Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מעוניין במכשיר GPS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי לראות בYES דוקו את התכנית "הנרגנים". דובר שם על כל השינויים הטכנולוגיים שמקיפים אותנו ואיך לפעמים הם יכולים לעצבן

אחד המרואיינים שם אמר "אני לא סובל GPS. התגרשתי בגלל שמישהי אמרה לי לאן לנסוע, אז עכשיו בפרנציפ אני לא מקשיב לו...":lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אלעד, אם יש לך יותר מקונה אחד ב500 אז תפנה אותו אליי כי גם לי יש אחד למכירה.

זה אחלה מחיר, שקל אחד יותר ממה שעולה חדש ברונלייט :) [ביקרתי לאחרונה בחנות עודפים שלהם]

אגב במחיר שעולה מסך טאץ' חדש מקורי, לא שווה להתעסק עם מגיני מסך שמורידים מהיופי של המכשיר והאיכות והדיוק של הלחיצה. לאחרונה החלפתי במכשיר הזה טאץ' קומפלט חדש ומקורי במחיר של 20 דולר כולל משלוח וכולל כלי עבודה והוראות הרכבה מEBAY

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם היה אפשר ב-5 דקות עבודה ו 0 כסף, אז באמת למה לא ?

כי גולף 1600 אוטומטית שהסבו לה גיר ומנוע היא לא הופכת ל-GTI,

בדיוק כמו שPND פרוץ לא הופך באמת ל-PDA, זה שאתה מוסיף לו פיצ'רים יופי, המעבדים חלשים יותר, הזכרונות צמוקים יותר,

המערכת הפעלה דלת עוצמה וגמישות, אין אפשרות להריץ דברים מאוד שימושיים במקביל וכו'

פורסם

עתיד, אני לא טוען שה C520 הוא PDA או בעל יכולות של אייפוד טאצ', אייפאד, נטבוק, או וואטאבר. זה מכשיר ניווט (ודיבורית BT.).

פשוט הנסיך התחבט בשאלה, למה לקנות מכשיר ניווט יעודי כשאפשר לקנות באותו מחיר מכשיר סיני שיודע גם לנגן סרטים, לקרוא קבצים, וכו'. אז אם תשים לב, למכשיר שהנסיך הציע יש מעבד במהירות זהה, זכרון פנימי זהה, ומערכת הפעלה זהה ! פשוט המיו חסום, חסימה שניתן להסיר בקלות. ויש לך מכשיר איכותי עם אותם היכולות (למי שמעוניין, שוב, מי שקונה אותו בדר"כ רק רוצה GPS ) - ולא מייצרן סיני/מדבקה/שקר כלשהו...

אם למצוא לזה אנאלוגיה מוטורית, זה כמו גולף GTI עם מגביל מהירות אלקטרוני. אם הייתי מציע לך מכונית סינית כלשהי מהירה יותר, או לחילופין להסיר את מגביל המהירות של הגולף, מה היית מעדיף ?

כמובן שאת רוב האנשים לא מעניין לנסוע כל כך מהר, כלומר לא צריכים עוד פונקציות מעבר ל GPS, וגם להשוות את ה GTI למכונית ספורט טהורה ויקרה הרבה יותר - זה לא לעניין.

פורסם

טנגה

מה גודל המסך של המיו 520?

לגבי הGPS הסיני -

כמו שאמרתי בהודעה המקורית שלי - אישית אני מכיר כ30 חבר'ה שיש להם מכשירים כאלה עובדים, הזקן ביותר הוא GPS סיני עם מסך 3.5 שעובד כבר 3 שנים אצל חבר, החדש ביותר הוא 5 אינצ' בן שבוע שהתקבל בתחילת שבוע שעבר.

למישהו יש מושג לגבי היכולות של המיו להריץ IGO 8 האחרון - עם עדכון ה3D?

אצלי - בGPS סיני, 4.3' הוא עובד נהדר - עד שמגיעים לסביבה עירונית עם הרבה פרטים - אז התכנה מתרסקת בהודעת OUT OF MEMORY.

הפתרון הוא להוריד את יכולות ה3D או לשדרג מכשיר - לכן אני מתעניין.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ל-C520 מסך 4.3".

אין לי את הגירסה החדשה ביותר של ה-IGO, (יש לי את ה-8 מלפני שנה - עובד מעולה ב 3D) אבל אשמח לקבל אחת, לנסות ולדווח...

אני בטוח שהרבה אנשים מרוצים מהמכשיר הסיני, כמו שיש הרבה אנשים שמרוצים ממכוניות קוריאניות למשל, אבל לא היית מעדיף מכונית גרמנית באותו מפרט ומחיר ?

• תוכן חדש...