Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

מדובר ב 106 דור ראשון שנת 96 1.4

החל מאתמול, גם בזמן נסיעה וגם שהאוטו דומם בחניה כול 20-25 שניות הנעילה המרכזית מתקתקת למשך 5 שניות ( הכוונה הכפתור של הנעילה בכול דלת עולה ויורד אוטומטית).

בערב בחניה פשוט הוצאתי את הפיוז הימני ביותר בשורה השניה (אם זה אומר למישהו משהו) הפיוז בצבע צהוב, יתכן והוא נדפק. הבנתי שהוא קשור לחשמל של הרכב כי כאשר הוצאתי אותו הרדיו, תאורה פנימית ותאורת לוח שעונים לא עבדו, אבל הבוקר שהחזרתי אותו התאורה עבדה כראוי אך הרעש חזר אחרי כמה דקות של נסיעה.

תודה לעוזרים

פורסם

אין קשר בין הפיוז לבין הבעיה באזעקה, הפיוז רק מונע קצר חשמלי,

ובכך שהוצאת אותו ניתקת את החשמל לאיזורים שציינת.

הבעיה באזעקה יכולה לנבוע מהמון סיבות,קודם שים לב שלא ניתפס לך איזה כפתור בשלט!

אח"כ אולי זה יכול להיות קצר באחד החוטים של המנועים בדלתות,

או בצמה של המוח של האזעקה, או בעיה של נגיעות בחיווט או שפשוט המוח בדרך לשבוק חיים.

בקיצור אפשר להמשיך ככה כל היום,

הכי טוב לך לחשמלאי מוסמך שיאתר את הבעיה ויסדר את הקצר. פשוט וקל8)

פורסם
היי חברים

מדובר ב 106 דור ראשון שנת 96 1.4

החל מאתמול, גם בזמן נסיעה וגם שהאוטו דומם בחניה כול 20-25 שניות הנעילה המרכזית מתקתקת למשך 5 שניות ( הכוונה הכפתור של הנעילה בכול דלת עולה ויורד אוטומטית).

בערב בחניה פשוט הוצאתי את הפיוז הימני ביותר בשורה השניה (אם זה אומר למישהו משהו) הפיוז בצבע צהוב, יתכן והוא נדפק. הבנתי שהוא קשור לחשמל של הרכב כי כאשר הוצאתי אותו הרדיו, תאורה פנימית ותאורת לוח שעונים לא עבדו, אבל הבוקר שהחזרתי אותו התאורה עבדה כראוי אך הרעש חזר אחרי כמה דקות של נסיעה.

תודה לעוזרים

חחח היה לי את זה ב205 שלי...תנסה לשחק עם הפלאג שנכנס למוח של האזעקה אולי הוא רופף אם בזמן שאתה משחק איתו הנעילה שוב משתגעת אז תפרק ותנקה מגעים.. אם הנעילה לא מגיבה בכול זאת.תפרק את הדלתות רוב הסיכוי שאחד מהפלגים למנועים של הנעילה התנתק או שמתקצר עם הדלת..ואם זה לא זה ולא זה אז המוח של האזעקה הלך..

אצלי זה היה מגעים בפלאג לאזעקה רוב הסיכוים שהוא קיבל לכלוך ולחות ומקצר מגעים..

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

אין לי אזעקה ברכב, וגם השלט מזמן שבק חיים. כך שנראה לי שאין הרבה קשר לאזעקה.

הנעילה והפתיחה מתבצעים באמצעות המפתח מהדלת של הנהג. לא מזמן החלפתי את המנגנון בדלת הנהג.

למישהו יש המלצה לחשמאלי אמין וטוב באיזור פ"ת?

פורסם
אין לי אזעקה ברכב, וגם השלט מזמן שבק חיים. כך שנראה לי שאין הרבה קשר לאזעקה.

הנעילה והפתיחה מתבצעים באמצעות המפתח מהדלת של הנהג. לא מזמן החלפתי את המנגנון בדלת הנהג.

למישהו יש המלצה לחשמאלי אמין וטוב באיזור פ"ת?

גם לנעילה מרכזית בלי אזעקה קיים מוח שמקשר בין כול הדלתות ובדרכ הדלת של הנהג והמושב ליד שולטים גם במצב של הדלתות האחוריות .רוב הסיכוי שזה פשוט ניקוי מגעים במוח של הנעילה או בפלאגים של המנועים בדלתות הקדמיות..אם הית גר באיזור שלי היתי עוזר לך בזה זה ממש שטויות לסדר את זה

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

היתה בעיה דומה ב 405 של אבא שלי וגם בפונטו שלי.

הדבר נובע מחוסר שימון של אחד המנגנונים בדלתות הקדמיות.

הפיתרון הוא לפתוח את הדיפון, להוציא את מנגנון הנעילה המכאני ולשמן אותו (100 אחוז שהבעיה לא במנוע הסרבו החשמלי).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...