Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז הבעיה שלי היא כזאת:

לפני כמה חדשים החלפנו מנוע למיובא. מאז היו צריכים לשפץ את הרדיאטור ולכוון שוב את השסתומים.

במקביל, היו לנו כמה פעמים שהאוטו לא הניע. החלפנו מצבר, שיפצנו את הסטרטר, ושלשום הלכנו שוב לחשמל רכב אחרי שהאוטו שוב לא הניע, שם הוא טען שמדובר בסוויטץ' ושיפץ גם אותו.

אתמול, יום אחרי השיפוץ האחרון, תוך כדי נסיעה האוטו עשה לפתע רעש מוזר, והפסיק לנסוע. לא לגמרי, אבל הגיר הפסיק להגיב (אחרי משחקים בין D לR לL ו-2 – מדובר בגיר אוטומטי). האוטו המשיך לנסוע במהירות מאד נמוכה, על מישור עם ירידה קלה. לאחר עצירה בצד, וניסיון שוב להתניע, האוטו לא הניע יותר.

מוסכניק אחד אמר (בלי לראות את האוטו, רק טלפונית) שזה או שהגיר הלך, או שהאוטו התחמם עקב חוסר במים/שמן וכו, או שזו רצועת הטיימינג.

מוסכניק שני שערך בדיקה שטחית ביותר (כבר היתה שעה מאוחרת לבדיקות) אמר שזה כנראה גלגל התנופה שנשבר.

יש למישהו הצעות? האם אתם חושבים שיש קשר בין ההחלפה האחרונה של הסוויטץ' למה שקרה יום אחרי? או שיש קשר למנוע החדש (המיובא) שהוחלף?

תודה רבה מראש!

פורסם

קודם כל אהבתי את הדמיון לקשור בין סוויטש לתקלה מכנית חמורה ממש אבל ממש לא קשור.

דבר שני באיזה אוטו מדובר מזה לא הניע אין סטרטר או יש והמנוע מסתובב ולא מניע המנוע מרעיש מוזר צליל מהיר ועדין או שהוא נחנק והולך קשה יש חריקות ורעשים מכוון הגלגל תנופה תפרט.

פורסם

סוזוקי יורו סוויפט 2001

הסטרטר תוקן וגם הסוויטץ', ככה שיש, אבל בעקבות הבעיה החדשה האוטו לא הניע אחרי שהגיר הפסיק לעבוד .(אחרי כיבוי האוטו ואחרי כמה זמן נסיון להתניע, המנוע מסתובב ולא מניע)

הרעש של המנוע היה תוך כדי נסיעה, כאילו פתאום משהו נשבר.

בסוף אחרי בדיקה היום במוסך המוסכניק קבע סופית שזה גלגל התנופה שנשבר. חוץ מזה מסתבר שגם היו חסרים מים במנוע.

הבעיה שצריך בשביל החלק הקטן הזה לפרק את הכל, גם הגיר וגם המנוע

אם אין קשר, אז אין קשר, רציתי לדעת, אז תודה

פורסם

ואוו

למה שיהיה חסר מים במנוע?

בגלל הרדיאטור? בגלל מה?

וסליחה על הבורות,

מה הקשר בין הרכבת המנוע לרדיאטור ולשסתומים?

השסתומים לא באים עם המנוע כשהוא אמור להיות תקין?

בברכה ותודה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

פורסם

סליחה, באמת עשיתי סלט - הרדיאטור שופץ בלי קשר (מאז היה צריך לשפץ, הכוונה היתה שמאז היה צריך לשפץ בלי קשר...)

בקשר לשסתומים אני באמת לא כ"כ מבינה בזה אבל אחרי שהיה רעש מוזר מהמנוע לפני חודש בערך והלכנו למוסכניק שהרכיב את המנוע, הוא אמר שזה השסתומים לא מכוונים טוב והוא כיוון אותם בחינם בטענה שכשהרכיבו את המנוע לא כוונו טוב את השסתומים.

כל זה היה סתם בשביל הרקע אילו טיפולים האוטו עבר לאחרונה

פורסם

הרגת אותי

אני עומד להרכיב מנוע על הרכב

הורדת לי את החשק

השסתומים לא יושבים בתוך המנוע?

נראה לי זה מנוע שעבר הרבה

לא?

פורסם

אני לא מומחית גדולה אז עדיף שאחרים יענו

בכל אופן זה מה שהמוסכניק אמר ועשה, לא נראה לי שהוא החליט סתם לכוון לי אותם בחינם אם זה לא היה קשור...

בהצלחה

פורסם

את האמת

על פי מה שסיפרת כאן

פשוט הרכבת את הרכב מחדש

: )

פורסם

שלום.

מיכיון שאמרת שהוחלף ברכב מנוע מיבוא אז סביר להניח שכאשר הרכיבו את המנוע

לא שמו לב לחוסר של שתי ממרכזים שהם חשובים ביותר ועקב ההרכבה בלעדיהם נישברה הפחית של הטורק.

כאשר יפרקו את המנוע או הגיר כדאי לתקן {אין ברירה חיבים לפרק או מנוע או גיר}

תדרשי לראות ולאמת שיש את הממרכזים שהזכרתי.

אם לא יאמתו שהם ישנם או ישלימו אותם תישבר הפחית עוד אלף פעם.

אני מצרף תמונה להמחשה אם חיצים.

ואגב לכולם דוגמא קלסית למכונאים של היום מהר מהר ומהר.

בברכה בני ל.

CIMG2887.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תודה רבה על העזרה.

אני לא בטוחה שאני מבינה מה אלו הממרכזים... ראיתי אותם בתמונה, האם אלו ברגים שתפקידם למרכז את הגלגל או משהו כזה?

קראתי בעוד מקום שמיקום לא נכון של הסטרטר יכול לגרור שחיקה של גלגל התנופה – יכול להיות?

פורסם

ועוד שאלה קטנה - מה שאני רואה בתמונה זה גלגל התנופה מולבש על המנוע?

האם הפחית של הטורק זה החלק החיצוני של הגלגל?

המושגים מבלבלים... תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...