Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

תקופה לא קטנה שהייתי לי נזילה מהרדיאטור, וכל יומיים הרכב היה מאבד חצי ליטר. ממש אפשר היה לראות את המים מטפטפים מהרדיאטור.

פתאום - כבר שבועיים - אין שום זכר לנזילה. לא מאבד גרם מים. משהו מוזר.

יש לכם הסברים לתופעה?

תודה :)

פורסם

היה פעם פרק במקגיוור שהוא תיקן רדיאטור מחורר מכדורים ע"י כך שהוא שפך ביצה של ציפור פנימה, אולי יש קן מעל האוטו?

:)

נ.ב. למה לא תיקנת את הנזילה בעצם? (אני כבר רואה את מודעת המכירה: רכב מושקע ושמור, לא נחסך עליו שקל, מחיר נדרש : 20K מעל המחירון :D)

היתה לי נזילת שמן מהבוכנה שמרימה את המכסה מנוע כשפותחים אותו, לא ישנתי טוב בלילה עד שלא החלפתי, אז לסחוב נזילה כזו ? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הסיבה שלא תיקנתי את הנזילה היא תקופה המבחנים. בחודש האחרון הרכב גם ככה כל הזמן בחניה, וזמן לבזבז יום במוסך בכלל אין לי. יום חמישי מבחן אחרון :)

יש רעיונות למה? האמת זה הסקרנות, כי רדיאטור גם ככה תכננתי להחליף מן הסתם.

היה פעם פרק במקגיוור שהוא תיקן רדיאטור מחורר מכדורים ע"י כך שהוא שפך ביצה של ציפור פנימה, אולי יש קן מעל האוטו?

:)

נ.ב. למה לא תיקנת את הנזילה בעצם? (אני כבר רואה את מודעת המכירה: רכב מושקע ושמור, לא נחסך עליו שקל, מחיר נדרש : 20K מעל המחירון :D)

היתה לי נזילת שמן מהבוכנה שמרימה את המכסה מנוע כשפותחים אותו, לא ישנתי טוב בלילה עד שלא החלפתי, אז לסחוב נזילה כזו ? :)

פורסם

עשיתי כ-5 נסיעות עירוניות קצרות סך הכל בשבועיים האחרונים.

לא איבד כלום. במצב שלפני היה מאבד חצי ליטר.

מוזר :)

פורסם
תוך שבועיים קורוזיה ואבנית?

שוב, את הרדיאטור אני אחליף. אבל הסקרנות....

אפשרי ביותר !

חלקיקי אבנית ושבבי חלודה מסתובבים להם ברדיאטור (ישן /לא מטופל), כאשר ישנה נזילה כל החלקיקים

נמשכים למקור הנזילה וכולם יחד יכולים לסתום את הנזילה.

אבל כמו שנאמר לך שזה זמני, לפי דעתי לך תבדוק את הרדיאטור שלא תתקע עם נזילה רצינית.

בהצלחה :wink:

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

• תוכן חדש...