Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו עכשיו אני שם לה סאב סרווין וגה קומפוננט מורל דוטץ רדיו דיסק אני עדיין לא יודע

או pioneer 6050 או אם יש משהו אחר יותר טוב עד 1000 שקל תנו הצעות ויש לי שתי מגברים

מונובלוק kenwood ומגבר 4 ערוצים profile עכשיו אמרתי אם אני קונה את כל זה כדאי להוסיף רמקולים

אחוריים? נגיד 6X9 של מורל טמפו כי אני רוצה שישמעו חזק או שזה סתם הורס כל הסיפור הזה?

פורסם

4 שורות מפוסקות בשני סימני שאלה, מצויין.

מה אתה רוצה לדעת, מה התקציב שלך, האם כולל התקנה, ולאן אתה בכלל שואף להגיע?

מתחדשת*

פורסם

ממה שאני זוכר המגבר פרופייל שלך מוציא 75X4

והמגבר מונובלוק 300X1 ב-2 אום

סאב סרווין ווגה HED12.4 הוא בחירה טובה מאוד

רדיודיסק עד 1000 שח מומלץ פיוניר 6050

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

אם יש לך סאב 6X9 לא נחוץ ,אתה רוצה גם רמקולים אחוריים תוסיף עוד קומפוננט

פורסם

אתה כותב שהייתה קונה סט יותר טוב קניתי כבר סט אחד של דוטק עכשיו עוד לא חיברתי כלום מכל מה שקניתי

חסר לי סאב שכבר אני יודע איזה אני יקנה את הסרווין וגה וחסר לי hu שעדיין מתלבט עכשיו אני חושב מה להשים

מאחורה או שאפילו לא לשים כי אני רוצה שישמעו די חחזק וגם איכותי מה אתם מציעים?

• תוכן חדש...