד....

5. אפקט הוואו.

6. העלות של הפרוייקט לעומת עלות של HU באותה רמה לעומת כמות האבזור שמקבלים במקביל היא חסרת תחרות ללא עוררין!

ההבדלים

ההבדלים המיידיים בסאונד הם:

הסאונד הרבה יותר צלול, הרבה יותר נקי.

אפשר להביא את המערכת לעוצמות שלא ידעתי שהיא מסוגלת להגיע אליהן ללא עיוותים.

הסאב וופר - לא ידעתי עד כמה הוא נמרח עם הHU הקודם עד שעברתי למחשב רכב - מדהים איזה סאב ממזר זה, קטן קטן אבל ממזר גדול! ואותו דבר לגבי הוופרים.

הGPS - פשוט מבדר לשמוע את הקריין במרכז הבמה :-D

ההשתלבות של הטלפון עם כל המערכת היא פשוט מהנה (כרגע עוד בלי המיקרופון - אבל הרעיון והביצוע)

סיכום

מבחינת נוחות התפעול - הייתי חוזר לHU סטנדרתי בכל רגע נתון - אני מודה, המחשב רכב הוא מאוד לא נוח ולא בטיחותי לעומת HU עם מעט כפתורים ופחות אפשרויות.

אם אני נותן את הרכב לטיפול - אני מנתק את הביט1 ושולף את המסך ומשאיר אותו בבית - לא בגלל שאני פוחד שיהרסו לי משהו (גם בגלל זה כמובן) אלא בגלל שאני פוחד שמי שיקח לי את הרכב לטיפול (רכב ליסינג) ימות לי בדרך מתאונה קטלנית בגלל שהוא לא שם לב למה שהוא עושה על הכביש.

אין ספק שצריך להתאמן על זה ולדעת מתי כן להתעסק ומתי לא וגם עם מה כן להתעסק ומה לא ומתי - האשה תאמינו או לא עברה הדרכה מקיפה ונסיעת מבחן וסיכמנו שיש פעולות שהיא פשוט לא עושה תוך כדי נהיגה אלא רק בפקק או בעמידה בחניה או רמזור.

בהפעלה הראשונית שלי של המערכת אני פשוט שמעתי את הבמה צונחת לרגליים - ואז הקסם קורה, הראש, המוח מתרגל לזה והגובה מתפס מיד חזרה לאיפה שהוא אמור להיות - זה הכל פסיכולוגי רבותיי! תתקינו בקיק פאנלים ואל חשש.

הסאונד מדהים, נקי, ברור, צלול, הכל במקום הכל נשמע נכון וגם בווליום נמוך יש כל כך הרבה באס עכשיו שזה פשוט מדהים.

לסיכום - אחלה בחלה!

שוב תמונות.

DSC_0444.JPG

DSC_0447.JPG

DSC_0448.JPG

DSC_0467.JPG

DSC_0468.JPG

DSC_0469.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכחתי להשלים את המשפט אפרופו - אני בהתחלה שלילי אח"כ אופטימי ואח"כ מבין למה הייתי שלילי מלחתכילה :-P

ואפרופו - יש באגון בפורום והנתיב המקומי של המחשב שלי הודבק ממש מעל התמונות - זה פאק אבטחה חמור וחילול פרטיות חמור אפרופו כי עכשיו כל העולם ואחותו יודע איפה אני שומר תמונות למשל... הנהלת פורום - שימו לב!

*** הורדתי את הPATH בעצמי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברכב הבא שלך- מסך קבוע עם כיסוי.

ברכב הבא שלי- גם :twisted:

שמח שאתה שמח, ומאחל לך לנסוע רק בדרכים פקוקות ! :lol:

מתחדשת*

פורסם

תודה :-P:?

באיזשהו מקום - כל עוד שאני לא צריך להשתין דחוף - גם פקק נראה עכשיו כמו משהו לא כל כך נורא 8)

בקרוב אצלך - אינשה-אללה

לל"ט לבינתיים

Pioneer TS-X150

פורסם

עכשיו - לאחר הברכה של אלכס - אני יכול להתחדש ולהנות :-P

הגעתי לנירוונה

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש, המארז נראה מאד מושקע.

גם שלי בדרך, עם שאר המערכת, זה דבר שמאד תופס תאוצה פה בפורום.

הכי הכי חשוב, תנהג בזהירות.

יום טוב.

under construction...

פורסם

תתחדש!

אני גם חשבתי על מעבר לCARPC,אבל אחרי ששיחקתי עם המחשב ברכב של מישהו,

זה עבר.

כל נושא הTOUCH ממש מעצבן אותי,וגם הזמן הדרוש להרים כזה פרויקט,כולל הזמנת חלקים,הרכבה,

תוכנות,תיפול בתקלות ובאגים,גורם האישה גם עמד על הפרק

אז ירדתי מהCARPC,וטוב לי עם הIPOD שלי.:-D

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני הרבה יותר פחדתי כל הזמן מגורם האשה ועכשיו אני מנסה להתגבר על גורם החוסר נוחות ואני עובד על שני דברים במקביל - אעבוד על שני דברים במקביל:

1. יצירת פלייליסטים מוכנים מראש של סגנונות המוזיקה.

2. רכישת שלט קטן ודק למערכת ההפעלה שיכול לתמוך בכמה שיותר הוט קיס - ואני צריך עכשיו למצוא איפה יש רשימת הוט קיס לRR בין אם זה משהו שקשור בסקין או בתוכנה עצמה.

לאט לאט - אני שומר את זה לשעות הלילה הקטנות לבינתיים - לא דחוף.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש..

אני מחכה שהמסך והספק יגיעו וסיימתי את פרוייקט הCAR-PC (החלק הקל שבו..)

שאלה בקשר לדיבורית במחשב האם היא תעבוד מתישהו או שאין דרך להפעיל אותה? כי הבנתי שיש בעיה עם המיקרופון הרגיל..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

טרם ניסיתי לחבר את המיקרופון בתוך הרכב אבל בתוך המשרד בעבודה זה עבד לי יפה מאוד - הבעיה היא שהייתי עם אזניות על הראש...

בכל מקרה היום בערב אני הולך לעבור על קובץ שנקרא keytbl.ini ולראות אם יש שם מיפוי להוט קיס (או מתישהו השבוע בעזרת הפנאי).

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...