Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סראונד לא יהיה לך, אני מבטיח לך.

לדעתי עדיף לך עכשיו לקחת דוטק, ואם אתה רואה שלא מתאים לך אז לקנות אחוריים, חבל שתצטער על זה אחרי זה...

שרון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מדבר על סראונד כמו במערכת קולנוע ביתי אני מדבר על זה שהצליל יבוא גם מאחורה וגם מי שמאחורה יהנה.

עכשיו אני בסרטים על הרדיו דיסק, אין את הדגם שרציתי בשום מקום (רציתי את ה4050 של פיוניר) ואני מחפש רדיו דיסק בעלויות דומות עם 3 יציאות וUSB.

שאלה:עם רדיו דיסק 2 יציאות אני יכול לחבר שתיי מגברים שמתפצלים לרמקולים קדימה, אחורה וסאב?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

טל? יצא לך להיות פעם במסיבת יער/טבע שמביאים משאית ועל המשאית יושבי הDJ וכולם באים לרקוד הם אם הפנים כלפי הDJ עכשו יש את אלו שבהתחלה ואם גם את אלו שבסוף כביכול מאחורה אלו שמאחורה לא שומעים ? לא נהנהים? אז הם כן שומעים וכן נהנהים אולי קצת פחות מימי שנימצא קדימה אז אתה נוהג ברכב ומוציא מהכסף שלך בישביל שהאנשים מאחרוה ישמעו ולא אתה אז כך ותבנה לו את המערכת ברכב ולא אצלך שהוא ישמע לקיצור מה שאני אומר לך אתה תישב קדימה תישמע באיכות וחזק מי שיושב מאחרוה גם כן ישמע אולי לא כמו שאתה תשמע אבל אני יכול להביטח לך שימשמע ניראה לי שהבנתה!

אלפיין:אך הגעתה לזה שהטמפו נישמע בדיוק כמו הדוטק זה לא אותו רמה

פורסם
טל? יצא לך להיות פעם במסיבת יער/טבע שמביאים משאית ועל המשאית יושבי הDJ וכולם באים לרקוד הם אם הפנים כלפי הDJ עכשו יש את אלו שבהתחלה ואם גם את אלו שבסוף כביכול מאחורה אלו שמאחורה לא שומעים ? לא נהנהים? אז הם כן שומעים וכן נהנהים אולי קצת פחות מימי שנימצא קדימה אז אתה נוהג ברכב ומוציא מהכסף שלך בישביל שהאנשים מאחרוה ישמעו ולא אתה אז כך ותבנה לו את המערכת ברכב ולא אצלך שהוא ישמע לקיצור מה שאני אומר לך אתה תישב קדימה תישמע באיכות וחזק מי שיושב מאחרוה גם כן ישמע אולי לא כמו שאתה תשמע אבל אני יכול להביטח לך שימשמע ניראה לי שהבנתה!

אלפיין:אך הגעתה לזה שהטמפו נישמע בדיוק כמו הדוטק זה לא אותו רמה

סיבכתה אותו אבל אם הוא יתעמק בהסבר זה נכון לגמריי ואני מסכים איתך!

יפגע לך בכיוונים , ועצה שלי תחסוך כסף תשקיע על טמפו , הדוטק לא קניתי כי הוא נשמע בול כמו הטמפו.

לימדתה אותנו משהו חדש.שמעתה בכלל טמפו ודוטק באותו סט אפ שאתה משווה בינהם בכלל?רמות שונות לחלוטין

פורסם

מישהו פה ממליץ לי ללכת לרופא אוזן אף גרון ? כי אני שמעתי את הסטים האלה על המערכת שלי וכן , אותו דבר אז מצטער שיש לי סתימות חברייה

תהליכי שיפוצים

פורסם

"איש איש בשמיעתו יחייה"

הדוטק באמת לא אותו רמה בכלל, לא הטוויטרים ובטח לא המידים.

בבמה יש רמקולים רק מקדימה, רמקולים מאחור לא יתנו לך כלום חוץ מלהרוס לך את הבמה.

שרון.

פורסם

הדוטק בכמה רמות מעל הטמפו בכל פרמטר ברמת המידבאסים והקרוסים, בטוויטרים הסט פחות מוצלח לטעמי.

ואני שמעתי אותם על אותו סטאפ.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
מישהו פה ממליץ לי ללכת לרופא אוזן אף גרון ? כי אני שמעתי את הסטים האלה על המערכת שלי וכן , אותו דבר אז מצטער שיש לי סתימות חברייה

חבל מאוד שאתה מטעה אנשים וזאת ממש לא הפעם הראשונה. אני לא יודע על סמך מה אתה שואב את כל המידע שאתה כותב.

פורסם

+1 ליוסי/יוסי השני:-o

אני לא יודע עד כמה בעייתית האוזן של אדם כלשהו,אבל היא העיקר בתחום האודיו לרכב,ואם בין סט לסט אין הבדל לא היו שידרוגים,אז הלוואי והאוזנים שלי היו אומרות לי שדוטק נשמע בדיוק כמו המורל סופרימו,זה היה חוסך לי הרבה כסף והייתי נהנה משהו!ממליץ לך להקשיב שוב לדוטק וטמפו.

פורסם

אכן הקשבה זו מילת המפתח, לשמוע ולהקשיב זה שתי הגדרות שונות.

צריך לדעת להקשיב לסט, גם אם שמעת סט כלשהו באותו רכב, זה לא אומר כלום, לדעתי כדי לבדוק סט אתה חייב כמה שירים שלך שאתה יודע איך הם אמורים להישמע, כיוונים נכונים וכמובן חוסר השפעה מהסובבים אותך (כמו מוכר שמנסה לדחוף לך משהו)...

שרון.

• תוכן חדש...