Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2010 תא מטען לא נפתח

ד_ר_ו_ר_
שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

לא פעם נתקלתי בתקלה הנ"ל במאזדה 6 הדגם החדש,

אם משהו מכיר את הבעיה ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח , חשוב לציין שכל הפיוזים תקנים,

ואין שום גישה לתא המטען גם לא מהמושב האח' .

תודה מראש דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה תופס במאזדה 6 החדשה אבל במאזדה 3 החדשה בשביל לפתוח את תא המטען צריך לשים P ורק אז הוא יפתח אולי זה מה שמנוע ממך לפתוח אותו,תנסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אבל זו לא הבעיה , אני חשמלאי רכב ולקחתי את הנ"ל בחשבון .

רכבים מגיעים עם הבעיה הזו ואין שום דרך לפתוח את תא המטען כיוון שפתיחת המושבים נעשית מתוך תא המטען .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שאני עושה עד היום, אבל אני רוצה לדעת מימה נובעת הבעיה .

לא פעם הגיעו לקוחות עם קניות בתא המטען , מין מצב דחוף כזה שצריך לפתור מהר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחזור שוב למוסך ותברר מה גורם לבעיה ושיתקנו אותה פעם אחת ולתמיד, לא יתכן שברכב חדש אחרי קניות תצטרך לפנות למוסך כדי שיפתחו לך את תא המטען, ובכלל שאתה תצטרך לתקן בעצמך ברכב חדש שיש לו אחריות והוא צריך להיות תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלת לחצן, חווט, מנעול מכני ואני מניח שהפעלת המנעול החשמלי של תא המטען עוברת דרך בקרת מרכב, אז אפשר להתחבר עם סורק ולבצע בדיקת תקלות וגם הפעלה יזומה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם זה תופס במאזדה 6 החדשה אבל במאזדה 3 החדשה בשביל לפתוח את תא המטען צריך לשים P ורק אז הוא יפתח אולי זה מה שמנוע ממך לפתוח אותו,תנסה.

גמלי יש מאזדה 3 חדשה, ועדיין לא ממש הבנתי למה זה טוב כל העניין הזה? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

Polo 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גמלי יש מאזדה 3 חדשה, ועדיין לא ממש הבנתי למה זה טוב כל העניין הזה? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

כדי שבטעות לא תפתח בזמן נסיעה וכל החפצים שלך יתעופפו , רוב הפעמים שאתה רוצה לפתוח את הבגאז' יהיו כשאתה בכל מקרה על P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה גם בשביל הגנה על החפצים מפני חטיפה, נניח ואתה ברמזור אז שמישהו לא יפתח את תא המטען ויקח את החפצים היקרים נניח תיק מסמכים...

ואיך בדיוק יפתחו את התא מטען כשאתה עומד ברזור? :shock: חיצונית יפתחו אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...