Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אולי ביגלל הבאס לא הרגשתי שום הבדל , בכל מקרה אם הייתי שומע הבדל משמעותי לא הייתי חוסך ת200 (כלומר את 200 השקלים. כמה קשה להשתמש בעברית תקנית?) שקל הפרש .

תהליכי שיפוצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ALPINE///- הבדל בין הסטים יש, יכול להיות שזה לא שמיע בשבילך. וזה לגיטימי.

אני לא שומע הבדל בין RCA של 200 ש"ח לבין אחד של 500 ש"ח ולכן אני קונה את זה של ה- 200.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לאחר שחבר שלי ניסה אותו-ממליץ לא להתקרב אליו.הציוד תקין לחלוטין הכל טוב ויפה,אבל יש לו יותר מדי הבטחות שבפועל אתה יכול לשכוח מהם.חבר שלי רצה דגם ספציפי של רכיב,הדודו הזה נתן לו את המחיר כניראה מבין הטובים שיש בארץ,וכשחבר שלי כבר הכין את עצמו לנסיעה לשם הוא היתקשר לעשות ווידוי שהרכיב נמצא שם ומה התברר לו?ציטוט:"עזוב אותך בוא קח משהו אחר יותר טוב באותו מחיר"-חבר שלי כעס ואמר לו שהוא רוצה את הדגם הספציפי שהוא ביקשף ונענה בתגובה: "מיצטער בדיוק היום ניגמר לי"-רק יום לפניי הם דיברו שחבר שלי יבוא לקנות ולהתקין אצלו,ופתאום ניגמר.בסוף הסתכם שחבר שלי הפסיד יום לימודים ולמזלו לא נסע לחינם שגם זה היה עלול לקרות,אז חוץ מהפתעות שהוא נותן במחירים אני לא יתפלא אם תופתעו גם מהאמינות של אותו אדם!

• תוכן חדש...