Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה אתם רוצים שיגיעו עם מכנס קצר גופייה צמודה ונעלי נייק לבנות?

מנסים להכניס סדר בעזרת לבוש אז על מה התלונות? ולגבי העלויות הרי זה שטויות.

גם מכנס ברמודה חולצה קצרה ונייק לבנות זה בסדר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברווז אני בטוחה שיכלת לבטא את עצמך הרבה יותר טוב, מאשר המשפט שכתבת.

אולי, אבל - למה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז מה אתם רוצים שיגיעו עם מכנס קצר גופייה צמודה ונעלי נייק לבנות?

מנסים להכניס סדר בעזרת לבוש אז על מה התלונות? ולגבי העלויות הרי זה שטויות.

זה ממש לא שטויות .

כל מקום עבודה המנהיג שיטה של לבישת מדים מחויב לממן את עלות המדים או לדאוג בצורה כזו או אחרת למדים לעובדים - בשני המקרים העלויות לאותו מקום עבודה עולות יותר אז מן הסתם הם צריכים להשקיע בזה כסף - מאיפה אתה חושב שהם יביאו את הכסף ?

כלכלה פשוטה

אף אחד לא רוצה שיבואו בגופיה אבל אפשר להיות בני אדם גם בלי חליפת שלושה חלקים מגוחכת וזולה

פורסם
אני תומך בהחלטה - רשמיות היא אף פעם לא דבר רע.

אין תלונות בעיניין הרשמיות - זה תמיד טוב ומשפר תדמית - ראו את אגד ודן איך דעת הציבור השתנתה עליהם לטובה לאחר שעברו למדים רשמיים , זה גם משנה את הבן אדם עצמו ברגע שהוא לובש מדים פסיכולוגית הוא מרגיש יותר מחוייב לארגון בו הוא עובד ולשרת בצורה יותר טובה את מטרות הארגון.

הבעיה שלי היא בעניין של אופן הלבוש אני חושב שזה ממש מצחיק ומגוחך להחריד להלביש בוחנים בלבוש של אנשי עסקים.

הם יכולים בכיף ללבוש חולצה מכופתרת עם לוגו של משרד התחבורה ומכנסיים נורמלים ארוכים .

פורסם
אולי, אבל - למה?

לכנות אדם במילה קוף, כאשר אינך מכיר אותו, אינך מכיר את העבודה שלו, איזה תהליך הוא עבר כדי להיות במקום ובמעמד שלו, זו מעין התנהגות ילדותית של ילד קטן שלא יודע לבטא את עצמו ומזלזל באדם שעומד מולו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל',

אם היית רואה את הטסטר הראשון שהכשיל אותי,

ואת הטסטר השני שהכשיל אותי,

בשני מקרים אגב על שטויות,

והאמת גם את השלישי שהעביר אותי,

גם את היית קוראת להם "קופים".

הערה שמתייחסת למראה החיצוני בלבד, וממש ממש לא נוגעת להשכלתם, לעבודתם, או לכל דבר אחר.

אז מניסיוני, יש לי 3 קופים ברזומה.

פורסם

בטסט של 45 דקות הבוחן צריך לבדוק את כישורי הנהיגה שלך, חניה, השתלבות בתנועה, ראיה מרחבית וכו'.

לכן הנסיעה הזו צריכה להיות מושלמת, כמו בחיים, אם לא תנהג בצורה מושלמת, לעיתים זה עלול להסתיים בתאונה.

לא כל אחד עובר בטסט ראשון, כל אחד מסיבותי שלו, התרגשות, לחץ, מתח.

בתקופתי כשאני נבחנתי עברתי בטסט הראשון, טסט קצר מהיר, שהתנהל בדיוק כמו שטסטר בוחן אותך.

לעומת זאת הבחור שנהג בחלק השני של הטסט עשה את כל הטעויות האפשריות, רצה לפנות באין כניסה, חנה במרחק גדול מהמדרכה, לא תפעל את הרכב נכון ולכן הרכב כבה לו מספר פעמים.

כמו בכל בחינה בחיים, צריך ללמוד ולהתכונן גם נפשית וגם מעשית, בחיים האמיתיים על הכביש אנחנו לבדאין אף אחד שיזהיר אותנו מסכנה קרבה או שילחץ לנו על הבלמים.

לכן הטסטר בוחן אותנו בפרמטרים שנבחרו ואם לא עוברים אותם אז נבחנים שוב פעם.

משוואה פשוטה ביותר, לא צריך לכעוס עליו באופן אישי, הוא עושה את עבודתו ואין לו מושג את מי הוא בוחן באותו היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל', אני לא חושב שאת יורדת לסוף דעתי,

גם הבוחן שכן העביר אותי נראה כמו קוף :shock:

מצורפת תמונה להמחשה.

monkey05.gif

בכל מקרה, אני מודע למה שעובר עליהם, ולא מקנא במקצוע שלהם, לא הייתי רוצה לעבוד בזה, אבל אני נראה יותר כמו ברווז:lol:

שוב- אמירתי הזו הייתה מבוססת על מראה חיצוני בלבד. לא על שום דבר אחר.

אין לי טינה כלפי אלו שלא העבירו אותי. הם עשו את עבודתם וכל השגה שיש לי כלפיהם מופנית בכיוון המקצועי, ולא האישי. גם אין לי טינה כלפי זה שכן העביר אותי, מעניין למה :roll::lol:.

אבל מה לעשות-הם נראו כמו...קופים.

צר לי אם מצאת את דבריי מעליבים, אני לא מבין כל כך למה- כבר אמרתי פה דברים גרועים (שלא לדבר על הזויים...) בהרבה.

פורסם
בטסט של 45 דקות הבוחן צריך לבדוק את כישורי הנהיגה שלך, חניה, השתלבות בתנועה, ראיה מרחבית וכו'.

ל'

45 דקות?! למיטה ידעתי הטסט הוא בסביבות 10 דקות.

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

אלעד - אולי בארץ זה "לבוש של אנשי עסקים", במדינות מתורבתות אחרות זה לבוש כללי של אנשים רציניים , מפקידים (לאו דווקא ממשלתיים) דרך כל אנשי המכירות דרך רוב אנשי הIT , התיירות , הרבה מהסיעוד... בקיצר - המון מקומות.

ואני מסכים עם מה שנאמר חיובי על זה.

הבגדים והנורמת לבוש בהחלט עושה משהו גם לבן אדם עצמו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי טינה כלפי אלו שלא העבירו אותי. הם עשו את עבודתם וכל השגה שיש לי כלפיהם מופנית בכיוון המקצועי, ולא האישי. גם אין לי טינה כלפי זה שכן העביר אותי, מעניין למה :roll::lol:.

אבל מה לעשות-הם נראו כמו...קופים.

אה... הבנתי... להגיד שהם נראים כמו קופים זה טענה כלפי המקצועיות שלהם, ולא טענה אישית? :screwy:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לדעתי זה מבורך.

עשיתי 3 טסטים ובכל אחד מהם הרגשתי כאילו הערס התורן בא לבחון אותי.

אז נכון,לבוש לא קשור להתנהגות...אבל לפחות זאת התחלה טובה.

V5

פורסם
זו מעין התנהגות ילדותית של ילד קטן שלא יודע לבטא את עצמו ומזלזל באדם שעומד מולו.

ל'

להריץ דחקות על פקידי ממשל בפורום אינטרנטי זה עניין שבשגרה.

אני בספק אם מישהו מתכוון להרע להם, סביר להניח שזה סתם שחרור עצבים על המערכת ולא משהו אישי.

לנהל פסיכואנליזה בהתכתבות לעומת זאת, זה כבר התנהגות לא מכובדת, כלפי חברי הפורום וכלפי המקצוע.

מה דעתך שננתח באופן פומבי את הנטיה שלך להשאיר רווח ענקי, רק בשביל לשים בסוף את ה"ל" האדומה?

ואולי נתמקד בעמדה שלך כל פעם שמישהו מזכיר את המשטרה? הרי את תמיד מתגייסת אופן עיוור להגנתם.

גם מזה אפשר להסיק מסקנות, אבל איש לא עושה זאת... זאת שיחה שפשוט לא ראוי לנהל בפורום הציבורי.

פורסם

נראה לי הגיוני לקבוע לבוש אחיד... אבל חליפת 3 חלקים? הוא יושב באוטו, לא מסעדת גורמה.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

• תוכן חדש...