Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט צינורות למנוע זטק .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בבעלותי פורד פיאסטה 95 דגם si (כן כן השחורה) .

כל הזמן יש לי בעיות ונזילות בצינורות המים.

רציתי לדעת האם יש קיט מיועד לרכבים ולמנועים האלו כדי שיתאים בול בלי שום כיפופים מיותרים ומעברים צרים מדי למיניהם.

תודה מראש על העזרה.

יוגב.

פורסם

שלום רב, ושבת שלום,

אנסה לעזור לך בזה שקודם כל תחליף צינורות ובמיוחד את הצינורות המפוצצים שלך זה עלול לגרום לחום מנוע בריחת מים ( תלוי איזה צינור ) וזיופים במנוע.

לרוב מוסכים מיבאים צינורות שמותאמות לכל סוג רכב שהוא.

אני הייתי ממליץ על צינורות סיליקון, הם עמידים יותר בטמפ' גבוהות חזקות יש להם בלאי נמוך, והם גם יפות :).

שבת שלום וערב טוב

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

שלא תבין לא נכון.

הצינורות חדשים .

הבריחה היא מהחיבור .

אם יש צינורות עם כל הזוויות והסיבובים והעיקולים אני ישמח לדעת.

תודה.

יוגב.

פורסם

קודם כל, יש.

יש לכל רכב כל סוג של צינור עם כל העיקולים והזוויות.

ואם יש בריחה מחיבור הבנדים אז כנראה שלא הוכנסו כמו שצריך ולא הוחלפו כמו שצריך או שלא חיזקו את הבנדים כמו שצריך.

תפתח בנד בנד ותכניס את הצינור עד עד הסוף ותחזק את הבנד שיושב על הצינור קצת לקראת הסוף.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

סבבה אני יעשה את זה מחר על הבוקר!

אבל אם מישהו יודע מאיפה אוכל להשיג סט כזה כללי של הצינורות אני ישמח לדעת.

תודה.

יוגב.

• תוכן חדש...