Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במנורות philips xtreme power h4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ שתקשיב לאנשים שהתנסו בפועל ולא לאנשים שמתבססים על שמועות.

אני עם הדיימונד ויז'ן מאז חודש אוגוסט 2008 ואין שום בעיה עם העוצמה. יתכן שהן חלשות באחוזים בודדים אבל העניין נבדק ע"י מודד LUX ונמצא תקין ועומד בתקן.

אין לי מושג באיזה רכב אתה עומד לשים אותן, אבל זו גם פונקציה של הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממליץ שתקשיב לאנשים שהתנסו בפועל ולא לאנשים שמתבססים על שמועות.

אני עם הדיימונד ויז'ן מאז חודש אוגוסט 2008 ואין שום בעיה עם העוצמה. יתכן שהן חלשות באחוזים בודדים אבל העניין נבדק ע"י מודד LUX ונמצא תקין ועומד בתקן.

אין לי מושג באיזה רכב אתה עומד לשים אותן, אבל זו גם פונקציה של הרכב.

אחי אתה אתה אומר אני מאמין לך ואני הולך להשים אותם על mazda lantis 323 2004,ואם אתה יכול לעלות לי תמונות של הדימונד וזי'ן על האוטו שלך.

פורסם
בבקשה

ואאו אחי תודה בדיוק מה שאני אוהב אחי, עכשיו השאלה.

ומפנים רואים טוב?

ומאיפה אני יכול לקנות אותם באזור אשדוד תל-אביב וזה.

וזה יהיה טוב לרכב שלי mazda lantis 323 2004.

ואם אני ישים את ה-blue vision יתן גוון לבן ולא חכלחל.

לא שאכפת לי שיהיה גוון חכלכל אבל יהיה כיאלו משהו דומה לזה הblue vision.

פורסם

לא יודע אם הייתי שם כאלה נורות על מזדה לנטיס.זה לא רכב שהגיוני שתהיה עליו תאורה בגוון הזה.

בשילוב עם חלונות שחורים (שאני לא יודע אם יש לך) זה צועק למשטרה לעצור אותך לבדיקה.

אני הזמנתי מחו"ל אז אין לי מושג איפה יש בארץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובגולף זה כן הגיוני, והמשטרה לא תעצור בשילוב עם חלונות שחורים?

גם גולף יכול להיות רכב של ערסים. בדיוק כמו לנטיס.

מר לנטיס - לדעתי, אל תשבור ת'ראש, שים OSRAM COOL BLUE - אתה יכול לקנות באוטודיפו הקרוב לביתך, וזה סוגר לך ת'פינה.

פורסם
תשאל איפה שרכשת את הנורות הקודמות,אם אין להם אז נשארה רק אופצית הזמנה מחו"ל.

http://www.autolamps-online.com/index.htm

רכשתי את ה philips xtreme power שבוע שעבר ב GLTV ושאלתי אם יש,את הדימונד ויז'ן והיא אמרה שיש אתם בעיה,

ובתקן ושהיבואן של פיליפס לא כל כך מצליח להכניס אותם לארץ,את ה blue vision,וxtreme power אין בעיה כרגע.

וגם אני חושב שעל הגולף באמת יכולים לבוא בדיוק כמו על המאזדה אבל אם אתה,אומר שזה חוקי אז למה אני צריך לפחד

מהבדיקה של המשטרה.

ואחי אם יש לך תמונות של ה osram cool blue לראות על איזה רכב,את איכות התאורה השמח מאוד תודה.

פורסם

צודק.

תודה על התמונה זה נראה סבבה אבל מה שיש לאייל יותר איכותי, אני רק רוצה לדעת אם זה חוקי הדיימונד ויז'ן, ואני אולי יכול להזמין אותם מebay עכשיו אני מתלבט בין philips blue vision לבין philips diamond vision.

ה-blue יודע שהוא חוקי אבל לגבי, הדיימונד ויז'ן אני עדיין לו יודע ואני יותר מפחד מהורדת האוטו מהכביש מאשר נורות.

• תוכן חדש...