Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום דלתות

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בדירה מחולקת, כאשר יש מבואה בין הדלת הראשית ל2 דלתות עץ רגילות לכל דירה. היקרות מבודדים את הרעש נהדר, אבל מגיע מהדלת (כאשר שתיהן סגורות) רעש. אני אשמח לשמוע פתרונות (זולים ככל האפשר), שיכולים לכלול אפילו דלתות חדשות (הדירה בבעלות המשפחה).

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

צודק ב100%, תודה, אבל הפתרונות שם לא כל כך מתאימים לי. אני מחפש משהו מקצועי שאוכל להציג כאשר בדירה יהיו 2 דיירים בשתי הדירות. ההחלפה של תכולת הדלת נשמע נחמד אבל לא נראה כאילו מישהו בשרשור ממש ניסה...

פורסם

האמת שטרם יצא לי לנסות.

אבל היי, הבוקר מצאתי את הג'קסון הישן שלי! עכשיו יש לי תרוץ אחד פחות :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני גם חושב שאני צריך מישהו שיעשה את זה במקומי, כי לקח לי כמה שניות להבין שאתה לא מדבר על גיטרה, וזה היה בעיקר בגלל הלשון...

• תוכן חדש...