Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין ליקנות פג'ו 306 .

אם אפשר לקבל חוות דעת על הרכב 5 דלתות שנת 97 השמח מאוד .

ומאוד רציתי לדעת אם יש אבדל משמעותי בין דגם דיאמונד 1600 ידני לXR ידני 1600 המחירון האבדל הוא 1700 שקל השאלה מה האבדל ברכב ובשוק האם הכל אותו דבר ואין מימה לפחד ?! כי מצאתי דיאמונד 1600 97 ידנית כסופה מטאל ב10 אלף שקל 130 קילומטר עברה

מודה לכם מאוד על העזרה!

פורסם

בשתי הדגמים יש 2 כריות אוויר, הגה כח ת נעילה מרכזית ומזגן מקורי.

ב-XR יש גם מערכת ABS, ריפוד ופלסטיקה איכותים יותר וחלונות חשמל מאחור.

יחידת הכח זהה, מנוע 1.6 , 8 שסתומים , 90 כ"ס

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
בשתי הדגמים יש 2 כריות אוויר, הגה כח ת נעילה מרכזית ומזגן מקורי.

ב-XR יש גם מערכת ABS, ריפוד ופלסטיקה איכותים יותר וחלונות חשמל מאחור.

יחידת הכח זהה, מנוע 1.6 , 8 שסתומים , 90 כ"ס

תגיד אי הרכב מבחינת אמינות ? ושוק . ואם הרכב הנ''ל מוצלח כולם אומרים לי וצוחקים לי בפרצוף שאני רוצה פג'ו אומרים לי על תיגע בפג'ו וזה כל כך מעצבן אותי .. ואני לא מבין למה

פורסם

גם עלי צחקו שנסעתי 7 שנים בצרפתיות, אז מה?

לדעתי 306 זה אחד הרכבים המהנים לנהיגה בשנתונים שאתה מחפש, (מעבר לזה שגם היום הוא יפה בהרבה מרכבים אחרים שנוסעים בכביש משנתונים מתקדמים ממנו).

אל תשכח שאתה קונה רכב בן 12 או יותר, והבלאי קיים.

כשקונים רכבים משנתונים כאלה חשוב לקנות את זה השמור ביותר, ולאו דווקא המאובזר ביותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עוד שאלה מאוד חשובה עד כמה קילומטר מומלץ ליקנות תרכב יש איזה רכב שאני מעונין בו אבל הרכב עשה 190 אלף קילומטר אני מפחד ליפול אם האוטו כי הסטיגמה שפג'ו לא מחזיקים הרבה קילומטרים ספורים ושמתחיל בעיות אחרי 150 קילומטר זה נכון ?

פורסם
עוד שאלה מאוד חשובה עד כמה קילומטר מומלץ ליקנות תרכב יש איזה רכב שאני מעונין בו אבל הרכב עשה 190 אלף קילומטר אני מפחד ליפול אם האוטו כי הסטיגמה שפג'ו לא מחזיקים הרבה קילומטרים ספורים ושמתחיל בעיות אחרי 150 קילומטר זה נכון ?

מנהלים אם אפשר לדעת מה שפה לא נאותה במה שכתבתי שאני ידע להבא לא הבנתי מה לא רשמתי טוב?

• תוכן חדש...